Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+21
Lissa
Althea
Jade
Aenea
Madeira
Irelia
Narnaya
Jinx
Lenay
Arianne
Ixchell
Venyx
Madison
Ignis
Amerys
Cian
Gemina
Altus
Leanne
Sildur
Tronir
25 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 18
Stran 2 od 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Čvek
Nekam zaposleno. Sicer me vsake toliko povleče, da bi prišel sem kaj napisat, ampak tako blagodejno nič novega ne dogaja, da se moram potem razočarano vrnit za knjige.
Cian- Mojster
- Število prispevkov : 108
hmm točno ... kdaj pridejo novi ranki al kaj? x)
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Dela se na tem, teksti so že napisani, samo admini se moramo vsi spravit gor, da jih potrdimo in določimo ranke za že obstoječe člane, da ne bodo kar vsi čisti začetniki, ker si nekateri pisci vseeno zaslužijo že nekaj boljšega. Potem dobite pa vse skupaj objavljeno.
Cian- Mojster
dobro torej, ko bo to, bom jaz napisa post
bemti ta računalnik
bemti ta računalnik
Tronir- Začetnik
sožalje Cian in Tronir! Jaz imam pa fucking unetje mehurja pa še 'rdečo teto'. Šola mi daje tolko dela, da se skor ne vidim ven, letos mam tekmovanje naročeno že iz slove, geografije, angleščine, zgodovine in najverjetneje še Vilenico. Oktobra grem s pevskim nastopat v Cankarja, tako da vam sporočim, če me boste hotli it gledat. Drugače jaz komaj najdem kaj časa za samo sebe in za svoj lajf, tukaj sem pa še vedno, če bi kdo rad pisal. Samo bom odpisovala na 2-3 dni.
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Pij veliko čaja in se drži na toplem, I guess. Nič se ne čuti primorano, da moraš hoditi gor. Resnično življenje je veliko bolj pomembno kot forumi.
Cian- Mojster
tega mogoče nismo rabli vedet...
Ignis- Gospodarica Ognja
- Število prispevkov : 61
Ah ja...potem pa zamenjamo temo, ne. Jeffrey Hayat ima dobro muziko, če koga zanima, naj pogleda na youtube. Mah ja, I offend you, vem. Grozna sem
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Niti ne da bi bila grozna, samo nekatere teme se vsaj meni res ne zdijo primerne za objavljanje na forumih (sploh glede na to da lahko to bere dejansko *kdorkoli* ki pride na forum). XD
Jaz pa ravno ugotavljam da so balade tisti del ki te vedno znova povleče nazaj k pop glasbi pa četudi je sicer ne prenašaš najbolje. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=z2SwgfKBnH0&feature=related
Jaz pa ravno ugotavljam da so balade tisti del ki te vedno znova povleče nazaj k pop glasbi pa četudi je sicer ne prenašaš najbolje. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=z2SwgfKBnH0&feature=related
error: too much spam to read everything XD
Tronir- Začetnik
Tronir je napisal/a:error: too much spam to read everything XD
i agree.. hihi
kakorkoli.. kdo ima čas? xD za poste..
Hello. Jaz trenutno čakam, da administratorji potrdijo moj opis, sicer pa zraven tega še poslušam posmi od skupine Queen in rešujem nalogo za fiziko. Interesting, right?
Kaj pa vi delate na to vroče ponedeljkovo popoldne?
Kaj pa vi delate na to vroče ponedeljkovo popoldne?
Madison- Začetnica
- Število prispevkov : 20
Kraj : Elementalis
jz se pizdim nad netom medtem, ko vlečem dol film It
now this is one bad clown
now this is one bad clown
Tronir- Začetnik
lol fizika *jo zaboli glava ko pomisli na prvi semester* xD
gah jst sm bla pa dans u moravcih pa sm se namakala hihi
gah jst sm bla pa dans u moravcih pa sm se namakala hihi
Madison, glede tvojega opisa sem ti poslal ZS. Prej kot se zmeniva, prej boš lahko začela s pisanjem.
