Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+25
Jinx
Ignis
Pyros
Gemina
Damon
Elena
Aine
Altus
Arianne
Narnaya
Cy
Naida
Andossar
Fay
Aamine
Alice
Tronir
Mathis
Ashlyn
Nephthys
Astarion
Ixchell
Amerys
Aviva
Venyx
29 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 31 od 40
Stran 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Čvek
Hahahah, kok je smešno ker lahko samo en pogled na brushe na bannerju pove use xD Pa pustmo to...
Dobiš takoj, ko napišem še na goli planoti
Dobiš takoj, ko napišem še na goli planoti
Elena- Začetnica
- Število prispevkov : 92
Kakšen brushe?
Dobro, da smo končno dobili mojstra Teme. Andossar ga je že predolgo iskal.
Dobro, da smo končno dobili mojstra Teme. Andossar ga je že predolgo iskal.
Andossar- Začetnik
- Število prispevkov : 64
Moment, če sem jaz prav razumel, moram za stolček najprej zbiti Mathisa. Moj lik se namreč ni kar rodil na to funkcijo, v opisu pa mi tudi nič o tem ne piše. Poleg tega tema zaenkrat še ni tako organizirana kot drugi elementi, zato morda niti nima uradnega šefa.
Cian- Mojster
- Število prispevkov : 108
To boš moral pa Altusa vprašat. Čeprav mislim, da nihče nima problemov s tem, da si kar takoj že mojster teme.
Narnaya- Začetnica
- Število prispevkov : 173
Kraj : za kompom vrjetno =)
Ha, kolk se zgodi k me mnj kt 1 dan ni gor?! Skor pr useh temah ikonce za novo sporočilo+5 strani v čveku?!
Jst sem drugač na morju in mam internet bolj pod vprašanjem, ko da do petka niti slučajno ne bom mogla odpisat na nobenem forumu.
Glede tistega kar je napisala elene par strani nazaj: Man je vse po vrsti povedal folk v šoli al pa prek msn-ja oziroma je blo tud na kr nekih forumih napisa v čveku marskej...
Jst sem drugač na morju in mam internet bolj pod vprašanjem, ko da do petka niti slučajno ne bom mogla odpisat na nobenem forumu.
Glede tistega kar je napisala elene par strani nazaj: Man je vse po vrsti povedal folk v šoli al pa prek msn-ja oziroma je blo tud na kr nekih forumih napisa v čveku marskej...
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
Mathis je napisal opis in to je bilo to. Dejansko niti začel še ni kot Mojster Teme, tako da ja...
Je pa res da so Temenci razkropljeni in jih je malo, tako da samo naziv Mojstra Teme še ne pomeni da imaš sploh kakšno oblast nad njimi, to pridobiš šele tekom RPGja
Je pa res da so Temenci razkropljeni in jih je malo, tako da samo naziv Mojstra Teme še ne pomeni da imaš sploh kakšno oblast nad njimi, to pridobiš šele tekom RPGja
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Ne, v opisu ti res nič ne piše, ti pa pod imenom piše in sem glede na to domneval. Tema res še ni organizirana, to pa ne pomeni, da se ne more prikazati nekdo, ki se okliče za mojstra. Vprašanje pa je, ali ga bodo drugi sprejeli
Andossar- Začetnik
- Število prispevkov : 64
Tehnično gledano se lahko vsakdo okliče za mojstra. Ampak kako bodo pa na to gledali ostali in kako utemeljena bo takšna trditev je pa drugo, ane?
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Jp Jp, sam glejte Damon oz Cian si zasluž to mesto zato pšt.
Ej cian, kako ti rata tele vitice al kar kol pač je to uglavnem okrask nardit?
Ej cian, kako ti rata tele vitice al kar kol pač je to uglavnem okrask nardit?
Arianne- Začetnica
- Število prispevkov : 42
Poslovna skrivnost. Pravzaprav so izrezani in potem senčeni. Ampak je to praktično moj copyright stil, tako da ne prevečim ljudem povedat.
