Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 1 od 40
Stran 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Čvek
Nujno potrebna tema, ampak če se le da, omejite spammanje
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Re: Čvek
Lej ga, niti pisarne niti doma še nisi odprl pa si že navalil na čvek... očitno bomo morali najbolj tebe preganjat
lahko tudi po čveku spammaš. and don't argue with me, cause I'm cranky. you can argue tomorrow but not today.
drugače pa resno, samo Doreyi je oproščeno, da nima odprtih teh dveh tem, ker ima v četrtek zelo zoprn izpit in je že v soboto povedala, da jo čaka gora učenja.
lahko tudi po čveku spammaš. and don't argue with me, cause I'm cranky. you can argue tomorrow but not today.
drugače pa resno, samo Doreyi je oproščeno, da nima odprtih teh dveh tem, ker ima v četrtek zelo zoprn izpit in je že v soboto povedala, da jo čaka gora učenja.
Aviva- Mojstrica
Doreya je naredila izpit in je very hapy about it.
Tako da je zdaj nazaj in bo probala čimprej nadoknadit zamujeno.
Doreya- Mojstrica
- Število prispevkov : 53
Hvalaaa. Ja sej vidm, da ste bli ful pridni v tem času.
Doreya- Mojstrica
Čestitke, Dory! Mi smo bili vzor pridnosti. Pyros je Avivi razmazal pito po hrbtu, jaz pa Naidi kradem jagode.
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
Hellow:) Jst jutri sestavim opisek in se prijavim... Zame se jutri začnejo zelo zaslužene počitnice.
Esti- Novinec
- Število prispevkov : 21
Hahahaha
Ravno to berem! xD A naj nadaljujem v vašem slogu?
Dobrodošla, Esti.
Ravno to berem! xD A naj nadaljujem v vašem slogu?
Dobrodošla, Esti.
Doreya- Mojstrica
Če boš prišla še ti krasti jagode, potem jih bo pa res kmalu zmanjkalo.
Živjo Esti. Upam, da ti bo na forumu všeč.
Živjo Esti. Upam, da ti bo na forumu všeč.
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
Živjo!
Še jaz tuki
Opis sem že poslala.
No čestitam za izpit še jaz Sem prebrala zgoraj.
Poznam koga tukaj? Vem, da Pyrosa.
Povejte na kakšnih RPG ste še (bli).
Zgleda fanj forum do zdej.
In občudujem logo.
Še jaz tuki
Opis sem že poslala.
No čestitam za izpit še jaz Sem prebrala zgoraj.
Poznam koga tukaj? Vem, da Pyrosa.
Povejte na kakšnih RPG ste še (bli).
Zgleda fanj forum do zdej.
In občudujem logo.
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Ma jst sm bla že na miljon rpgjih, sam se nisem veliko časa obdržala... Em... Bradavičarka, Oxford (registrirana že miljonkrat, ampak zelo hitro izgubila zanimanje, ker se enostavno nisem preveč ujela), Etherness, UCLA (trenutno bolj neaktivna zaradi izpitnega obdobja, ampak jutri pridem nazaj), lie with me (kjer delim lik s enim frendom)... Pa pol še drugi forumi, ki so obstajali pred tem.
Pogrešam Bradavičarko. Upam, da se bo zdej začela kaka Harry Potter manija in bo kdo naredu kak lušno Bradavičarko. Ena sm vidla da obstaja, sam se mi zdi, da so sami neki amaterji. Tako... Pa ostali?
Pogrešam Bradavičarko. Upam, da se bo zdej začela kaka Harry Potter manija in bo kdo naredu kak lušno Bradavičarko. Ena sm vidla da obstaja, sam se mi zdi, da so sami neki amaterji. Tako... Pa ostali?
Esti- Novinec
A Bradavičarko pred Ethernessom?
Tvoje ime tam?
Tvoje ime tam?
Ixchell- Začetnica
Ja, na to. Sej je bla edina, ki se je sploh obdržala. Lyra. Na obeh
Esti- Novinec
Aha, mi je neki znano ja...
Keri dom?
Sem bla Minerva Sam pol neki časa nisem mogla it sem bla pač zaposlena z drugimi stvarmi itd. Pol se pa nism spravla nazaj. Čeprav precej pogrešam tisti forumček. Z tistim starim izgledom take blede barve =)
Aviva, jaz tudi Sonato poslušam Sem prepoznala verz z podpisa
Bomo probal
Keri dom?
Sem bla Minerva Sam pol neki časa nisem mogla it sem bla pač zaposlena z drugimi stvarmi itd. Pol se pa nism spravla nazaj. Čeprav precej pogrešam tisti forumček. Z tistim starim izgledom take blede barve =)
Aviva, jaz tudi Sonato poslušam Sem prepoznala verz z podpisa
Bomo probal
Ixchell- Začetnica
Drznvraan. A ti si bla u Spolzgadu? Pa si mela eno tako lušno rdečelasko na avatarju?
*Sej ne spammamo, ampak se pogovarjamo
*Sej ne spammamo, ampak se pogovarjamo
Esti- Novinec
Ja, ja taprava sem =)
Nisem vedela al si bla Drznvraan al Pihpuff. Sicer se avatarja lih ne spomem, se pa imena
Nisem vedela al si bla Drznvraan al Pihpuff. Sicer se avatarja lih ne spomem, se pa imena
Ixchell- Začetnica
Jah živjo še jaz. Opis bom končala jutri oziroma danes zjutraj, sicer pa pozdravljeni vsi.
Ix, kaj jaz sem bila na tem forumu? Ki ne vem na kateri bradavičarki sem bla.
Sicer pa ja, Sonata je dobra.
