Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+25
Jinx
Ignis
Pyros
Gemina
Damon
Elena
Aine
Altus
Arianne
Narnaya
Cy
Naida
Andossar
Fay
Aamine
Alice
Tronir
Mathis
Ashlyn
Nephthys
Astarion
Ixchell
Amerys
Aviva
Venyx
29 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 9 od 40
Stran 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Čvek
ti pa tvoje znanstvene razlage vsega
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
V bistvu ni znanstvena, ampak filozofska.
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Ravno toliko kot ti
Astarion- Mojster
res je zato pa spam nikoli ne zamre zaradi takih, kot sva midva - ko moramo vedno nekaj odpisat
Tronir- Začetnik
zto pa sm misnla d hodiš na filofax...
drgač pa zgleda da morm preklict mojo izjavo, ko sm rekla da bo več folka med počitncmi... pač sm se zmotla...
in drgači?? kje ste kaj?? al samo sedite doma??
drgač pa zgleda da morm preklict mojo izjavo, ko sm rekla da bo več folka med počitncmi... pač sm se zmotla...
in drgači?? kje ste kaj?? al samo sedite doma??
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Ja, no jaz sem tudi mislila, da se bo vse skupaj razživel.
Učeri in danes do zdajle me ni blo v Sloveniji, smo z nekej fredndi šli v IT, pa tudi od pet-pon me ne bo, tko da verjetno ne bom pršla do neta.
Drugač pa sem OK, samo domače branje mi kvari razpoloženje. In to zelo.
Učeri in danes do zdajle me ni blo v Sloveniji, smo z nekej fredndi šli v IT, pa tudi od pet-pon me ne bo, tko da verjetno ne bom pršla do neta.
Drugač pa sem OK, samo domače branje mi kvari razpoloženje. In to zelo.
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
dokaj dobro shod na trgu republike sicer danes ni uspel je bilo pa druženje po le-tem veliko bolj zanimivo
Tronir- Začetnik
torej usi z doma...
kai pa dns?? si je kdo ogledal poroko??
kai pa dns?? si je kdo ogledal poroko??
Alice- Novinec
red bull šit če mene uprašaš
Tronir- Začetnik
Jaz sem pogledal nekaj malega, ker je seveda morala moja mat gledat celotno reportažo. Če mene vprašaš delajo prevelik spektakel iz vsega. Saj je navsezadnje samo poroka! XD
Sem se pa nasmejal ob škotskem pivu na poroki. "Rise, prince Willy!"
Sem se pa nasmejal ob škotskem pivu na poroki. "Rise, prince Willy!"
Astarion- Mojster
kdaj pa je blo to?? po poroki??
mni je uspelu pogledt samo ko j kate pršla pred oltar, pa zadni del ko je bla cela družina n balkoni...
mni je uspelu pogledt samo ko j kate pršla pred oltar, pa zadni del ko je bla cela družina n balkoni...
Alice- Novinec
ma za hec je nevem kera pivovarna naredila pivo, ki je vsebovalo tudi viagro in napisala zraven za reklamo 'Rise, prince Willy!'
Tronir- Začetnik
aaaaa... zdej pa mi j vse jasnu...
ima kdo recept za podaljšanje počitnc?? "/
ima kdo recept za podaljšanje počitnc?? "/
Alice- Novinec
Uf, jaz sem nazaj. Zelo vesela, da je tko, ker ne bi zdržala niti sekunde več v tisti družbi.
No, mi smo si malo ogledali poroko, samo je prekmalu crknu mobi, pa nismo meli s čim gledat.
Ne, na žalost, pa bi ga z veseljem uporabila. Samo mi mamo ta teden nek projktni teden, delo na terenu. To je še OK, ker itak nikoli nič ne delamo, naša skupina pa je svoje delo že končala med počitnicami, tko da me čaka samo vsakodnevno pol stransko poročilo. (Že napisano vnaprej )
No, mi smo si malo ogledali poroko, samo je prekmalu crknu mobi, pa nismo meli s čim gledat.
