Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 29 od 40
Stran 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Čvek
Alice je napisal/a:ma kdu recept kku se navadt brez d bi odpru knige???
plonkiči?
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Tronir je napisal/a:Alice je napisal/a:ma kdu recept kku se navadt brez d bi odpru knige???
plonkiči?
Pyros je napisal/a:hmmm. podkupiš prfoksa in pišš 10?
Boljša ideja: bodi genij in znaj!
Sicer pa, Z.S.ji si brez pomena, če tega nekoga ni na forum. Razen če ima p.m. mailing vklopljen, potem dobi e-mail. Ampak če bi to delovalo, potem bi nekateri člani tukaj bili, pa niso.
My point exactly. Sicer bi nekaj ljudi, katerim sem poslal z.s.je katerih vsebina je bila več ali manj "kje si? pridi nas malo pogledat!", celo prišlo občasno na forum.
Oh... Ma jz sm skoz na mailu, pol se mi pa čudno zdi, če kdo ni, oziroma niti ne pomislim, da mogoče kdo ne pregleduje maila... My bad.
Alice, tebi pa žal res ne znam pomagat, ker spadam v bedno skupino ljudi, ki ne zna lagat, prepisovat ali blefirat Glavo v knjigo in piflaj (čeprav je to točno to, kar si rekla da ne bi. )
Alice, tebi pa žal res ne znam pomagat, ker spadam v bedno skupino ljudi, ki ne zna lagat, prepisovat ali blefirat Glavo v knjigo in piflaj (čeprav je to točno to, kar si rekla da ne bi. )
Lyn- Novinec
- Število prispevkov : 89
Oh ku bi blu tu res....Altorius je napisal/a:Boljša ideja: bodi genij in znaj!
Na žalost bo ravno to bo treba, ker plonkčiči ne pridejo v poštev... "/Lyn je napisal/a: Glavo v knjigo in piflaj
Pa tut mal težje bi blo celotno knjigo dat na plonk... :S
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
sej ni nujno, da si plonkič prilepiš kam v bistvu je to ene izmed najslabših možnosti
Tronir- Začetnik
Še vedno najboljša lokacija za plonkič če si žesnkega spola:
prilepljen na stegno in skrit pod (mini)krilcem. Če te profesor dobi, mu lahko zagroziš s tožbo zaradi spolnega napada (ker je gledal pod tvoje krilce). Sodna praksa kaže, da takim celo uspe. Bogi profesorji!
prilepljen na stegno in skrit pod (mini)krilcem. Če te profesor dobi, mu lahko zagroziš s tožbo zaradi spolnega napada (ker je gledal pod tvoje krilce). Sodna praksa kaže, da takim celo uspe. Bogi profesorji!
Altorius je napisal/a:Celo knjigo na plonk? Ni problema, samo cele roke in noge si moraš z njimi polepit
ej če bi blo to tok na izy bi jst tu že nrdila...
ma kaj lih napiflt se bo treba... z en izpit... potlej pa ne bom rabla nikad više!!
Drgač pa pwol bom zakone obvladla... haha bom še kej drugega ugotovila k sploh ne bo res xD
aj bejži z zakoni... u prihajajočem mesecu jih bom imela prek glave -_-"
Alice- Novinec
Ha... še pravo se mi manka... "/ Še te uboge knjigce z zakoni se ne morm navadt pa da bi se učila use ostalo?? a-a no way...
Drgač pa zdravstvena lj... ž
kaj ti si močoče na filofaksi??
Drgač pa zdravstvena lj... ž
kaj ti si močoče na filofaksi??
Alice- Novinec
Ne, študiram nič drugega kot ravno pravo Zato sem pa spraševal, ker sem že pomislil da sva kolega
To imate potem medicinsko pravo ali kaj? Take stvari kot zakonska podlaga za splav in evtanazijo itd.?
BTW, Forum mortus est?
To imate potem medicinsko pravo ali kaj? Take stvari kot zakonska podlaga za splav in evtanazijo itd.?
BTW, Forum mortus est?
neveem. "/ folk spuhteu.
Bo treba mal oglaševatt, pa miss avivo rabmo zvlečt nazaj gor.