Ix, kaj jaz sem bila na tem forumu? Ki ne vem na kateri bradavičarki sem bla.
Sicer pa ja, Sonata je dobra.
Si bila ja =)
Sej tut jaz nisem bila na drugi bradavičarki, da bi bilo omembe vredno.
Ravnokar ugotovila da se tisti post vedno pojavi... Prvi pač XD
Berem tiste poste z proslave. Je zelo zabavno morem rečt.
Sej tut jaz nisem bila na drugi bradavičarki, da bi bilo omembe vredno.
Ravnokar ugotovila da se tisti post vedno pojavi... Prvi pač XD
Berem tiste poste z proslave. Je zelo zabavno morem rečt.
Ixchell- Začetnica
Hej Lyra, lepo te je spet videti
Bradavičarka pred Ethernessom se je pa res dolgo obdržala. Začela se je takrat, ko je bil Proboards še en izmed redkih ponudnikov brezplačnih forumov. To biti mnogo let nazaj
yay še en Sonata Arctica fan
Mimogrede a je ful moteče, da se prvi post pojavi na vsaki strani? Mene je to že ene dvakrat precej zmedlo. Zadevo bi lahko ukinili, če se strinjate (in če najdem kje se to izklopi), ker mislim, da zaradi tega tudi tisti gumb 'k zadnjemu odgovoru' ne dela čisto prav in te usmeri do zadnjega neprebranega odgovora na prvi strani, ne na zadnjega od vseh.
ej Doreya a to pomeni, da imaš ti tudi do oktobra mir pred faksom? Samo na vpis v višji letnik ne smemo pozabit
Bradavičarka pred Ethernessom se je pa res dolgo obdržala. Začela se je takrat, ko je bil Proboards še en izmed redkih ponudnikov brezplačnih forumov. To biti mnogo let nazaj
yay še en Sonata Arctica fan
Mimogrede a je ful moteče, da se prvi post pojavi na vsaki strani? Mene je to že ene dvakrat precej zmedlo. Zadevo bi lahko ukinili, če se strinjate (in če najdem kje se to izklopi), ker mislim, da zaradi tega tudi tisti gumb 'k zadnjemu odgovoru' ne dela čisto prav in te usmeri do zadnjega neprebranega odgovora na prvi strani, ne na zadnjega od vseh.
ej Doreya a to pomeni, da imaš ti tudi do oktobra mir pred faksom? Samo na vpis v višji letnik ne smemo pozabit
Aviva- Mojstrica
Ej mene tudi ta prvi post zmer čis s tira vrže! Tko da jaz sem za, da ga ukinemo, če se bo dalo.
Jaaa, to točno to pomen. Sicer imam septambra še švedščino, ampak to ni tak big deal pa itak ni obvezno, da ne omenim da je to še daleč. Kaj pa drugi, a mate tud še kej?
btw, me likes Sonata too. Zdele mi že tri dni ena njihova pesem hod po glavi, pa se je sploh ne morem znebit... Sicer me pa to nč ne moti.
Jaaa, to točno to pomen. Sicer imam septambra še švedščino, ampak to ni tak big deal pa itak ni obvezno, da ne omenim da je to še daleč. Kaj pa drugi, a mate tud še kej?
btw, me likes Sonata too. Zdele mi že tri dni ena njihova pesem hod po glavi, pa se je sploh ne morem znebit... Sicer me pa to nč ne moti.
Doreya- Mojstrica
Švedščino? Wow that sounds super awesome A se še kak tak hecen jezik učiš? Romunščina tudi hecno zveni, ko jih poslušaš.
Katera pesem ti pa hodi po glavi? Meni poleti največ Sun of San Sebastian
ok grem na hitro pogledat, če je ta hec tam kjer se mi dozdeva, da bi moral bit. če ni, bom pa poiskala ko in če pridem dans domov. ali pa ga bo kdo drug prej našel in izklopil
*edit: ha! found the nasty thingy
Katera pesem ti pa hodi po glavi? Meni poleti največ Sun of San Sebastian
ok grem na hitro pogledat, če je ta hec tam kjer se mi dozdeva, da bi moral bit. če ni, bom pa poiskala ko in če pridem dans domov. ali pa ga bo kdo drug prej našel in izklopil
*edit: ha! found the nasty thingy
Aviva- Mojstrica
spammci xD
Ah no, vidm da se je scena en fajn zacinila^^ drgaci pa ja, sonata je fajna, edino kar me mau mot pr njih je to, da njihov pevc poje sz ful naglasa in pole kej cudno izpade. Ma drgaci ma pa dobr glas in muzika je huda
U ja, tist prvi post jeb biu tud men tecn sej fajn da si se ga znebila
Ah no, vidm da se je scena en fajn zacinila^^ drgaci pa ja, sonata je fajna, edino kar me mau mot pr njih je to, da njihov pevc poje sz ful naglasa in pole kej cudno izpade. Ma drgaci ma pa dobr glas in muzika je huda
U ja, tist prvi post jeb biu tud men tecn sej fajn da si se ga znebila
Ma ja, sej večina tujih pevcev poje z naglasom. Ne vem, Tarja od Nightwisha je na enih prvih koncertih pela s takim naglaso, da se je skori ni dalo razločit, čeprav je za to mogoče tudi kriv posnetek.
Sicer pa, kdo pa gre letos na metalcamp, ker pride tudi Sonata. Zaradi česar gremo tudi jaz, Ixchell in še en frendica tja.
Sicer pa, kdo pa gre letos na metalcamp, ker pride tudi Sonata. Zaradi česar gremo tudi jaz, Ixchell in še en frendica tja.
Stran 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 1 od 40