Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 7 od 40
Stran 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Čvek
Srednja šola ni težka. Jst sm se večino stvari (razen matematike) učila zadnji dan ali pa zadnja dva dni, pa sm bla odlična štiri leta.
Esti- Novinec
- Število prispevkov : 21
Koliko se moraš učiti je odvisno od tega koliko odneseš od ure in delaš sproti. Več odneseš od ure in v kratkem spet ponoviš, manj se moraš učiti za test. Tako je v osnovni šoli, na srednji šoli in na fakulteti.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
To je res, ja. Jst si med urami/predavanji ful zapomnem stvari
Esti- Novinec
- Število prispevkov : 21
jah agree. Ne sej mene je letos najbol zafrknlo to, da sm bla skori pol leta bolana, in pol sm se še učila kampanjsko.. tko da.. No še zmeri nism dobila nobenga popravca, ki si tudi js precej zapomnem, sam problem je, ko te polovico ur ni..
vrjamm ja...to sej tud men zgodlo na začetku leta.. ceu septembr pa oktobr me ni blo in pol uno boleče prepisvanje snovi..k js najbol delam na temu, da si skor use zapomnm, pol p pred testom mau poškilm u zvezke..
Jah sej js sm tudi tko vedno delala.. Sam letos me je vse skupi tko zdelalo in pol na koncu sm bla čisto zmedena, ki pol snovi nism mela prepisane in se mi ni sanjalo kera snov gre k kermu predmetu xD.
Mja, js bi si tudi rada, pa si ne... Tako da se pol morm res bolj učit...Esti je napisal/a:To je res, ja. Jst si med urami/predavanji ful zapomnem stvari
Sicer nimam nevemkakšnih težav, ampak uspeh bi že lahko bil boljši
Ixchell- Začetnica
- Število prispevkov : 154
"It's called a lance..." ah smeh ne glede na to kolikokrat gledam ta film, se nasmejem ob tem prizoru
Aviva- Mojstrica
A ve kdo kakšn pametn film za pogledat
Zdej sm pogledala zadnji del zadnje sezone Charmed in rabm nove stvari >.<
Zdej sm pogledala zadnji del zadnje sezone Charmed in rabm nove stvari >.<
Mia- Novinec
- Število prispevkov : 40
mm ja, uciri bi loh gledla vitezova usoda
Drgac pa ja...hm. Holy smoke je kr ql, pa ksna princess bride je tud odpuljena, neki u smislu vitezove usode...sam da je se vecja zafrkancija.. Pol pa... Love potion number 9, to je tud dul dobr muwi, pa mreza smz da je tk naslou...
Drgac pa ja...hm. Holy smoke je kr ql, pa ksna princess bride je tud odpuljena, neki u smislu vitezove usode...sam da je se vecja zafrkancija.. Pol pa... Love potion number 9, to je tud dul dobr muwi, pa mreza smz da je tk naslou...
Pa When in Rome je lušna komedija tud. Van Helsinga ne pozabit. Mama Mia je tud smeh, če nisi totalno alergična na mjuzikle
Aviva- Mojstrica
mm da, u mama mii je najbolsi un flashback k mtka gleda skoz loputo pa vid usazga modelka kokr je biu pred 20 leti
Pa Shrek Forever after poglej Hot Tub Time Machine je tud komedija. Nič posebnega, ampak vseen dokaj zabaven hec
Aviva- Mojstrica
Ok folk, dovolj zabušavanja, gremo pisat! Sicer so pripadniki teme še popolnoma pridni, ampak to še ne pomeni, da jim ne moremo malo nagajati
Torej kdo se mi bo pridružil pri (skoraj) neškodljivi zabavi na račun temenčkov?
(ko pridem iz službe in fotkanja, that is, meaning zvečer)
Torej kdo se mi bo pridružil pri (skoraj) neškodljivi zabavi na račun temenčkov?
(ko pridem iz službe in fotkanja, that is, meaning zvečer)
Aviva- Mojstrica
Hej! I'm back! Kaj je novega na forumu, ker se mi ne da vsega brat?
Nathaniel- Začetnik
- Število prispevkov : 37
Vse je novo. Prireditev se zaključuje, Aviva pa bi rada napisala kaj zabavnega na račun temencev. Si zraven?
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
izdajalka ... ni nč drugega za rečt
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
heh Nephthys Brez problema se tudi predstavniki teme lahko zabavate na tuj račun in zganjate kakšne... no, neprijetnosti. Malce nagajate, so to say.
Nathaniel lahko se pridružiš in poskrbiš, da boš imel kmalu kakšnega pacienta
Se kakšen predstavnik teme prostovoljno javi, da bi bil žrtev manjšega izzivanja?
Nathaniel lahko se pridružiš in poskrbiš, da boš imel kmalu kakšnega pacienta
Se kakšen predstavnik teme prostovoljno javi, da bi bil žrtev manjšega izzivanja?
Aviva- Mojstrica
Tronir se je že. Ti bom dala js izdajalca. Zato pa spadam v temo, ker poskrbim najprej zase .
Omg, Ixchell, ke ime, niti prebrat ga ne znam. Še na exel me spominja, posledično pa na informatiko.
Morm reč pa, da maš ful dobr avatar.
Ma profesorji na srednji so večinoma zmešani. Ma ne, sej sam en par jih je, pri nas. Js sm kr zadovoljna s tem ko sm končala, sam matematika bi bla lahk boljša. Sej ni težko, sam morš res met neki potrpljenja, da se učiš.
Eurotrip je dobra komedija.
Morm reč pa, da maš ful dobr avatar.
Ma profesorji na srednji so večinoma zmešani. Ma ne, sej sam en par jih je, pri nas. Js sm kr zadovoljna s tem ko sm končala, sam matematika bi bla lahk boljša. Sej ni težko, sam morš res met neki potrpljenja, da se učiš.
Eurotrip je dobra komedija.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Heeej, jaz sem pa nazaj z morja! Bilo je blazno vroče, zato sem se po eni strani kar veselila, da pridem domov, potem sem pa ugotovila, da je pri nas še vsaj za ene pet stopinj hujše, pa še nobenega vetra ni... tko da če bom kakšno bedarijo napisala na forum, je tu gotov zarad vročine.
Doreya- Mojstrica
- Število prispevkov : 53
Stran 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 7 od 40