Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 40
Stran 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Čvek
Anča?
a si se le ređistrala!
a si se le ređistrala!
Elena- Začetnica
- Število prispevkov : 92
Hello everyone! ^^ Kako ste kaj? Morm še jst pohvalt forum, kr je ful zakon! Sam nek mi ni jasno.. zakaj sm jst zelene barve? Kam sm potem uvrščena? o.O Upam, da v Vodo, ker sm se ful trudila opis napisat zahtevam te skupine. xD
Drgač pa, boste gledal dans tekmo SP? Ob 16:00 igra Brazilija - Nizozemska. Jst navijam za Brazil ! x))
Drgač pa, boste gledal dans tekmo SP? Ob 16:00 igra Brazilija - Nizozemska. Jst navijam za Brazil ! x))
Elle- Novinec
- Število prispevkov : 20
emm ne xD
zelena je zemlja to pomen, da si sortirana v zemljo, sam doreya še ni prestavla tvojga opisa
haha sely, a se bojiš konkurence?
zelena je zemlja to pomen, da si sortirana v zemljo, sam doreya še ni prestavla tvojga opisa
haha sely, a se bojiš konkurence?
Ja itak kaj pa. Ma ne sej fajn. Ni slab forum. Upajmo da se bo obdržal.
Mam probleme s pomnjenjem svojega novga imena. XD Kaj je blo narobe s Selyno al Moruduin' Res ne vem..
Mam probleme s pomnjenjem svojega novga imena. XD Kaj je blo narobe s Selyno al Moruduin' Res ne vem..
(( Hei mene pa zanima, zakaj sami folk uvrščate pod elemente? Recimo tako kot Ellie, bi bla jz tud rajši drug element. Sej drugače ni panike, sj je zemlja tudi cool))
Ren- Novinec
- Število prispevkov : 19
ja to je glede na vaš opis ane xD tazga k ste spisal, tja vas pole sortiramo
haha bravo sely xD si zarila
haha bravo sely xD si zarila
Mah ja dej.. In pol se vsakih ko se hočem prijavit vsaj 3× zmotim. XS
Jah meni se zdi tako bolje, glede na to, da si pač ljudje včasih želijo nečasar za kar sploh niso primerni. Poleg tega bi lahko dali kot na nekaterih forumih recimo kaj bi najraje bil, samo potem bi pa bili ljudje res užaljeni, če jih ne i vtaknili tja kamor so napisali, da bi radi..
Jah meni se zdi tako bolje, glede na to, da si pač ljudje včasih želijo nečasar za kar sploh niso primerni. Poleg tega bi lahko dali kot na nekaterih forumih recimo kaj bi najraje bil, samo potem bi pa bili ljudje res užaljeni, če jih ne i vtaknili tja kamor so napisali, da bi radi..
Elle je napisal/a:Hello everyone! ^^ Kako ste kaj? Morm še jst pohvalt forum, kr je ful zakon! Sam nek mi ni jasno.. zakaj sm jst zelene barve? Kam sm potem uvrščena? o.O Upam, da v Vodo, ker sm se ful trudila opis napisat zahtevam te skupine. xD
Očitno te je razvrstila Aviva? Po opisu res ne sodiš v zemljo, zato ne vem, zakaj taka odločitev. Počakati moramo, da pride na forum, pa jo bomo vprašali. Ren pa se mi zdi, da si za zemljo dokaj primerna... ne vem, no, kaj si pa hotela biti?
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
Ah ne ni panike, saj je useeno. Nevem, prej sem mislila da bom kaj drugega...
Ren- Novinec
- Število prispevkov : 19
Damon je napisal/a:
Očitno te je razvrstila Aviva? Po opisu res ne sodiš v zemljo, zato ne vem, zakaj taka odločitev. Počakati moramo, da pride na forum, pa jo bomo vprašali. Ren pa se mi zdi, da si za zemljo dokaj primerna... ne vem, no, kaj si pa hotela biti?
Ja sej, to tud meni ni jasno. Za Zemljo je menda značilno, da so voditelji, moj lik pa to vsekakor ni. Ampak, okej, bom počakala na vašo odločitev.. xD
Elle- Novinec
- Število prispevkov : 20
Mene pa zanima, kdaj bom kam uvrščena, zato ker nekatere, ki so se prijavili kasneje kot jaz, ste že uvrstili v kakršn koli element. In kdaj boste mene?????
Crystal- Novinec
- Število prispevkov : 2
Crystal, mislim, da si dobila sporočilo, da svoj opis nekoliko podaljšaj. Res imaš toliko stavkov, kot je zahtevano, a so tako kratki in skopi, da te ne moremo razvrstiti, ker nam ne povejo skoraj nič o tebi. Ko bo tvoj opis nekoliko daljši, te bomo z veseljem razvrstili.
Damon- Mojster
Kak zdaj to? Mi že mamo te lastnosti elementov, al se mi to naučimo sproti?
Nathaniel- Začetnik
- Število prispevkov : 37
Imate jih, se pa sproti izboljšujete. Začnite z malim.
Damon- Mojster
Nathaniel je napisal/a:Kak zdaj to? Mi že mamo te lastnosti elementov, al se mi to naučimo sproti?
ja, to mene tudi zanima
Leethina- Novinec
- Število prispevkov : 11
Oh, moj bog, en dan me ni pa so štiri strani v klepetu popisane pa vse ikone za nove teme so obarvane rdeče. xD
Dobro, trenutno sem popolnoma rjava. Preživela sem toplice in nekako upam, da ne bom zdaj postala cela rdeča, ker imam res luštkano barvo. Wiupiu.^^
In ja, kot je rekel že Damon, lastnosti imate, ampak ne nekako zelo razvite. To imamo sam Gospodarji.
Dobro, trenutno sem popolnoma rjava. Preživela sem toplice in nekako upam, da ne bom zdaj postala cela rdeča, ker imam res luštkano barvo. Wiupiu.^^
In ja, kot je rekel že Damon, lastnosti imate, ampak ne nekako zelo razvite. To imamo sam Gospodarji.
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
Haha se strinjam ja.. Čvek se je res razživel xD
Drugač meni je to sortiranje ful fajno =) Čeprav sem mislila, da nikakor ne bom prišla v ogenj ali temo, pa pol ko sem opis napisala sem ugotovila, da je ratal res bolj ognjen ven XD
Ne verjamem da se boš pordečila, če si že zdej rjava Ponavad temnooke manj opeče kot svetlooke.
Drugač meni je to sortiranje ful fajno =) Čeprav sem mislila, da nikakor ne bom prišla v ogenj ali temo, pa pol ko sem opis napisala sem ugotovila, da je ratal res bolj ognjen ven XD
Ne verjamem da se boš pordečila, če si že zdej rjava Ponavad temnooke manj opeče kot svetlooke.
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Nos imam nekako rdeč in to nikakor ni kul. Drugače imam pa svetle oči - se mi zdi. Ja, zeleno-modro-siva se najbrž šteje pod svetle.
Pa saj tile opisi so zanimivi, razvrščanje pa še bolj.^^
Pa saj tile opisi so zanimivi, razvrščanje pa še bolj.^^
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
Stran 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 40