Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Čvek
Opisi Icon_minitime1Sre Jul 25, 2012 10:01 am by Andossar

» Oglaševanje
Opisi Icon_minitime1Ned Mar 04, 2012 10:47 pm by Ignis

» Ekvinokcij
Opisi Icon_minitime1Sob Mar 03, 2012 9:26 am by Madeira

» Katarza
Opisi Icon_minitime1Čet Feb 02, 2012 6:08 pm by Ethelena

» Odsotnosti
Opisi Icon_minitime1Ned Jan 29, 2012 9:09 am by Altus

» Opisi
Opisi Icon_minitime1Tor Jan 24, 2012 8:50 pm by Ethelena

» RPG klepet
Opisi Icon_minitime1Pet Jan 13, 2012 8:34 pm by Venyx

» Banner kovačnica.*
Opisi Icon_minitime1Sob Dec 31, 2011 10:18 pm by Madeira

» Vprašanja
Opisi Icon_minitime1Sre Nov 30, 2011 11:29 am by Altus

Vodje
Altus

Ignis


Jinx


Cian
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca meseca

Opisi

Go down

Opisi Empty Opisi

Objavlja by Altus on Tor Jul 05, 2011 10:53 pm

Prijave te se v tej temi, in sicer tako, da izpolnite spodnji obrazec, zatem pa se vpišete v skupino elementa. Na podlagi napisanega bomo ugotovili s katerim elementom imate največ skupnega in opis premaknili v primerno temo. Ko je opis premaknjen in ste potrjeni v skupino, lahko začnete pisat. Lahko se zgodi, da bomo za kakšen opis prosili, da ga dopolnite. Spremljajte statuse skupin! Če je skupina zaklenjena, pomeni da do nadaljnjega sprejema nove člane le izjemoma. Element Teme je omejen izključno na člane z dovoljenjem katerega od administratorjev, tako da če želite igrati pripadnika Teme, morate pokazati nadpovprečne pisateljske sposobnosti, zelo dobro morate znati uravnovesiti svoje pisanje, znati morate brzdati pretiravanje in podobne šibkosti, ter naposled pridobiti dovoljenje admina.

Če je od oddaje opisa minilo že dlje časa pa še vedno niste bili razvrščeni, ste zagotovo dobili ZASEBNO SPOROČILO v katerem je naveden razlog.

Obrazec:


Ime in priimek:

Starost:

Značaj: (vsaj pet povedi)

Videz: (vsaj pet povedi)

Preteklost: (vsaj nekaj pomembnih dogodkov in dejstev, ki so izoblikovali vaš lik, med drugim tudi kdaj se je prvič pokazala njegova/njena moč nad izbranim elementom)

Izmed naštetih barvnih kombinacij izberi eno:
~ zlata, rumena in modra
~ rdeča in škrlatna
~ modra in bela
~ zelena, rjava in črna
~ temno modra in črna


Izmed naštetih živali jih izberi od tri do šest, ki so ti najbolj všeč:
metulj, raca, krava, orel, rakovica, rakun, volk, sokol, delfin, lev, kača, škorpijon, kuščar, krokodil, labod, zajec, panter, pikapolonica, veverica, sova, jež, kresnička


Kateri je tvoj najljubši čas dneva – sončni vzhod, sončni zahod, poldan, polnoč ali mrak?

Kateri element se ti zdi najbolj primeren zate?
Altus
Altus
Gospodar Zemlje
Gospodar Zemlje

Število prispevkov : 617
Join date : 16/07/2010
Age : 28
Kraj : Zemlja, duh! :P

http://kotorlegends.ultimaterpg.net

Nazaj na vrh Go down

Opisi Empty Re: Opisi

Objavlja by Anàbelle on Pet Nov 18, 2011 10:01 pm

Ime in priimek: Anàbelle Dragon

Starost: 20 poletij

Značaj: (vsaj pet povedi) Anàbellin značaj je dokaj 'pomešan'.
Ima smisel za humor, vseeno pa se rada nasmeji kakšni šali. Ni tiha miška,
glasna pa tudi ni. Njena strast je risanje, ustvarjalnost. To res zelo rada počne.
Je zelo družabna in zelo dobra prijateljica, ki bi za svoje prijatelje dala življenje.
Prav zato ima mogoče veliko prijateljev. Če bi jo morali njeni prijatelji opisati
z eno besedo, bi prav zagotovo rekli: '' Vztrajna'. Ko si zada nalogo,
jo bo rešila, pa če umre.

