Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaPenPal Search
+11
Robin
Ixchell
Pyros
Nathaniel
Haewi Odayin
Yeren
Katherine
Mia
Damon
Naida
Aviva
15 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 3 od 3
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: PenPal Search
če že pejte u torek k je kino dan in je pou cenej če ne maš pa z tistimi dijaškimi in nvm kaki izkaznicami use popust.. se mi zdi xD oziroma za študente je u četrtek al kdaj..
pa se opravičujem ker kr tkolele skačem u temo
pa se opravičujem ker kr tkolele skačem u temo
Super opomba, bomo torej ciljali na torek, ko se bomo dogovarjali za kino
Pa zakaj praviš 'pejte'? Pejmo se reče Se ne bi udeležila srečanja?
Pa zakaj praviš 'pejte'? Pejmo se reče Se ne bi udeležila srečanja?
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Mislim, da se eno srečanje ne bi tako hudo poznalo tvojemu pujsku Če je le mogoče, bi bilo zelo lepo, da bi prišla
Aviva- Mojstrica
Mm, jaz še ne vem. Seveda bi bilo blazno kul dejansko videt folk in to, sam da mam okrog tri ure vožnje v eno smer minimalno, moj pujsek je že kar shiran, ampak saj ni panike. Po drugi strani bi pa takoj šla, sam sem tud edina iz tega konca Slovenije in sama ne bi ravno šla, tako da bi morala še glede tega kaj storiti. Na kratko - še ne vem, ampak bom naredila vse, da se bom prikazala.
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
Saj sem tud jaz bolj broke kot ne, ampak ene 20€ za kino in pijačo se pa že nabere. Prevoz je druga zgodba, ampak ni pa nemogoče.
Mimgrede, lahko bi zbrisal tole temo in odprli novo temo "Srečanje v RL-u" oz. neaj v tem stilu, namesto da smetimo po PenPal searchu.
Mimgrede, lahko bi zbrisal tole temo in odprli novo temo "Srečanje v RL-u" oz. neaj v tem stilu, namesto da smetimo po PenPal searchu.
Ne, brisali ne bomo. Naj ostane tako kot je zaenkrat, po srečanju, bo šla pa ta tema v arhiv in se bo svežo odprlo.
Sicer pa nikjer ne piše, da si ne moremo na srečanju izmenjati naslovov za dopisovanje, torej nismo čisto povsem off topic
Sicer pa nikjer ne piše, da si ne moremo na srečanju izmenjati naslovov za dopisovanje, torej nismo čisto povsem off topic
Aviva- Mojstrica
Tud res, ampak po drugi strani, zakaj bi zapravljal denar za pošto, če je pa email zastonj? Ampak ok, vsakemu svoje.
Nekateri kljub emailu radi pišemo pisma in zaradi 26 centov za znamko, te verjetno ne bi pobralo
Aviva- Mojstrica
A tako poceni je že? Že tako dolgo nisem pisal pisem, da sploh ne vem. Fino to, a ne!
Mimogrede, zvedel sem da imam vpis nekje 10. oz. 11.8. (pravo), doma bom od 8.8. naprej. Tako da če bo srečanje kdaj po osmem: count me in!
Mimogrede, zvedel sem da imam vpis nekje 10. oz. 11.8. (pravo), doma bom od 8.8. naprej. Tako da če bo srečanje kdaj po osmem: count me in!
Srečanje bi blo kr zabavno ja. Še nikol prej se nisem dobila tko z ljudmi s kakšnega foruma, pa fuh huda ideja se mi zdi, da bi se zmenil pa šli gledat Last Airbenderja, ker je tok perfect tema. Torej jaz bi lahko skor katerikoli dan avgusta, enkrat od 8. dalje bi bilo čis fino po moje.
Doreya- Mojstrica
- Število prispevkov : 53
Ja meni bi blo ta teden težje, ampak ne bi blo nemogoče. Pa še prekmalu je za se vse skupaj zmenit. Zdej js nevem kdaj pride nazaj Neph, ampak lahko bi se dobili res enkrat avgusta v kakšni kavarni, pol bi pa šli do btcja in koloseja pa si pogledali ta film. Tudi to z naslovi se mi zdi kr fajn.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Men se tud zdi ta ideja za srečanje ful uredu,... ampak tok sm zbegana xD A ste se zmenli, kje pa kdaj ali še ni določen?
Mia- Novinec
- Število prispevkov : 40
Datum je, ura še ni določena. Evo grem novo temo odpret, da se dokončno zmenimo.
Aviva- Mojstrica
Ok, se vračam k originalni temi:
Torej je kdo izvedel tole dopisovanje?
Torej je kdo izvedel tole dopisovanje?
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Am js si dopisujem z enim Američanom pa z enim Avstralcem, z eno Španko, ki drugo leto pride za nekaj mesecev v Slovenijo sva pa na mailih. Vsi trije so bili staknjeni na Interpals strani.
Aviva- Mojstrica
Aha, ma sem mislila tako v okviru foruma.
Drugače hvala za informacijo =)
Drugače hvala za informacijo =)
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 3 od 3