Se bom provu potrudit kej v tej smeri, čeprou zdj bom meu kr gužvo. Ahwell, dejte oglašujte kej.
Bo treba mal oglaševatt, pa miss avivo rabmo zvlečt nazaj gor.
Se bom provu potrudit kej v tej smeri, čeprou zdj bom meu kr gužvo. Ahwell, dejte oglašujte kej.
Altorius je napisal/a:če si žesnkega spola
to pa sploh ni nujno - moški si pač obleče kilt ane
Tronir- Začetnik
Ja Tronko, samo tukaj sta 2 problema:
1.) Nismo na Škotskem in nošnja kilta že takoj izpade sumljivo.
2.) Ker (vsaj zaenkrat) večina profesorjev ni gejev, ti tudi ne bo uspelo dobit tožbe za spolno zlorabo v primeru da bi le-ta gledal pod kilt, kjer bi imel plonkič.
Sicer pa glede oglaševanja; ni smiselno novačit novih članov, če niti obstoječih ne moremo zadržat. Glavni problem je predvsem, ker se nič ne dogaja. Že po bitki pri Templju Zraka je šlo navzdol, z odhodom Avive, ki je imela dobro idejo za naprej pa smo padli še dve stopnišči nižje. Stopnišči, ne stopnici. Gre se predvsem za to, da bodisi ponovno rekrutiramo stare člane in izpeljemo prvotno idejo, po možnosti z renovacijami, bodisi za popolno prenovo foruma.
1.) Nismo na Škotskem in nošnja kilta že takoj izpade sumljivo.
2.) Ker (vsaj zaenkrat) večina profesorjev ni gejev, ti tudi ne bo uspelo dobit tožbe za spolno zlorabo v primeru da bi le-ta gledal pod kilt, kjer bi imel plonkič.
Sicer pa glede oglaševanja; ni smiselno novačit novih članov, če niti obstoječih ne moremo zadržat. Glavni problem je predvsem, ker se nič ne dogaja. Že po bitki pri Templju Zraka je šlo navzdol, z odhodom Avive, ki je imela dobro idejo za naprej pa smo padli še dve stopnišči nižje. Stopnišči, ne stopnici. Gre se predvsem za to, da bodisi ponovno rekrutiramo stare člane in izpeljemo prvotno idejo, po možnosti z renovacijami, bodisi za popolno prenovo foruma.
Ni pogoj, da si na Škotskem in da lahko samo tam nosiš kilt.
Tudi ni nujno, da je gej. Preprosto lahko se šteje kakor otipavanje/zlorabo/itd. že samo to, da ti je tja pogledal ane.
Ali pa mi, ki pisarimo po čveku, začnemo pisart bolj po rpgju raje? Ko bo kdo videl, da se nekaj dogaja (četudi samo "navadni" rpg) bo takoj imel več volje za pisat.
Tudi ni nujno, da je gej. Preprosto lahko se šteje kakor otipavanje/zlorabo/itd. že samo to, da ti je tja pogledal ane.
Ali pa mi, ki pisarimo po čveku, začnemo pisart bolj po rpgju raje? Ko bo kdo videl, da se nekaj dogaja (četudi samo "navadni" rpg) bo takoj imel več volje za pisat.
Tronir- Začetnik
Nisem rekel da ne smeš nosit kilta izven Škotske, samo da to drugje izgleda čudno in sumljivo, če oblečeš kilt samo za na teste.
Sicer pa, s pogovori ob kavi in podobnem noben RPG ne pride daleč. Če sem iskren, je tudi meni zadnji mesec Elementalis bolj rutina kot zabava. Treba je narest nekaj zanimivega, kakšno akcijo. Vojno ali pa zaroto. Nekaj pri čimer dejansko potrebuješ tudi možgane in ne samo navdiha.
Sicer pa, s pogovori ob kavi in podobnem noben RPG ne pride daleč. Če sem iskren, je tudi meni zadnji mesec Elementalis bolj rutina kot zabava. Treba je narest nekaj zanimivega, kakšno akcijo. Vojno ali pa zaroto. Nekaj pri čimer dejansko potrebuješ tudi možgane in ne samo navdiha.
Na pravi si?? Hm... me zanima zakaj sem te jaz utaknila na filofax...