Videz: (vsaj pet povedi)
Njene presunljive zelene oči, v katerih se izgubiš, ji dajejo nekakšno moč.
Krasijo jih res zelo dolge trepalnice. Vitka in visoka, kot je, nase pritegne marsikateri pogled. Ni zagorela, bleda pa tudi ne. Ravno prav. Ima dolge kodraste lase,ki so 'mešanica' med karamelno in blond barvo. Že ko je bila v zgodnji puberteti, se je videlo, da bo kot odrasla zagotovo zelo lepa. Njena garderoba je v večini sestavljena iz zelenih, škrlatnih in rdečih oblačil. Na svojem vratu vedno nosi ogrlico, na kateri je zmajeva glava. Zmaj ima rdeče oči. To ogrlico je podedovala od svoje praprababice. Napisala ji je le, da jo naj pametno uporabi. Anàbelle še sedaj ne ve, zakaj je to napisala, kaj naj bi to pomenilo. Vseeno ogrlico vedno nosi, ker ji veliko pomeni.

Preteklost:

Rodila se je na vročo poletno noč materi Assarii, mojstrici vode in očetu Everendu, ki je uporabljal temo, v Elementalisu. Še sedaj ji ni jasno, kako sta se njena starša lahko zaljubila. Anàbelle je imela vse prej, kot pa lepo otroštvo. Oče je Assario in majhno Anàbelle zapustil pri njenih rosnih 4 mesecih.
Z mamo sta se odselili nedaleč stran. Vse, kar ji je mati povedala o njem, je bilo je, da je obvladal temo in da mu je Anàbelle zelo zelo zelo podobna.
Ko je dopolnila 11 let, so se začele kazati njene prve moči. Ognjene moči. Assaria kar ni mogla verjeti svojim očem. Anabelle je zelo rada opazovala ogenj. Zelo dolgo se je sama urila v močeh. Pri svojih 17 je morala oditi od doma. Mati ni zmogla preživljati obeh, zato je Anàbelle odšla v Elementalis. Svoje mami ni videla že 3 leta, a vseeno ji srce pravi, da je še živa.

Izmed naštetih barvnih kombinacij izberi eno:
~ rdeča in škrlatna

Izmed naštetih živali jih izberi od tri do šest, ki so ti najbolj všeč:
metulj, orel, lev, labod, zajec, sova

Kateri je tvoj najljubši čas dneva –polnoč

Kateri element se ti zdi najbolj primeren zate?

Ogenj. Ta element je bil Anàbelle že od nekdaj ljub.
Rada je opazovala plamene in to rada počne še
sedaj.

Anàbelle
Anàbelle
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 1
Join date : 18/11/2011
Age : 21

Nazaj na vrh Go down

Opisi Empty Re: Opisi

Objavlja by Assassins Creed on Čet Dec 01, 2011 7:00 pm

Assassins Creed
Starost: 18 let
Značaj: Assassins ni tiha in zadržana oseba z katero je težko komunicirati. Dekle je brez dlake na jeziku. Reje je v družbi fantov kot deklet, saj se ji zdi da so punce z njo vred dvolične in zahrbtne. Tudi pri sebi to velikokrat opazi. Ni je strah povedati ničesar v obraz kar pa je velikokrat zelo nerodno. Včasih je bila manekenka in še vedno dela v modi zato opazi še vsako najmanjšo malenkost, za kar pa pravi da je dar in prekletstvo. Je ambiciozno dekle ki nikoli ne more biti nekaj časa pri miru, zato je odlična v karateju ki ga trenira že 11 let, kar pa se ne opazi pri njeni vitkosti in velikosti. (sori če sem malo zašla v videz.) Je vzdržljiva kar se opazi pri vsaki nalogi ki si jo zastavi in jo tudi vedno konča. Je zelo iznajdljiva in ustvarjalna in tudi zelo inteligentna. Vedno se postavi za svoje prijatelje za njih bi dala roko v ogenj ali pa celo tvegala svoje življenje. Je trmasta in vedno sobi 'ta svoje'. Assassins je tudi temperamentna in vzkipljiva oseba. Do drugih je prijazna če so oni prijazni do nje, nasprotno pa zna biti nesramna kot nihče drug.
Videz: Assassins je veliko in vitko dekle z temnimi dolgimi lasmi in so poponoma ravni. Njene oči so globoko modre v katerih se zgubiš in v katere se zaljubi vsak. Je velika in vitka. Če odpreš njeno omaro v njej ne najdeš nobene sledi visoke mode, čeprav se še vedno ukvarja z njo. Na sebi ima vedno kavbojke ali udobne hlače ter majico in jopico. Ima bledo polt in rahlo pordečene lica ter brazgotino pod licom ki jo ima že od rojstva kar pa ji nikoli ne gre v poštev zakaj. Čez cel hrbet se ji razprostira tettoo, v obliki zavite črte z ognjenimi in vodnimi cvetovi. Na svoj vsakdanji videz ne da veliko, zna pa se tudi urediti za posebno.
Preteklost: Rodila se je nekaj kilometrov iz mesta Elementalis, neke hude zime. Njena mama je uporabnica elementa zemlje, njen oče pa ni uporabnik nobenega elementa. Ima brata ki je na žalost ostal brez sposobnosti uporabe kateregakoli elementa. Sama je svoj element začela odkrivati zelo pozno, oziroma ga še vedno odkriva. Mama se je zbala da bo ostala edina v družini s to sposobnostjo. Na žalost je izgubila eno sestro in brata v napadu na njeno šolo. Pretekli elementi v njeni družini so bili drugačni, poznala je od uporabnikov vode, zraka, ognja in zemlje. Le njen praprapradedek je bil uporabnik teme, a ji nihče noče govoriti o tem pa čeprav jo to zelo zanima in bi rada spoznala vse prednosti in šibkosti drugih elementov.
Izmed naštetih barvnih kombinacij izberi eno:
~ zlata, rumena in modra
~ rdeča in škrlatna
~ modra in bela
~ zelena, rjava in črna 
~ temno modra in črna

