Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+25
Jinx
Ignis
Pyros
Gemina
Damon
Elena
Aine
Altus
Arianne
Narnaya
Cy
Naida
Andossar
Fay
Aamine
Alice
Tronir
Mathis
Ashlyn
Nephthys
Astarion
Ixchell
Amerys
Aviva
Venyx
29 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 25 od 40
Stran 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Čvek
Maš kr prav, z izjemo Tronirja. Njega sploh ni treba identificirat, pa on itak vem da je tu. Pa Castalia tudi vem kdo jeNarnaya je napisal/a:Uu, predvidevam, da si identificirala mene, Arianne pa Tronirja mogoče xD
O Martin je RPGjal? Hm.. Nisem vedla. Drugače pa kraja zasnove foruma, ja to nam je znano.
Se strinjam s tem, samo pomojem je največji problem v tem, ko ljudlje igrajo like iz knjige in jih popolnoma spremenijo (oz. tudi če jih ne tako zelo, gre že meni na živce če so odstopanja kaj šele avtorju) ali ko spreminjajo kraje, ki morda v knjigi niso dobro opisani in zato jih admini opišejo po svoje (nimam nič proti, ker nekako se pač moraš znajti) in se to avtorju najbrž zdi kot žalitev.RPG na temo njegove knjige je prej poklon kot pa nespoštovanje: RPGjev se ne piše na temo slabih knjig, ampak le na podlagi zares dobrih, ali pa se zasnova izmisli.
Pravzaprav meni se niti ni zdel tako betežen, ko sem ga videla. XD
Ma še kdo drug težave z kodiranjem? Čim premaknem miško na eno izmed funkcij zgoraj (quote, code, b, u, color) mi vrže besedilo dol da se prekriva z možnostmi:
Izklopi HTML v tem sporočilu
Izklopi BBCode v tem sporočilu
Izklopi Smeške v tem sporočilu
Obvesti me, ko bo prispelo novo sporočilo
in tam kjer bi mogu bit post je sivo ozadje. Hm?
Aja glede Asoiaf foruma, so lepo narjene teme z unimi grbi, ampak pomojem bi res mogli nekaj nardit z ozadjem, sej vem da nisem prijavljena in nimam kej dosti za komentirat, ampak vseeno povem.
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Ja, Ixchell, meni se to skoz dogaja, pa ne vem zakaj. Ma kdo kako idejo?? Kr me res moti, da je pol besedila leži čez gumb pošlji, pa čez smeške.
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Isto se meni dogaja. In je precej zoprno. -.-
Narnaya- Začetnica
- Število prispevkov : 173
Kraj : za kompom vrjetno =)
Se pridružujem. In nimam pojma, kak to popraviš '-.-
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
nebi vedu men dela normalno
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Sej to kr na dost forumih dela probleme.
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Meni samo tukaj =)
Narnaya- Začetnica
- Število prispevkov : 173
Kraj : za kompom vrjetno =)
ma to ste vi zihr nažgani!
Tronir- Začetnik
Meni tudi samo tukaj...
Ti govoriš de smo mi nažgani, tronir?
Ti govoriš de smo mi nažgani, tronir?
Venyx- Začetnica
nope, ker men tega ne dela
Jp
Danes sem spet spoznal že stari, a na žalost pozabljeni nauk - don't drink and dream. >.<
Jp
Danes sem spet spoznal že stari, a na žalost pozabljeni nauk - don't drink and dream. >.<
Tronir- Začetnik
Pozdravljeni vsi, končno sem nazaj z "bogu-za-ritjo-vasi".
Pohvale Pyrosu/Mathisu za novo grafično podobo foruma, moram reči da mi je nadvse všeč. (Edino bleda azurna se mi zdi malo premočan kontrast s škrlatno, tako da bi mogoče zamenjal za nebeško modro, pa spremenimo imena Zraku v belo?).
Ja, meni tudi dela isto. In to ne samo na temu, ampak na vseh forumih ki so phpBB 3. Na phpBB 2 pa dela normalno. Tako da edini način na katerega bi znal to popravit bi bilo da prestavim nazaj na phpBB 2, samo potem bo forum bolj grd.
