Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaSrečanje
+11
Nephthys
Amerys
Ixchell
Gemina
Mia
Doreya
Robin
Altus
Nathaniel
Sinastra
Aviva
15 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 4
Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srečanje
Robin mogoče ne bi bilo slabo, da bi šle z Altoriusom od glavne do Koloseja, če je že tako prijazen. Ta 27ka ma tako butast vozni red pa še drži se ga bolj ne kot ja. Brez veze, da se zafrkavate z busom in na koncu uspete pridt res šele ob pol sedmih, Altorius se bo pa sam naokrog vozil
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Ma ne sej ne bomo šle z avtobusom, nas pelje v Lj mama od Nephthys, tako se nam še ni treba zafrkavat z vlakom. Ker pol po filmu ni ne vlaka ne avtobusa za v Koper.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
in pol sm jst edina k bo šla z autobusom hahha
drugače pa ja se strinjam s tem voznim redom xD zato pa grem zmer prej -.-'
drugače pa ja se strinjam s tem voznim redom xD zato pa grem zmer prej -.-'
OK zmenjeno, potem ob 18.00 na pred stopnicami Koloseja.
Če pa vseeno kdo rabi prevoz naj kar reče, samo prosim pred 17.00.
Če pa vseeno kdo rabi prevoz naj kar reče, samo prosim pred 17.00.
Ok jaz sem tisti vikend okrog 25. frej, tako da če ste zainteresirani, lahko zorganiziramo še eno srečanje
Aviva- Mojstrica
Jaz bi lahko komot:D
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
No jaz pa še nisem prepričan, ker greva tisti teden s punco na samo, pa še ne vem, če bova zadevo potegnila še čez vikend. Sporočim ko bom 100%.
Ma js bi tudi menda lahko, čeprav lahko vedno pride kej vmes. Pa bi blo to srečanje v LJ ali piknik na Primorskem?
Robin- Novinec
To srečanje bi bilo v Lj, osebno ciljam na kakšno tortico, priznam
Za piknik bi pa rekla, da naslenje leto/oktobra, če bo vreme kaj manj muhasto kot je tale mesec.
Kaj pa ostali mislite?
Za piknik bi pa rekla, da naslenje leto/oktobra, če bo vreme kaj manj muhasto kot je tale mesec.
Kaj pa ostali mislite?
Aviva- Mojstrica
Kaj pa pol prideš v Portorož al ne?
Robin- Novinec
Morda bi lahko =)
Bomo še vidli, kaj se bo izcimlo.
Bomo še vidli, kaj se bo izcimlo.
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Mmmm, tortice! I know just the place!
Suggestions:
1. Slaščičarna Zvezda (v pritličju hotela Slon)
2. Kavarna Grad (v Rožni dolini)
Sicer pa kot sem rekel, bom še videl če pridem. Načeloma me lahko štejete zraven, ampak bom še izrecno rekel kako in kaj.
Suggestions:
1. Slaščičarna Zvezda (v pritličju hotela Slon)
2. Kavarna Grad (v Rožni dolini)
Sicer pa kot sem rekel, bom še videl če pridem. Načeloma me lahko štejete zraven, ampak bom še izrecno rekel kako in kaj.
Ne, tisti vikend me ne bo v Potorož. Bom vsekakor sporočila, če bom kaj na tistem koncu. Saj mam tudi Ixchellino cifro, tako da ne bo panike v primeru, da bi izvedla tako bolj z danes na jutri.
A v Slonu je tudi Zvezda? That I didn't know.
Oh Galerija Grad je imela pa vedno super torte ja. Mogoče bi šla tja skoraj raje kot v Slona, ker se mi je danes center s svojo gužvo in folkom dodobra zameril
A v Slonu je tudi Zvezda? That I didn't know.
Oh Galerija Grad je imela pa vedno super torte ja. Mogoče bi šla tja skoraj raje kot v Slona, ker se mi je danes center s svojo gužvo in folkom dodobra zameril
Aviva- Mojstrica
OK ja, je gužva v centru, ampak v Zvezdi pod Slonom imajo takooooo božansko Chocolattino, da je vredna vsega. (sploh s sladko smetano!)
Pa ne bi ravno kremšnit no... Proti Bledu nimam nič (dokler se ne bo kdodomislil, da gremo peš okrog jezera), samo tistih plastičnih kremšnit z umetno smetano pa res ne bi Zdej če pa kdo ve za kakšno slaščičarno z zelo dobrimi čokoladnimi tortami, to bi se pa dalo zmenit.
Aviva- Mojstrica
Šmona so zaprli zarad krize že lansko leto, tako da ne poznam več nobene zares dobre slaščičarne ob Bledu. Res pa je, da ne poznam vseh slaščičarn okrog bleda, tako da lahko da obstaja kakšna za katero ne vem da je dobra.
Hm...km dl jz ne smem it, kr si sestra ne bo upala vozit. Razn seveda, če gremo u LJ
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Ja ne vem no, jst načeloma ljudi resno jemljem, z izjemo očitnega sarkazma (določeni smiley-ji) ali pa če mi potem rečejo naj jih ne.
Sicer pa je z mojo prisotnostjo nekako takole, da verjetno lahko pridem, če bo srečanje v nedeljo popoldne (tam nekje od 16h naprej).
Sicer pa je z mojo prisotnostjo nekako takole, da verjetno lahko pridem, če bo srečanje v nedeljo popoldne (tam nekje od 16h naprej).
A v soboto pa ne bi mogu? Ma ja sej, če bi nas kdo lahko peljal bilažje pršli kot z vlakom.
Robin- Novinec
Mja no in fanj bi blo da bi blo prej kot zadnjič ker mi nimamo vlaka pol več..
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Jah poleg tega je meni sobota bol primerna. Nedelja je bol posvečena kakšnim pripravam na nov teden v šoli pri meni. Vekakor pa je tukaj tudi problem z vlaki ja.
Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 4