Izmed naštetih živali jih izberi od tri do šest, ki so ti najbolj všeč, lahko pa tudi več:
metulj,volk, delfin, lev, kača, škorpijon

Kateri je tvoj najljubši čas v dnevu – sončni vhod, sončni zahod, poldan, polnoč ali mrak? Mrak

Assassins Creed
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 2
Join date : 01/12/2011

Nazaj na vrh Go down

Opisi Empty Re: Opisi

Objavlja by Lissa on Čet Dec 01, 2011 7:51 pm

Ime in priimek: Lissa Pendragon

Starost: 18 let

Značaj: Kako bi opisali Lisso? Najprimernejše besede bi bile zagotovo divja, ognjevita, polna energije, ki dobesedno žari iz nje. Vedno je pripravljena storiti nore stvari, zaradi keterih so ji v življenju že velikokrat rekli da je pogumna. Sama nikoli ne zaspi na pohvalah, trudi se biti še boljša. Je pač trmasta oseba ki ne bo nikoli odnehala če si zastavi določen cilj. Če ji ne uspe je največkrat besna na samo sebe in potrebno je veliko truda da se prisili ostati mirna. Nikoli ji ni bil problem navezati stika z ljudmi, je zelo socialna oseba, tudi zato ima najbrž veliko prijateljev. Zna se pošaliti na svoj račun in na račun drugih. Lahko bi rekli da je večni optimist, na skoraj vse stvari gleda s svetle plati. Najbolj sovraži nemoč, da je odvisna od drugih. Čeprav se to včasih kaže samo pri malenkostih jo skrajno živcira da nemore ničesar narediti. Za prave prijatelje bi bila pripravljena narediti vse. Vedno hodi po robu, a zaupa vase in v to kar dela. Obožuje nadzor, moč. Zelo rada ukazuje ter vodilni položaj večkrat prevzame v svoje roke. Nikoli se ne nanaša samo na magijo, že od svoje rosne mladosti redno trenira. Še posebej obvlada mečevanje, dvoboji vseh vrst pa so bili vedno njena strast. Prepričana je da ne bi prenesla če bi jo premagala ženska, a kaj ko tega še ni doživela.

Videz: Dokaj velike, rjave oči te v trenutku začarajo. So edina stvar na Lissinem telesu, ki izgleda 'nedolžno'. Na ramena ji padajo bronasto-rjavi lasje, ki so na dotik svileni in mehki. Na soncu se zasvetijo in dajejo vtis kot da so iz zlata. Njen obraz je ovalne oblike, brada je rahlo zašiljena. Ima lepe, polne ustnice, ki te v trenutku očarajo. Njena polt je bleda, na trenutke celo sivkasta. Vedno je topla, ne glede na to kakšna je temperatura zunaj. Ima odlično postavo: je dokaj visoka in ravno prav suha. Tako je najbrž zaradi rednega treninga. Obline ima na pravem mestu in zanje ne moremo reči da so majhne. Na Lissi se ustavi ogromno pogledov. Od poželjivih pogledov pripadnikov moškega spola pa do nevoščljivih ženskih pogledov.