Se pa okno premakne nazaj na svoje mesto če premakneš miško k smajlijem
Glede SOIAF pa lahko rečem le, da namenoma ne opisujemo skorajda ničesar iz knjig, ker se nam kot prvo ne da, kot drugo je že vse dovolj opisano v knjigah, in kot tretje bi to res lahko bilo kršenje avtorskih pravic. Za grafiko je pa problem v tem da nimamo nobenega strokovnjaka te vrste, moje risanje je pa svinčnik in papir, pa še to bolj slabo XD
Pohvale Pyrosu/Mathisu za novo grafično podobo foruma, moram reči da mi je nadvse všeč. (Edino bleda azurna se mi zdi malo premočan kontrast s škrlatno, tako da bi mogoče zamenjal za nebeško modro, pa spremenimo imena Zraku v belo?).
Ja, meni tudi dela isto. In to ne samo na temu, ampak na vseh forumih ki so phpBB 3. Na phpBB 2 pa dela normalno. Tako da edini način na katerega bi znal to popravit bi bilo da prestavim nazaj na phpBB 2, samo potem bo forum bolj grd.
Se pa okno premakne nazaj na svoje mesto če premakneš miško k smajlijem
Glede SOIAF pa lahko rečem le, da namenoma ne opisujemo skorajda ničesar iz knjig, ker se nam kot prvo ne da, kot drugo je že vse dovolj opisano v knjigah, in kot tretje bi to res lahko bilo kršenje avtorskih pravic. Za grafiko je pa problem v tem da nimamo nobenega strokovnjaka te vrste, moje risanje je pa svinčnik in papir, pa še to bolj slabo XD
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Hm, narisano odzadje? To lahko narišem jaz, samo nevem kako bi izpadlo...
Venyx- Začetnica
theh, altus, če rabiš grafiko mi lhka rečeš.=) sam moreš povedat kaj rabiš.xD
drgači pa hvala.^^ bom vidu kaj se da naredit glede barve.
uno glede besedila in sivine in smeškov pa meni ne dela nikakih blemov, tko da ne morem nč rečt. ;S
drgači pa hvala.^^ bom vidu kaj se da naredit glede barve.
uno glede besedila in sivine in smeškov pa meni ne dela nikakih blemov, tko da ne morem nč rečt. ;S
Mislim da so te težave samo na PCju in ne na telefonu XD
Hvala za ponudbo, se bova glede grafike zmenila preko msnja
Hvala za ponudbo, se bova glede grafike zmenila preko msnja
Astarion- Mojster
Maš še vedno isti msn Altus? Ki te nikoli ni alpa te zgrešim.
Še glede ozadja tuki na elu. ful bi blo fanj če bi zadnji slika zadnjega elementa prišla do konca, ne da se zopet ogenj ponavlja. Čeprav zna bit, da samo na tem računalniku, ker je bolj podolgovat ekran. Če je lahko mirno prezrete.
Še glede ozadja tuki na elu. ful bi blo fanj če bi zadnji slika zadnjega elementa prišla do konca, ne da se zopet ogenj ponavlja. Čeprav zna bit, da samo na tem računalniku, ker je bolj podolgovat ekran. Če je lahko mirno prezrete.
Ixchell- Začetnica
Isti msn imam vse od 9. razreda osnovke, tako da ne vem zakaj bi ga šel zdaj spreminjat
Res pa je da me ni kaj dosti gor ker navadno hodim na msn samo zaradi ozkega kroga ljudi XD
Drugače pa ja, tole s slikcami se načeloma zelo slabo vidi, tako da bo treba prosit Mathisa če bi lahko malo preuredil. (jaz namreč tudi vidim od zemlje, zraka in vode samo malo na dnu in na vrhu ekrana XD)
Res pa je da me ni kaj dosti gor ker navadno hodim na msn samo zaradi ozkega kroga ljudi XD
Drugače pa ja, tole s slikcami se načeloma zelo slabo vidi, tako da bo treba prosit Mathisa če bi lahko malo preuredil. (jaz namreč tudi vidim od zemlje, zraka in vode samo malo na dnu in na vrhu ekrana XD)
Astarion- Mojster
Ja js tut vidim od zemlje, vode in zraka, sam res čist mjhen pask na konc strani.