Cian- Mojster
Hah, pol se pa jst v primerjavi s večino počutm dost ok. Sm prehlad ravnokar prebolela in še dons nimam pouka and that means time, time, time. Tko da če kdo rabi sopisca se čist z lahkoto javim.
Amerys, tud mi bomo pel. Se bomo vrjetno vidl
Amerys, tud mi bomo pel. Se bomo vrjetno vidl
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
Ah, Right here waiting. Sem jo neki špilala na klavir pred časomAltus je napisal/a:Jaz pa ravno ugotavljam da so balade tisti del ki te vedno znova povleče nazaj k pop glasbi pa četudi je sicer ne prenašaš najbolje. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=z2SwgfKBnH0&feature=related
Sicer pa so balade tudi meni zelo všeč. Če maš kakšne lepe na zalogi kar prilepi prosim
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
Oh there be plenty, the only problem is I don't usually listen to them on youtube but get entire CDs instead.
Še ena lepa od istega avtorja: https://www.youtube.com/watch?v=EoLuxo1UNYw (obvezno poslušajte v HD verziji če imate dovolj zmogljiv PC in net, ker je veliko bolj čist zvok )
Še ena lepa od istega avtorja: https://www.youtube.com/watch?v=EoLuxo1UNYw (obvezno poslušajte v HD verziji če imate dovolj zmogljiv PC in net, ker je veliko bolj čist zvok )
Me too, točno zdele mi sedejo, ko se rabim malo sporstit.
Leanne- Obvladovalka
- Število prispevkov : 77
lol xD gledam opise odpadnikov pa meščanov xD haha sej ne da so skor pr vsakem komentarji od altusa. *jo je strah*
No, no. Vem, da je Altus tako zelo pedanten, da gre še meni včasih na živce, ampak dejansko ima dostikrat kvalitetne komentarje in so samo dobronamerni. =) Tako da strah te res ne rabi biti.
Cian- Mojster
Cian je samo prijazen (za kar pa sem hvaležen ).
Sem pač nepopravljiv perfekcionist in če bi bilo po moje, potem bi se morali vsi stalno trudit izboljševat svoj standard pisanja, za kar pa je kritika nujna. Torej ja, vsakršna kritika z moje strani je v 99% mišljena zato, da neko napako oz. pomanjkljivost izpostavi, da se jo lahko popravi.
Zdaj pač tega ne počnem več, ker je šlo bolj ali manj vsem na živce, želeni učinek je pa ponehal takoj po tem ko je bil opis odobren. To, in pa dejstvo da sem se sprijaznil s tem, da si nekateri ljudje pač ne želijo izboljševat svojega pisanja, ampak se hočejo samo zabavat na forumu.
Dovolj izčrpno in razumljivo? XD
Sem pač nepopravljiv perfekcionist in če bi bilo po moje, potem bi se morali vsi stalno trudit izboljševat svoj standard pisanja, za kar pa je kritika nujna. Torej ja, vsakršna kritika z moje strani je v 99% mišljena zato, da neko napako oz. pomanjkljivost izpostavi, da se jo lahko popravi.
Zdaj pač tega ne počnem več, ker je šlo bolj ali manj vsem na živce, želeni učinek je pa ponehal takoj po tem ko je bil opis odobren. To, in pa dejstvo da sem se sprijaznil s tem, da si nekateri ljudje pač ne želijo izboljševat svojega pisanja, ampak se hočejo samo zabavat na forumu.
Dovolj izčrpno in razumljivo? XD
:p da. hvala xD *sej drugač razumem sam oki* hihihi. nevem, men je v biastvu všeč, če mi človk pove za napake k jih delam xD *čeprov dvomim da so potem kdaj odstranjene z moje strani tut če se trudm..)
Stran 2 od 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 2 od 18