Preteklost: Neke nevihtne noči je nekaj potrkalo na vrata majhne hišice v Elementalisu. Melisa Zeklos je odprla vrata in se ozrla naokoli, a videla ni nikogar. Bila je prestrašena, saj je mirnemu mestu grozla nevarnost: novi element tema. Poklicala je svojega moža Izaka Zeklosa in tudi ta ni takoj ugotovil zakaj se gre. Nato pa sta pri svojih nogah zagledala majhno kepico blaga. Melisa jo je previdno dvignila k sebi in v njej zagledala otročička, ob njem pa listek: Lisso zapuščamo vam v skrb. Ian Pendragon. To je bilo vse kar je pisalo. Melisa se je presenečeno spogledala z možem. Iam je bil namreč vodja uporabnikov teme in skrajno neumno bo bilo obdržati njegovo hčerko pri hiši. A Zeklosova sta bila dobrega srca in nista se ji mogla odreči.
Tako je Lissa Pendragon prišla v Elementalis. Vzgajala sta jo prijazna človeka in kljub njenemu poreklu in družini ni bila zlobna. V svoji družbi ni bila nikoli izobčenka čeprav so se ji starejši prebivalci Elementalisa izogibali kot da je črna mačka. Že v rani mladosti se je je videlo da bo odrasla v izjemno lepo žensko. Tudi njene sposobnosti so se začele kazati zgodaj, sposobnost upravljanja z ognjem. Nikoli se ni prehladila, vedno in ob vsakem vremenu ji je bilo toplo. Svečo ji je uspevalo pripraviti do vžiga in pozimi se je sneg topil pred njenimi nogami.
Ja, njeno otroštvo je bilo čudovito. Do tiste hladne januarske noči ko je sneg počasi padal na zemljo in pobelil strehe hiš v Elementalisu. Takrat potrkalo na vrata hiše Zeklosovih in Melisa jih je odprla. Na pragu je stala v črn plašč odeta postava ki je že naslednji trenutek planila v sobo. V brado si je zamrmral nekaj besed in Zeklosoba dva sta se začela zvijati od bolečin. Čez nekaj trenutkov sta nemočno obležala na tleh. Mrtva. Osebek si je snel kapuco in se obrnil proti Lissi. Hladno se je nasmehnil. "Hčerka. Si videla... To je umetnost. Prefinjenost smrti, jo čutiš? Kako veje po prostoru, kako boža tvoje svilene lase..." je rekel in užival prav v vsaki besedi. Lissa se ni mogla več nadzorovati. Bila je tako jezna, besna kot še nikoli. Strmela je v svojega očeta in okoli njega so se ovili plameni, že v naslednjem trenutku se je spremenil v pepel. Teko moč je Lissa čutila le enkrat v življenju in od takret naprej je hrepenela po njej. Počasi je napredovala... A bila je šele na stopnji začetnika, željnega maščevanja.

Izmed naštetih barvnih kombinacij izberi eno:
~ rdeča in škrlatna

Izmed naštetih živali jih izberi od tri do šest, ki so ti najbolj všeč:
volk, sokol, lev, kača, škorpijon, panter

Kateri je tvoj najljubši čas dneva – sončni vzhod, sončni zahod, poldan, polnoč ali mrak? Sončni zahod. Lissa je vedno oboževala ognjene barve na obzorju.

Kateri element se ti zdi najbolj primeren zate? Vsak element je posebnost zase, vsak je na svoj način popoln. Zdi pa se mi da bi Lissinemu karakterju najbolj ustrezal ogenj.
Lissa
Lissa
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 2
Join date : 01/12/2011