Aine- Novinec
- Število prispevkov : 1
Jaz vidim enako kot Altus...
Venyx- Začetnica
nope, jz sm na kompu in nimam teh težav :p
Tronir- Začetnik
Hah, nevem jaz zakaj bi spreminjal in od kdaj maš msn. XD Samo zanimalo me je.
No jaz vidim od zemlje še ozek pas pri strani. Čeprav ne vrjamem da se da kako drugače nardit da se vidijo vsi 4 elementi, razn če nardi prozoren forum ampak pomojem ne bi dobro izpadlo, ker so preveč žive & različne barve.
No jaz vidim od zemlje še ozek pas pri strani. Čeprav ne vrjamem da se da kako drugače nardit da se vidijo vsi 4 elementi, razn če nardi prozoren forum ampak pomojem ne bi dobro izpadlo, ker so preveč žive & različne barve.
Ixchell- Začetnica
What if the world was made of glazed donuts? You would be like, "Man, that's fuckin' sweet, I can't believe the world is made of donuts."
What if your hands were made of Hot Pockets? You would be the first one to be eaten in survival situations.
What if your thumb roared like a dinosaur? What if you peed out of your nose? What if your face was shaped like Mexico, or trapezoids, or Texas and Hawaii?
What if the world was made of other worlds combined into a world just like the world you started with? What if another world then ate the world made out of donuts, making all the donut people pissed?
What if your face was made of bumblebees? You would be like, "Dude, this really sucks. I do not want a face made out of bumblebees."
What if your dad was made of rainbows? You would be like, "OMG that's lame. I want a dad made out of ninja robots."
What if your pool was filled with applesauce? What if a hot dog was your tongue? What if your mouth was filled with broken glass, and fire ants, and three meat jambalaya?
What if you tried to build a spaceship with a cannon that shoots crocodiles at everyone you hate? And what if those crocodiles could shoot heat-seeking killer bees, ensuring that there would be no escape?
What if your room was filled with lots and lots of puppy dogs? You would be like, "Awww, look at the puppy dog. Aww, c'mere. C'mere! Whatcha doing little guy? Whatcha doing? Ooh whatcha wooky wooky. Look at the puppy dog. The puppy dog... puppy doggies!"
Where do the squirrels go during hurricanes? What if your butt was on your chest? What if guitars could squirt out sour cream, and nacho cheese, and pure sulfuric acid?
What if your hands were made of Hot Pockets? You would be the first one to be eaten in survival situations.
What if your thumb roared like a dinosaur? What if you peed out of your nose? What if your face was shaped like Mexico, or trapezoids, or Texas and Hawaii?
What if the world was made of other worlds combined into a world just like the world you started with? What if another world then ate the world made out of donuts, making all the donut people pissed?
What if your face was made of bumblebees? You would be like, "Dude, this really sucks. I do not want a face made out of bumblebees."
What if your dad was made of rainbows? You would be like, "OMG that's lame. I want a dad made out of ninja robots."
What if your pool was filled with applesauce? What if a hot dog was your tongue? What if your mouth was filled with broken glass, and fire ants, and three meat jambalaya?
What if you tried to build a spaceship with a cannon that shoots crocodiles at everyone you hate? And what if those crocodiles could shoot heat-seeking killer bees, ensuring that there would be no escape?
What if your room was filled with lots and lots of puppy dogs? You would be like, "Awww, look at the puppy dog. Aww, c'mere. C'mere! Whatcha doing little guy? Whatcha doing? Ooh whatcha wooky wooky. Look at the puppy dog. The puppy dog... puppy doggies!"
Where do the squirrels go during hurricanes? What if your butt was on your chest? What if guitars could squirt out sour cream, and nacho cheese, and pure sulfuric acid?
Tronir- Začetnik
OMFGGG kai ste pa s forumom naredl k me ni blo???
Cy- Začetnica
- Število prispevkov : 29
Mathis the dark lord of the darkness ga je poživil.
Ixchell- Začetnica
Stran 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 25 od 40