Ne, na žalost, pa bi ga z veseljem uporabila. Samo mi mamo ta teden nek projktni teden, delo na terenu. To je še OK, ker itak nikoli nič ne delamo, naša skupina pa je svoje delo že končala med počitnicami, tko da me čaka samo vsakodnevno pol stransko poročilo. (Že napisano vnaprej )
Venyx- Začetnica
zlomiš si nekaj, storiš kriminalno dejanje zaradi katerega te zaprejo, pobegneš od doma, ...
You sneaky bastard
You sneaky bastard
Tronir- Začetnik
uuu venxy hvala k si me spomnla d morm še fiziko poslat predavatelju! :S omg čist sm pozabla...
kriminalno dejanje?? hmm... in pol dobiš hišni pripor... nope. ostajam kr lepo na faxu da ga grem usaj kei zažurat
drgač pa sm ugotovila d se seminarsko da tudi v polovici dneva nardit... hehe
kriminalno dejanje?? hmm... in pol dobiš hišni pripor... nope. ostajam kr lepo na faxu da ga grem usaj kei zažurat
drgač pa sm ugotovila d se seminarsko da tudi v polovici dneva nardit... hehe
Alice- Novinec
Uf, še dobro, da sem tukaj, ne?
Se pa strinjam s teboj Alice, kriminalno dejanje?
Mladoletnih itak ne zapirajo, samo zapisnik in gora težav, prepovedi in nevem česa še bi me čakala.
Čestitam, jaz jih pa vlečem do zadnjega roka za oddajo, potem pa norim par noči in hitr delam. Nakoncu je pa prfoks po možnosti bolan.
Ne morem verjet, kaj je dejansko nardila ena piflarka v našem klasu. Zatožila nas je, da je večina že med počitnicami nardila projekte in da lenarmo in hodmo na pijače in po mestu, namest da bi v knjinici nosove tiščal v knjige in podobno. Ampak na njeno veliko žalost (našo ogroooomno srečo) je šla špecat računalničarju. Ki ji ni verjel niti besede in jo je vprašal, če so ji popustile tablete.
Mimgrede, je kdo za kakšen RPG, ker se mi ful da pisat, pa nimam sopisca?
Se pa strinjam s teboj Alice, kriminalno dejanje?
Mladoletnih itak ne zapirajo, samo zapisnik in gora težav, prepovedi in nevem česa še bi me čakala.
Čestitam, jaz jih pa vlečem do zadnjega roka za oddajo, potem pa norim par noči in hitr delam. Nakoncu je pa prfoks po možnosti bolan.
Ne morem verjet, kaj je dejansko nardila ena piflarka v našem klasu. Zatožila nas je, da je večina že med počitnicami nardila projekte in da lenarmo in hodmo na pijače in po mestu, namest da bi v knjinici nosove tiščal v knjige in podobno. Ampak na njeno veliko žalost (našo ogroooomno srečo) je šla špecat računalničarju. Ki ji ni verjel niti besede in jo je vprašal, če so ji popustile tablete.
Mimgrede, je kdo za kakšen RPG, ker se mi ful da pisat, pa nimam sopisca?
Venyx- Začetnica
Jap to se pa strinjam... Lisov je več in več, več je družbeno koristnih del(??) itd...
hja sej jst tut čakm do zadnega dne... Čeprov je bilo to prvič in verjetno tudi zadnjič
Haha profesor je bil na vaši strani Verjetno ve kko je med počitnicami morm reč pa je to s tabletami zakon slišt!
Hm... jst trenutno čakam na astariona da pregleda moj opis tko d z mano si trenutno ne morš nč pomagt... Maby next time
uh jaa... gledm zdej moj urnik... Ali obožuje kdo fiziko da bi me zamenjal v petek (od 8 pa do 1 ure!!!!!) :S omg keri urnik...
pa še... ali si je že kdo ogledal (poslušal) pesmi ki gredo na evrovizijo? kkšno mnenje?
hja sej jst tut čakm do zadnega dne... Čeprov je bilo to prvič in verjetno tudi zadnjič
Haha profesor je bil na vaši strani Verjetno ve kko je med počitnicami morm reč pa je to s tabletami zakon slišt!
Hm... jst trenutno čakam na astariona da pregleda moj opis tko d z mano si trenutno ne morš nč pomagt... Maby next time
uh jaa... gledm zdej moj urnik... Ali obožuje kdo fiziko da bi me zamenjal v petek (od 8 pa do 1 ure!!!!!) :S omg keri urnik...
pa še... ali si je že kdo ogledal (poslušal) pesmi ki gredo na evrovizijo? kkšno mnenje?
Alice- Novinec
Uf, vsekakor na naši strani. Niti predstavlati si nočem, kaj se bi zgodil (Njej in nam), če bi se obrnil proti nam. Samo za tablete je nejna mtka dons prnorela v šolo. Zdej je profo izpirjen psihopat, nezmožen opravljanja svojega dela,... Samo a ni čudn, Maša (to je tista) je edina, ki ni imela skupine ali vsaj enega sodelavca.
Res mi ni jasno zakaj še čaka, da te odobri ampak lahko se pa srečava ko te odobri.
No fizke jaz ne obužujem, nimam pa nič proti njej in je celo med mojimi naj predmeti. Mamo tok carskoo profo. Dons nas pelje na Zaplano v okvirju astronomije. In jutr nam ni treba v šolo, ker bomo kao preveč utrujeni, da bi šli. Pa ne da sem pritožujem Načeloma bi te lahka zamenala, samo bi se opazil, ne?
Ne nisem. Me je že lani tok zgrozilo, da si letos niti ne upam. A je boljš ali slabš?
Res mi ni jasno zakaj še čaka, da te odobri ampak lahko se pa srečava ko te odobri.
No fizke jaz ne obužujem, nimam pa nič proti njej in je celo med mojimi naj predmeti. Mamo tok carskoo profo. Dons nas pelje na Zaplano v okvirju astronomije. In jutr nam ni treba v šolo, ker bomo kao preveč utrujeni, da bi šli. Pa ne da sem pritožujem Načeloma bi te lahka zamenala, samo bi se opazil, ne?
Ne nisem. Me je že lani tok zgrozilo, da si letos niti ne upam. A je boljš ali slabš?
Venyx- Začetnica
Špecaaa... use doma povedt... uh kku jst ponorim zrdi takih ljudi :@
upm d ne bo kkšne tožbe zrdi tga... :S drgač pa jst bi rekla d j ona nezmožna rzumet navadnih šal...
no ja... po tvoji pripovedi se ne čudn d je sama... čeprou zadni cajte tut jst ugotavlm da je najbolš če si sam, al pa d maš enga frenda, za katerga veš da bo naredu usaj četrt naloge...
Hja sej zadnje cajte ga niti dosti ni gor n forumu... možnu d se uči z kkšen izpit (iz latinščine??) Ok lhku se... sam vrjtnu ti ne bom rednu pisala... (don't be mad)
:0 jst bi tudiiii
pruti fizki nemam prou popolnoma nč d se rzumemo. Sam 5 ur naenkrat pa mi je preveč!
hm... No večinoma jih poje o nice life in o love... nekateri naslovi pa so kot da bi škatlo po stopnicah vrgu haba haba (norway)Ding dong(izrael) Da da dam (finland)
Lani in predlanskem nism gledla k sm mela prakso, sm pa slišla d je bil totalen polom... Drgač od letos se mi nekaku dopadejo pesmi od rusije, slovakije VB, ukrajine in madžarske... vrjtnu bi mogla večkrt poslušt bi mrd še kkšna prišla/se odstranila s seznama...
Ej najlepši videz pa prinašata Irska in Poljska (NOT!!!) xD
upm d ne bo kkšne tožbe zrdi tga... :S drgač pa jst bi rekla d j ona nezmožna rzumet navadnih šal...
no ja... po tvoji pripovedi se ne čudn d je sama... čeprou zadni cajte tut jst ugotavlm da je najbolš če si sam, al pa d maš enga frenda, za katerga veš da bo naredu usaj četrt naloge...