Nazaj na vrh Go down

Opisi Empty Re: Opisi

Objavlja by Ethelena on Tor Jan 24, 2012 8:50 pm

Ime in priimek:
Ethelena Seraphina Wing

Starost:
17 let

Značaj:
Ethelena je trmasto dekle, preveč svojeglavo. A vseeno je raje boljše volje in vsa nasmejana ter sproščena. Potrpljenje je njena vrlina; če že mora čakati, si raje ogleduje okolico in pozabi na dolgočasje in podobne stvari. Nima rada preveč svetlih barv, torej naprimer rumeno ali belo, saj jo bodeta v oči, raje ima modro, modro kot nebo in morje, ter vijolično kot je včasih nebo zjutraj in rdečo, rdečo kot ogenj. Ni vsiljiva; vedno najde pravi čas, da se umakne stran. Lahko je najboljša prijateljica ali najhujše sovražnica, kar na njenem videzu sicer ni pretirano opaziti. Za njo ne obstaja sredina med dvema lastnostima, ki sem ju prej naštela. Ethelena ima rada stvari, ki ne preminejo hitro, kot znajo preminiti ljudje in živali ali naprimer rože. Najraje je v samoti, sama z svojimi mislimi. A vseeno je družabna, kar je skoraj nemogoče. Je tudi zelo radodarna in če nekoga ne mara, raje to skrije ali pa nikoli ne zadržuje v sebi. Saj veste; pri njen sredina ne obstaja. Sicer bi nekateri rekli, da je domišljava zaradi svoje lepote, a ni. Prijazna je z vsakim, ki ga sreča, razen če je to njen sovražnik. Takrat se razjezi, in ko se razjezi, je vražja. Zato je ni pametno razjeziti, pa naj je to še ob tako blagih situacijah. Nima rada, če so ljudje domišljavi ali važni, pa naj so lepi ali grdi. Ni preveč zaupljiva in nikoli ni neumna, temveč bistra in razmišlja le s svojo glavo, tako na grobo rečeno.

Videz:
Ethelenini lasje so bili iskrivo rumenkasti in se ji kodrasto usipajo po hrbtu vse do pasu, ustnice bledo roza barve. Oči stekleno svetlo modre barve, včasih se v njih bliska, kadar je jezna, včasih se njene oči prisrčno smejejo, kadar je dobre volje. Obrvi tanke, bledo rjave barve. Vrat vitek, telo vitko. Noge dolge, visoke; kot da bi bila ta deklica brez napak. Njen nos je raven, rahlo koničast, mogoče malce preveč debel; prva napaka na njenem telesu, ki pa jo svetlolaso dekle ne obžaluje. Njene trepalnice so tanke, lepe, zvite in delujejo nežno. Ko jo prvič zagledaš, se ti zazdi nedolžna, prijazna. Svetla koža in brezbarvna lica te z lahkoto očarajo.

Preteklost:
Ethelena se je rodila pred sedemnajstimi pomladimi. Mama, obvladovalka zraka po imenu Ethel, jo je imenovala Ethelena Seraphina, Ethelena po svoji mami, obvladovalki zemlje in Seraphina, po svoji praprababici, obvladovalki teme, nato je odšla. Do svojega šestega leta je Ethelena živela pri očetu, obvladovalcu ognja po imenu Stefan. Oče se je veliko ukvarjal in se pogovarjal z njo, kot da ne bi bila otrok, vendar odrasel človek. Nekaj po tem, ko je svetlolasa deklica dopolnila šesti rojstni dan, se je prvič pokazala njena moč. Oče je bil vesel tega in jo je začel poučevati, razkril ji je drobce stvari, ki se jih je bil sam naučil v svoji mladosti. A kmalu je moral odpotovati. Nikoli se ni vrnil, saj je na potovanju umrl. Od takrat jo je k sebi vzel teta po očetovi strani, obvladovalka ognje po imenu Ophelia, ki je bila z njo prijazna in je nadaljevala poučevanje, ki ga je začel Ethelenin oče. Pri petnajstih letih pa je tudi ona umrla zaradi izredno visoke starosti in deklica se je preselila k edinemu še živečemu sorodniku, to je bil njen stric Ray, obvladovalec vode, stric po materinini strani, ki pa svoje sestre ni pretirano maral. Ta se za njo ni zmenil in jo je zapiral v sobo, kjer je Ethelena preživela zelo veliko časa. Večinoma pa je sedela na postelji, pokrita z odejo, se naslanjala na mrzlo modro steno, brala knjige, s katerimi je bila zasvojena, in vadila s svojim elementom. Sanjala je, da bo nekoč postala Ulična umetnica, kjer bo vsem kazala svoje spretnosti. To dejstvo jo je veselilo, mogoče celo za kanček bolj od tega, ko je načrtovala, da bi pobegnila od nemarnega strica. A to se seveda ni zgodilo, in Ethelena še vedno živi pri stricu; bolje, kot pa da bi bila brez strehe na glavo, meni sama v kotičku svojih skrivnih misli.

Izmed naštetih barvnih kombinacij izberi eno:
~ rdeča in škrlatna

Izmed naštetih živali jih izberi od tri do šest, ki so ti najbolj všeč:
orel, volk, sokol, škorpijon, labod

Kateri je tvoj najljubši čas dneva – sončni vzhod, sončni zahod, poldan, polnoč ali mrak?
Sončni vzhod

Kateri element se ti zdi najbolj primeren zate?
Mislim, da ogenj, čeprav nisem prepričana
Ethelena
Ethelena
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 10
Join date : 24/01/2012
Age : 21

Nazaj na vrh Go down

Opisi Empty Re: Opisi

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu