Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 39 od 40
Stran 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Čvek
ja razloži tisto z voljem in moči pri rpgju komisiji na izpitih
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Pomojem ni nihče dovolj junaka da bi ti rekel da nimaš prav, če imaš dovolj dinamita v sobi v kateri se nahaja Lahko se pa javiš, pa preizkusiva na tebi
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
zdaj se odloči ali hočeš razstrelit sobo ali osebo
potlej pa si še enkrat preberi in kakor hudiču biblija se ti bo razodelo, da nisem pisal o tvoji različici temveč prvotni verziji
potlej pa si še enkrat preberi in kakor hudiču biblija se ti bo razodelo, da nisem pisal o tvoji različici temveč prvotni verziji
Tronir- Začetnik
Hehe, nima veze Grem stavit da ga ni profesorja ki bi zanikal da se z voljo da vse doseči, dokler je ne ovira lenoba in/ali višja sila. Če pa je, pa sem prepričan da po 1 uri pogovora z mano ne bi več mislil tako
Astarion- Mojster
Odvisno od tega za koliko boš pred tem podkupil tega hipotetičnega profesorja v upanju da mi ne bi uspelo Govorim o akademikih, ki so sposobni stvar kritično premislit, in ne fanatikih ki mislijo da so edini ki imajo prav.
Astarion- Mojster
Ta vikend je pa tako lepo sončkasto vreme Kaj če bi šli na kavico mal toploto lovit pa tam nadaljeval intelektualno debato
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Žal danes ne morem, ker sem večinoma zaposlen in obljubljen drugje
Lahko si pa vzamem jutri kakšno urico ali dve. Kdaj in kje?
Lahko si pa vzamem jutri kakšno urico ali dve. Kdaj in kje?
Astarion- Mojster
Saj nedelja tudi šteje pod vikend Pa ne vem, rečemo ob ene treh tam kjer je sonček? Kje v centru je ob treh sonček? Pa da je odprto in imajo mize zunaj. Jaz sem edino za BTC in tisti okoliš sigurna, da je tako.
Kaj pa ostali mislite?
Kaj pa ostali mislite?
Aviva- Mojstrica
BTC ali pa Kavarna Grad (v Rožni dolini). V primeru za BTC se moramo še zmenit kje. Jaz predlagam tisto kavarno ki je tam nekje zraven Big Banga, malo stran od Atlantisa. Lahko gremo pa tudi pred Vodafone Areno, ampak tam je bolj hrupno. Če ste za, gremo lahko pa poleg pijače še drsat
Astarion- Mojster
Na drsališču v BTCju se da sposodit drsalke po dokaj razumni ceni, če imaš pa voljo in vztrajnost te lahko pa naučim
Saj ni treba realizirat te ideje, pač omenil sem kot zanimivo možnost
Saj ni treba realizirat te ideje, pač omenil sem kot zanimivo možnost
Astarion- Mojster
Sej tokrat itak ne pridemo. Skor sigurno. Drugače bi se pa jaz ful rada naučila drsat
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Čisto končno lokacijo bo tako ali tako določil sonček, tako da je verjetno najbolje, da se dobimo na klopcah pred Kolosejem in se potem odločimo kam
Oh primorci dajte no, potrudite se pridt. Bomo tudi mi kdaj k vam prišli, tis a promise. Saj bi se ponudila, da vas pridem iskat, ampak ni ni Hello Kitty nalepke
Oh primorci dajte no, potrudite se pridt. Bomo tudi mi kdaj k vam prišli, tis a promise. Saj bi se ponudila, da vas pridem iskat, ampak ni ni Hello Kitty nalepke
Aviva- Mojstrica
No poslal sem e-mail vsem meščanom, in okoli 20:00 vas čaka zelo zanimivo presenečenje. Kdor se še ni, naj se prikaže kje v bližini Belega trga do takrat
Astarion- Mojster
Mirči jutri pride tko da...jaz sem uradno z vami.
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Mah sej js bi prišla sam se mi res ne da zafrkavat s prevozom. Pa pridite vi kej na obalo ane.
Ma sej drsat bi js res enkrat probala, ampak tokrat dvomim razen če se ne zgodi čudež in se ponudi kdo za prevoz.
Ma sej drsat bi js res enkrat probala, ampak tokrat dvomim razen če se ne zgodi čudež in se ponudi kdo za prevoz.
Aviva, jaz mogoče pridem z Robin, ker ona itak hodi na plese.
In mi bi bili tam ob 12.40 na Železniški. Tako da bi blo super če bi se dobili malo prej npr. ob 13. in raje na kakem Prešercu al tam okoli kje v središču mesta.
In do kdaj pb. bi bili vi tam?
In mi bi bili tam ob 12.40 na Železniški. Tako da bi blo super če bi se dobili malo prej npr. ob 13. in raje na kakem Prešercu al tam okoli kje v središču mesta.
In do kdaj pb. bi bili vi tam?
Ixchell- Začetnica
jz ne morm to nedeljo tko, da uživite
Tronir- Začetnik
Tronir je napisal/a:jz ne morm to nedeljo tko, da uživite
Prevod: si tak kot vsi osebki moškega spola na tem forumu (z izjemo moje malenkosti ) in si ne upaš spoznati ljudi s foruma še v živo.
(nee, saj se hecam. Čeprav je pa v tem tudi zrno resnice )
OK, kaj se potem zmenimo? Lahko tudi ob 13h na Prešernovem trgu, samo bo treba najt primeren kotiček. Ima kdo kakšno idejo?
(osebno imam v centru najraje Skelet (najboljši coctaili), ampak bi ga raje prihranil za slabo vreme, glede na to da je pod zemljo )
Astarion- Mojster
Ok zaradi mene je v redu ob enih, samo mamico moram seznanit s tem, da me ne bo na kosilu
Aviva- Mojstrica
Astarion je napisal/a:Tronir je napisal/a:jz ne morm to nedeljo tko, da uživite
Prevod: si tak kot vsi osebki moškega spola na tem forumu (z izjemo moje malenkosti ) in si ne upaš spoznati ljudi s foruma še v živo.
(nee, saj se hecam. Čeprav je pa v tem tudi zrno resnice )
OK, kaj se potem zmenimo? Lahko tudi ob 13h na Prešernovem trgu, samo bo treba najt primeren kotiček. Ima kdo kakšno idejo?
(osebno imam v centru najraje Skelet (najboljši coctaili), ampak bi ga raje prihranil za slabo vreme, glede na to da je pod zemljo )
Not true. Jaz ga poznam v živo Pa tudi Neph in Robin Pa še kdo drug z drugega foruma.
Ok super 13.00 na Prešernovem. Skelet je fanj ja, ma sej maš tam okol dosti barov. Maček, Fetiš. Bomo že kej našli
Ixchell- Začetnica
hm....jz lahko pridm šele ob treh pred BTC
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Dobro se nam boš pol takrat pridužila Bi lahko prišla vsaj na Prešernov trg?
Ixchell- Začetnica
A se lahko prosim poskusimo domenit za čimbolj skupen čas? Ker bi mi bilo zelo škoda da se ne bi mogli vsi dobit.
Jaz si bom verjetno lahko vzel samo 2 uri, 3 ure max. ker imam še cel memorandum za napisat v enem dnevu (DZ jih sicer načeloma piše ves teden, ampak to je zato ker so leni in zavlačujejo Vseeno, ni ravno malo dela).
Jaz si bom verjetno lahko vzel samo 2 uri, 3 ure max. ker imam še cel memorandum za napisat v enem dnevu (DZ jih sicer načeloma piše ves teden, ampak to je zato ker so leni in zavlačujejo Vseeno, ni ravno malo dela).
Astarion- Mojster
Stran 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 39 od 40