Cian- Mojster
- Število prispevkov : 108
uf, nice nice... tko ful lepo izpade
Arianne- Začetnica
...
spammerji
1 mesec me ni gor pa use zaspamate!
spammerji
1 mesec me ni gor pa use zaspamate!
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
ja sej bi blo fajn da kej napiše na festivalu.
Arianne- Začetnica
Mnmm, Astarion, jaz še vedno čakam odpis ...
Narnaya- Začetnica
ha, jz sm napisu, da me ne čakat in pejte naprej
če ste me pa čakal ste si pa sami krivi
če ste me pa čakal ste si pa sami krivi
Tronir- Začetnik
saj te nismo čakali. samo na morju pa na taboru smo bili. predvsem jaz in arianne =)
jutro?
jutro?
Narnaya- Začetnica
nope, narobe - en o, en i in dva r/-ja preveč P;
dja, skorajda je jutro
dja, skorajda je jutro
Tronir- Začetnik
umm, mislm da se mathis ne bo strinjau sz tvojim stolčkom. we're gonna see a fightie, I reckon.^^
zame je jutro maksimalno do enajstih =) ampak dlje pa ne.
uuu, fight, fight!!
uuu, fight, fight!!
Narnaya- Začetnica
Ej, ker šok je bil zdej to. Gledam jaz pod prijavljene v 24 urah, ponavad je blo 6-7 ljudi zdej kr naenkrat 20! Sem prou preštela. No lepo je videt tastare člane/admine nazaj
Ampak po tistem obvestilu Avivinem, se mi res ni dalo prebijat čez 5 strani čveka o tem kdo je dobr pisec in kdo ma koga rad, ampak mi je uspelo! Ha! Jao mi gre na živce uletavat tako med tekoči čvek z neko xy-temo, ampak dobro Itak me boste najbrž ignoriral anyway.
No, bom mela zdej mal več volje kej prebrat tuki se mi zdi. Vedno boljše 20 članov kot 5. XD Filozofiram že malo ha?
Sorry, samo me je res zanimalo
Gemina, luškan podpis maš, sem tudi jaz razmišljalada bi si kej podobnega nardila, ampak kar nisem in nisem našla primernega citata, jaz sem pa prav katastrofalna s kakšnim pesnjenjem "/
A Gospodar/ica Vode obstaja trenutno?
Ampak po tistem obvestilu Avivinem, se mi res ni dalo prebijat čez 5 strani čveka o tem kdo je dobr pisec in kdo ma koga rad, ampak mi je uspelo! Ha! Jao mi gre na živce uletavat tako med tekoči čvek z neko xy-temo, ampak dobro Itak me boste najbrž ignoriral anyway.
No, bom mela zdej mal več volje kej prebrat tuki se mi zdi. Vedno boljše 20 članov kot 5. XD Filozofiram že malo ha?
To daš najbrž brush na radirko in zbrišeš in maš transparent background?Cian je napisal/a:Poslovna skrivnost. Pravzaprav so izrezani in potem senčeni. Ampak je to praktično moj copyright stil, tako da ne prevečim ljudem povedat.
Sorry, samo me je res zanimalo
Gemina, luškan podpis maš, sem tudi jaz razmišljalada bi si kej podobnega nardila, ampak kar nisem in nisem našla primernega citata, jaz sem pa prav katastrofalna s kakšnim pesnjenjem "/
A Gospodar/ica Vode obstaja trenutno?
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
:O hello? i won't ignore you doh doh. xD sice rpa tuki smo usi neumesni s temami. hh well thanks me likes it too ^^ in kolikor vem je še ni. ali ga ni. kdorkoli pač bo =) and nice to see you here back yaaayy *se jo približno spomne*
živjo, tu pa je živahno! Amm, jaz sm se prijavla za gospodarico vode, upam da ni nč narobe s tem...
fight se obeta? to pa bo zanimiv gledat
zame pa je jutro čist odvisn od tega, kdaj vstanem... včasih že ob 7, včasih pa ob 12
fight se obeta? to pa bo zanimiv gledat
zame pa je jutro čist odvisn od tega, kdaj vstanem... včasih že ob 7, včasih pa ob 12
Aelin- Novinec
- Število prispevkov : 3
Stran 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 31 od 40