Hja sej zadnje cajte ga niti dosti ni gor n forumu... možnu d se uči z kkšen izpit (iz latinščine??) Ok lhku se... sam vrjtnu ti ne bom rednu pisala... (don't be mad)
:0 jst bi tudiiii
pruti fizki nemam prou popolnoma nč d se rzumemo. Sam 5 ur naenkrat pa mi je preveč!
hm... No večinoma jih poje o nice life in o love... nekateri naslovi pa so kot da bi škatlo po stopnicah vrgu haba haba (norway)Ding dong(izrael) Da da dam (finland)
Lani in predlanskem nism gledla k sm mela prakso, sm pa slišla d je bil totalen polom... Drgač od letos se mi nekaku dopadejo pesmi od rusije, slovakije VB, ukrajine in madžarske... vrjtnu bi mogla večkrt poslušt bi mrd še kkšna prišla/se odstranila s seznama...
Ej najlepši videz pa prinašata Irska in Poljska (NOT!!!) xD
Alice- Novinec
Ja, mem tud stalno žrejo živce. Dvomim da bo tožba, ker jo bo njen brat v tem primeru zadavu. Ja, sej je včasih kul delat sam, samo če se pa aktivnosti reče skupinsko delo, je pa neki očitno narobe s tabo, če med 23 ljudmi noben noče delat s stabo, ne?
Si mela prov glede izpita. Ne, ne skrbi, tud jaz sem zlo neredna, ampak ponavad v roku 3, 4 dni odpišem. Če umes ni nič posebnega.
O madona, kkšni naslovi . Sem že vesela da ne spremlam.
Ja in bla je taka polomija, da nebi mogu narest večje. Naša se je imenovala narodnozabavni rock, če se ne motim. Si bom mogoče zavrtela tele, ki si jih predlagala.
Absolutno bi glasovala za tele Poljake in Irce (Pajade...). Sam so pogumni, da se sploh upajo (in hočjo) sramotit pred celim svetom.
Si mela prov glede izpita. Ne, ne skrbi, tud jaz sem zlo neredna, ampak ponavad v roku 3, 4 dni odpišem. Če umes ni nič posebnega.
O madona, kkšni naslovi . Sem že vesela da ne spremlam.
Ja in bla je taka polomija, da nebi mogu narest večje. Naša se je imenovala narodnozabavni rock, če se ne motim. Si bom mogoče zavrtela tele, ki si jih predlagala.
Absolutno bi glasovala za tele Poljake in Irce (Pajade...). Sam so pogumni, da se sploh upajo (in hočjo) sramotit pred celim svetom.
Venyx- Začetnica
ja potem se je pa res za zamislt d neki ne delš prav če noče nobedn s tabo delt...
Ma no sej zdj ta mesc mam tut jst usak tedn enega, tko d se ne čudm da ga ima tut on...
Sej mogoče pa se ti našteti komadi sploh ne bodo dopadli... Boš vidla. Preglej vse pa boš vidla.
No in sedaj lhko začnem z RPGjanjem Če si še za RPG z alice mi sporoči na ZS kako bi začele...
Astarion:
Ti kr verjamm sej so tut pri meni izpiti pred pragom... :S
Drgač pa tnx za dobrodošlico
Ma no sej zdj ta mesc mam tut jst usak tedn enega, tko d se ne čudm da ga ima tut on...
Sej mogoče pa se ti našteti komadi sploh ne bodo dopadli... Boš vidla. Preglej vse pa boš vidla.
No in sedaj lhko začnem z RPGjanjem Če si še za RPG z alice mi sporoči na ZS kako bi začele...
Astarion:
Ti kr verjamm sej so tut pri meni izpiti pred pragom... :S
Drgač pa tnx za dobrodošlico
Alice- Novinec
uff, ogromno postov, jaz pa tako malo časa... XD
A mi kdo na kratko obnovi o čem teče debata?
A mi kdo na kratko obnovi o čem teče debata?
Astarion- Mojster
hmm... začelo se je s poroko, nadaljevalo s podalšanjem počitnic, paa...
... s sošolci ki jih ne prenaša nobedn, pa neki je blo omembe o evroviziji...
a ti si še vedno pred knjigami za izpit??
inn... a potem je kdo gledal evrovizijo al ste šli rajš ga vn žurat??
... s sošolci ki jih ne prenaša nobedn, pa neki je blo omembe o evroviziji...
a ti si še vedno pred knjigami za izpit??
inn... a potem je kdo gledal evrovizijo al ste šli rajš ga vn žurat??
Alice- Novinec
Stran 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 9 od 40