Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaSrečanje
+11
Nephthys
Amerys
Ixchell
Gemina
Mia
Doreya
Robin
Altus
Nathaniel
Sinastra
Aviva
15 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 3 od 4
Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srečanje
No jaz v soboto definitivno ne morem, ker sem od srede do sobote zvečer (oz. nedelje zjutraj, ni še 100%) na vikendu z mojo madam.
Nedelja popoldne sem pa takoj za. V nasprotnem primeru boste pa pač enkrat brez mene
Nedelja popoldne sem pa takoj za. V nasprotnem primeru boste pa pač enkrat brez mene
Mene zna v soboto kakšno sorodstvo doletet kakor kaže trenutno, tako da bi raje v nedeljo popoldan, če bi šlo, da ne bi potem prišlo do kakšnih zoprnih odpovedi.
Pa vsekakor prej kot zadnjič, ob ene treh recimo, da imamo še kaj od sončka. Pa da je še dovolj časa za psihično pripravo na ponedeljek
In res bi veliko raje Galerijo Grad. Lahko tudi iz centra do tja spravim ene tri človečke, če je potrebno
Pa vsekakor prej kot zadnjič, ob ene treh recimo, da imamo še kaj od sončka. Pa da je še dovolj časa za psihično pripravo na ponedeljek
In res bi veliko raje Galerijo Grad. Lahko tudi iz centra do tja spravim ene tri človečke, če je potrebno
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Ma ja js bom vidla, če bom lahko pršla, ker se mi zdi, da bom kr zasedena takrat.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Jz sm tut nekaj bolehna in morebiti bi bilo bolj pametno, da prestavimo
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Zmenjeno, potem pa en vikend, ko boste lahko in zdravi in bo po možnosti še vreme bolj prijazno
Aviva- Mojstrica
Se mi je kar zdelo, da bo zaradi vremena odpadlo.
Najboljše je jest tortico in pit kavo če je sonček
Najboljše je jest tortico in pit kavo če je sonček
Torej na naslednje srečanje gremo malce izven Ljubljane, lepo na tortico Dobro bi bilo ciljati na počitnice, ki so od 17. do 24., tako da povejte kateri dnevi bi vam najbolj odgovarjali.
Meni je vseeno kdaj, z izjemo 17. ker imam tisti dan izpit in je udeležba nekako obvezna Med vikendom mi je vseeno katera ura, med tednom lahko pa šele popoldan, ker do dveh delam. Predavanj pa še kar nekaj časa ni ni (zaradi česar mi je nekdo fouš a ne )
Meni je vseeno kdaj, z izjemo 17. ker imam tisti dan izpit in je udeležba nekako obvezna Med vikendom mi je vseeno katera ura, med tednom lahko pa šele popoldan, ker do dveh delam. Predavanj pa še kar nekaj časa ni ni (zaradi česar mi je nekdo fouš a ne )
Aviva- Mojstrica
17 je četrtek.
17-20. mene ni
Drugače druge dni bi se pa načeloma dalo zmenit. Odvisno kako bo.
17-20. mene ni
Drugače druge dni bi se pa načeloma dalo zmenit. Odvisno kako bo.
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
za sedaj kaže, da mam frej med počitnicami tko, da bi blo fino bi končno enkrat utegnil
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Če vam ni do tortice, pa vas Miriam vabi v kitajsko(ima rojstni dan )
Amerys- Začetnica
Jaz bom zelo težko uspel, ker imam 26.2. kolokvij Ekonomijo, malo zatem pa dva izpita. Tako da ne računajte name, bom pa spremljal tale topic in če utegnem boste obveščeni
P.S: Ja Vivy, še vedno sem ti totalno "fowsh"
P.S: Ja Vivy, še vedno sem ti totalno "fowsh"
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Ja, jaz lahko pridem
P. S.: Miriam, kdaj imaš rojstni dan?
P. S.: Miriam, kdaj imaš rojstni dan?
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
Torej kakor kaže, se dobimo 21., 22. ali 23. Načeloma ciljamo na najbolj sončen in topel dan, tako da se bomo za točen datum zmenili, ko pride vremenska napoved. Vam to vsem ustreza ali bi kak potencialni udelženec moral točni datum vedt že prej??
Aviva- Mojstrica
Js mogoče tud uletim, če ne bo kej vmes prišlo, ampak ne rabim met točnega datuma že prej.
Ashlyn- Novinec
- Število prispevkov : 19
jah mi bi načeloma lahko prišli.
Ampak bi pa prišle tudi za 26 mogoče ko bo sonata, tko da kak potencjalen fan lahko sporoči pa se kej srečamo
Ampak bi pa prišle tudi za 26 mogoče ko bo sonata, tko da kak potencjalen fan lahko sporoči pa se kej srečamo
jz menim za sedaj, da bi takrat lahko čeravno morem še vidit, kako bo z delom
Tronir- Začetnik
Ok v torek je videt najbolj sončno, tako da je srečanje v torek, 22. in sicer na končni postaji busa 6b (ne Črnuče, ampak una druga). Od tam naprej nas bo pa Miriam vodila do slaščičarne. Zdej je tko, da ima Miriam ravno na torek rojstni dan, tako da mora povedat, če ji to odgovarja. Sicer ni nič rekla, da ta datum ni ok, ampak nikoli se ne. Načeloma smo zmenjeni za torek, ampak lahko da bo jutri še kak update.
Jaz pa med tednom delam do dveh, tako da prej kot ob treh niti slučajno ne morem bit tam. Še ob treh je lahko malo pod vprašajem, če bo gužva na cesti. Povejte ali vam popoldan ustreza ali ne, potem bom pa še primorkam sms poslala, da povedo kako so z vlakom.
Jaz pa med tednom delam do dveh, tako da prej kot ob treh niti slučajno ne morem bit tam. Še ob treh je lahko malo pod vprašajem, če bo gužva na cesti. Povejte ali vam popoldan ustreza ali ne, potem bom pa še primorkam sms poslala, da povedo kako so z vlakom.
Aviva- Mojstrica
fino fino glede ure se mi pa zdi pač bolš popoudan, k nisi oviran še s strani starceu, če so doma in kosila (beri: jz spim dopoudan x) )
in kdo bo šef(/-ica bolj verjetno ), da mu pošlm cifro? se mi še prerado zgodi, da zajebem celo takrt, k je to tako rekoč nemogoče
in kdo bo šef(/-ica bolj verjetno ), da mu pošlm cifro? se mi še prerado zgodi, da zajebem celo takrt, k je to tako rekoč nemogoče
Tronir- Začetnik
Ok, meni tole odgovarja. Tud zame bi blo boljše, če bi mi en dau cifro, da se ne zgrešimo.
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
mhm, men je tudi ok. Z miss Avivo prevzemava komando in zato je fajn, da pošleš številko meni ali pa njej na ZS. Upamo na sonček! bi bilo ok ob pol štirih?
Amerys- Začetnica
do kdaj pa bo pol to trajal?
Tronir- Začetnik
Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 3 od 4