Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaIkona za pisca meseca
5 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Grafika
Stran 1 od 1
Ikona za pisca meseca
Grafično tekmovanje imamo
Ok kot ste (upam) prebrali v temi Pisec meseca, je ena izmed nagrad za zmagovalca meseca tudi ikona, ki mu/ji bo pela čast in slavo v podpisu.
Izdelate lahko eno ikono, ki bo enaka ne glede na to kdo bo zmagovalec, lahko pa jih izdelate 5, za vsak element eno.
Ikona mora biti v velikosti 100x100 pixlov in mora biti razvidno za kateri mesec gre - lahko napišete mesec, lahko to prikažete kako drugače, stvar je vaša. Tokrat gre za pisca meseca februarja, da ne bo pomote.
Dovoljeni formati za oddajo so .jpg, .gif in .png, časa za oddajo imate pa točno DO trenutka, ko se začne glasovanje za pisca meseca. Svoje kreacije nalepite v to temo.
Zmagovalec bo moral oddati tudi sliko z default končnico uporabljenega programa - torej .psd, če uporabljate Photoshop, .ai za Illustrator in tako dalje.
Zmagovalna ikona se bo uporabljala do nadaljega, avtorja pa bo seveda prejel vse čestitke in prestiž, ki sodi zraven.
V kolikor želite, lahko v tej temi komentirate oddana dela, ker bomo admini vse ikonce spravili in za glasovanje odprli novo temo
Ok kot ste (upam) prebrali v temi Pisec meseca, je ena izmed nagrad za zmagovalca meseca tudi ikona, ki mu/ji bo pela čast in slavo v podpisu.
Izdelate lahko eno ikono, ki bo enaka ne glede na to kdo bo zmagovalec, lahko pa jih izdelate 5, za vsak element eno.
Ikona mora biti v velikosti 100x100 pixlov in mora biti razvidno za kateri mesec gre - lahko napišete mesec, lahko to prikažete kako drugače, stvar je vaša. Tokrat gre za pisca meseca februarja, da ne bo pomote.
Dovoljeni formati za oddajo so .jpg, .gif in .png, časa za oddajo imate pa točno DO trenutka, ko se začne glasovanje za pisca meseca. Svoje kreacije nalepite v to temo.
Zmagovalec bo moral oddati tudi sliko z default končnico uporabljenega programa - torej .psd, če uporabljate Photoshop, .ai za Illustrator in tako dalje.
Zmagovalna ikona se bo uporabljala do nadaljega, avtorja pa bo seveda prejel vse čestitke in prestiž, ki sodi zraven.
V kolikor želite, lahko v tej temi komentirate oddana dela, ker bomo admini vse ikonce spravili in za glasovanje odprli novo temo
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Re: Ikona za pisca meseca
Glih mi je zasedlo malo s Photoshopom delat pa sem tole spravla skupi. Lah kritizirate kokr hočte, nimam nč proti.
Ashlyn- Novinec
- Število prispevkov : 19
Čisto soliden izdelek, sploh ni slab
(definitivno boljše kot nekaj kar sem sam probaval XD Mislim da če povem da sem uporabljal Paint (pa čerpav Win7), pove dovolj )
(definitivno boljše kot nekaj kar sem sam probaval XD Mislim da če povem da sem uporabljal Paint (pa čerpav Win7), pove dovolj )
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Ma nee, čisto lepo se vidi Tako zimsko izgleda. Luškano.
Mogoče se jaz še kej spravim med počitnicami če bo ratal (in bo tole še odprto)
Mogoče se jaz še kej spravim med počitnicami če bo ratal (in bo tole še odprto)
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Ja, mogoč je malo svetlo, edin nisem hotla pa dat preveč temno modre barve, da bi še zmer leden izpadlo... ja nej še kdo da kej gor, da ne bom edina.
Ashlyn- Novinec
no evo še moj zmazek, da bo glasovanje sploh lahko potekalo
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
O super Vivy! Ashlyn nočem omalovaževati tvoje slikce, ampak Avivin mi nekako deluje bolj Elementalis-ish
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Kaj sej maš čis prav, men je tud Avivin ful všeč. Te vijugice so res zakon, pa dejansko bolj elementalish izpadejo.
Ashlyn- Novinec
Elementalis :: Klepetalnica :: Grafika
Stran 1 od 1