No moram še dodati da hodim sanitarno inžinirstvo tk da mamo zdravstveno zakonodajo zaenkrat (človekove pravice ipd) kmalu pa bomo meli še o okolju...
Koliko zakonov se pa morate pri vas naučiti (oz. predelati)?? :=)
In ko smo že pri idejah... Le kam je pobegnila (umm...) Organizacija proti temi??
No moram še dodati da hodim sanitarno inžinirstvo tk da mamo zdravstveno zakonodajo zaenkrat (človekove pravice ipd) kmalu pa bomo meli še o okolju...
Koliko zakonov se pa morate pri vas naučiti (oz. predelati)?? :=)
In ko smo že pri idejah... Le kam je pobegnila (umm...) Organizacija proti temi??
Alice- Novinec
kheh. orđanizacija proti temi je zasedena. xD sej pravim da bom provu mal strpat folkec nazaj na forumč sej zdej bojo hmal počitnce, se bo mogoče kej premaknl, k bo meu folk več cajta.^^
Alice, na filofax si me hotela vtaknit ker je bila moja druga izbira smeri prevajalstvo (Ang-Nem-Slo) tretja pa dvodisciplinarno angleščina in kulture vzhodne azije.
Da odgovorim na vprašanje koliko zakonov moramo predelat: vse! Ampak to počnemo celih 5 let in ne rabimo znat vsakega člena na pamet. Point vsega je predvsem v tem da pridobimo t.i. "enciklopedično znanje" o pravu; torej da za vsak zakonik ali posamezen zakon ter nekaj pomembnejših drugih aktov vemo za kaj se gre in kako se razglagajo, za podrobnosti gremo pa v knjigo gledat.
No saj, glede foruma pa upam da se bo kaj zgodilo. Sploh Avivin trenutno mirujoči plan mi je bil zelo všeč, bomo pa videli kako se bo obnesel če slučajno pride nazaj. Me zanima kaj počnejo na FU(-ck, hehe ), da sploh nič ne hodi na forum...
Da odgovorim na vprašanje koliko zakonov moramo predelat: vse! Ampak to počnemo celih 5 let in ne rabimo znat vsakega člena na pamet. Point vsega je predvsem v tem da pridobimo t.i. "enciklopedično znanje" o pravu; torej da za vsak zakonik ali posamezen zakon ter nekaj pomembnejših drugih aktov vemo za kaj se gre in kako se razglagajo, za podrobnosti gremo pa v knjigo gledat.
No saj, glede foruma pa upam da se bo kaj zgodilo. Sploh Avivin trenutno mirujoči plan mi je bil zelo všeč, bomo pa videli kako se bo obnesel če slučajno pride nazaj. Me zanima kaj počnejo na FU(-ck, hehe ), da sploh nič ne hodi na forum...
Bolj se mi zdi, da je sama tema pobegnila kakor organizirana zarota proti njej.
Tronir- Začetnik
Nu ja... Sej nekaku tku bo tut pr ns... Smo dns meli seminar pa nm je "natančno" razložil kku naj bo izpit zgledal... Tko d ni tak bau bau kot sm si jst mislila...
Bo pa useenu treba uno knigo predelt "/
Vidm da maste latinščino Obvladš??
Bo pa useenu treba uno knigo predelt "/
Vidm da maste latinščino Obvladš??
Alice- Novinec
Ja, imam latinščino, učim se jo pa letos 1. leto, tako da sploh ne obvladam. Imam pa že nekaj najljubših izrekov, npr. "Non omne quod licet honestum est," (Ciceron) ali pa "Qui tacet non utique fatetur, sed tamen verum est eum non negare" (Ulpijan)
Me zanima če ti uspe ugotovit pomen, sicer ti pa napišem v naslednjem postu
Ja Tronko, cela Tema je pobegnila, (z izjemo tebe seveda ), tako kot 7/8 vseh preostalih članov
Me zanima če ti uspe ugotovit pomen, sicer ti pa napišem v naslednjem postu
Ja Tronko, cela Tema je pobegnila, (z izjemo tebe seveda ), tako kot 7/8 vseh preostalih članov
Stran 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 29 od 40