Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 8 od 40
Stran 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Čvek
Živjo vsi. Jaz sem se ravno registriral in napisal opis, tko da zaenkrat še ne morem pisat v rpgju in pač mal gledam po forumu.
Me pa zanima, kdo mi je poslal sms s to stranjo na mobi, ker tiste številke nimam shranjene.
Me pa zanima, kdo mi je poslal sms s to stranjo na mobi, ker tiste številke nimam shranjene.
Dobrodošel na forumu, Altorius. Upam, da se boš tu dobro počutil. =)
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
Saj misliš s tem 'vsi' lastnike likov, ne likov samih, kajne?
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Menda. Bi bilo pa dolgaš če bi se tudi vsi liki dobro razumeli. One need have enemies just as one needs friends. One can only hope that both their friends and enemies be honourable.
Lovely usage of the subjunctive. Smem povprašati po smeri tvoje izobrazbe?
In se strinjam. Sčasoma se človek kavic in prijetnih pogovorov naveliča. Spopadi so precej bolj zanimivo pisanje.
In se strinjam. Sčasoma se človek kavic in prijetnih pogovorov naveliča. Spopadi so precej bolj zanimivo pisanje.
Damon- Mojster
Seveda lahko, saj ni državna skrivnost. Pravkar sem maturiral na Gimnaziji Bežigrad in v jeseni grem na Pravno Fakulteto v LJ. Je pa jezikoslovje ena od mojih strasti, takoj za poezijo, literaturo, filozofijo, glasbo itd.
Se strinjam, popolnoma dolgčas in nezanimivo.
Vau ta je bila pa globoka. No priznaj, komu si sunil ta citat?
Vau ta je bila pa globoka. No priznaj, komu si sunil ta citat?
Aviva- Mojstrica
Hvala za kompliment, bi priznal, pa ne morem, ker sem ga sestavil v 1 min. Sem se pa spomnil nečesa, kar je en Kalormenec rekel v Zadnji Bitki (7 in zadnji del Narnije). Šlo je nekako takole: "Pravijo, da je najboljša stvar, ki te lahko doleti, časten prijatelj, druga najboljša pa časten nasprotnik."
opa, impresive že vidim, da te bomo uporabili pri naslednji prireditvi, ko se bo treba spomniti kakšne udarne reklamice
evo v Babnem Polju imajo čez dan največ 27 stopinj. Jaz grem kar tja za kakšen teden
evo v Babnem Polju imajo čez dan največ 27 stopinj. Jaz grem kar tja za kakšen teden
Aviva- Mojstrica
Blagor jim! Trenutno je v okolici viča skoraj 30°C, občutek imam pa da je vsaj 40!
Kar se ima pa reklamnic, bom moral pa še sam ugotoviti kako mi grejo. Predvsem sem še kar razgledan, in imam to srečo, da se včasih domislim, kako zasukati besede. Kaj pa vem, mogoče bo pa uspelo.
Kar se ima pa reklamnic, bom moral pa še sam ugotoviti kako mi grejo. Predvsem sem še kar razgledan, in imam to srečo, da se včasih domislim, kako zasukati besede. Kaj pa vem, mogoče bo pa uspelo.
Te čisto razumem. Jaz sem šla dans pri okrog 36 stopinjah peš čez cel Portorož in Bernandin do Pirana. Naravnost genialno!
Zagotovo ti bo. Malo se še navadiš na forum pa boš že kakšno pesnitev o članih napisal, ne samo kratke reklame
Zagotovo ti bo. Malo se še navadiš na forum pa boš že kakšno pesnitev o članih napisal, ne samo kratke reklame
Aviva- Mojstrica
Oh kaj pa vem. Mogoče pa res. Ampak vas že opozarjam, da bo skoraj zagotovo v angleščini. Ne glede na to, kako se moj notranji patriot pritožuje, je moj poetični jezik angleščina.
Popolnoma razumljivo. Vse lepo in prav, imamo radi slovenščino, ampak angleščina je toliko starejši jezik, da je čisto logično, da ima veliko več besedišča kot slovenščina.
u spomnila sem se na en citat, ko smo že pri angleščini. verjetno ga že vsi poznate, ampak je vseeno noro všečen
"The problem with defending the purity of the English language is that English is about as pure as a cribhouse whore. We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
- James D. Nicoll
u spomnila sem se na en citat, ko smo že pri angleščini. verjetno ga že vsi poznate, ampak je vseeno noro všečen
"The problem with defending the purity of the English language is that English is about as pure as a cribhouse whore. We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
- James D. Nicoll
Aviva- Mojstrica
Ja, ta je kar dobro znan. In dokaj resničen, pa naj bo še tako metaforičen.
Damon- Mojster
No začuda ga še nisem slišal, ampak se kar strinjam. Čeprav je opisan zelo absurdno, in s tem ustvarja učinek posmehljivosti, ne moremo zanikati dejstva.
Ravno zaradi svoje absurdnosti kaže na resnično naravo jezika
anyways, lenobice, zakaj nič ne čvekate? kako ste kaj ta vikend? kaže, da se bo obljubljena nevihta kmalu začela in bomo nekaj časa malo lažje dihali
anyways, lenobice, zakaj nič ne čvekate? kako ste kaj ta vikend? kaže, da se bo obljubljena nevihta kmalu začela in bomo nekaj časa malo lažje dihali
Aviva- Mojstrica
Jaz sem trenutno na morju na Krku, internet mi komaj vleče pa še to na parceli od bratrančevih (smo v kampu). V sredo bom pa nazaj v LJ, ker mam vpogled v maturo.
Ti tudi? Letos je pa kar nekaj takih, ki so zaprosili za vpogled :S Pri katerem predmetu pa imaš vpogled?
Signal pa zna biti, da je pri recepciji boljši
Signal pa zna biti, da je pri recepciji boljši
Aviva- Mojstrica
Pri Psihologiji. Ne vem zakaj, ampak dal so mi oceno 3, sem mel pa PSI vsa 3 leta 5, velik testov 100%, seminarsko pa 24/25 pik (vse od tega sem omenil tudi v vlogi).
Sicer pa ja, signal je zanič, zadnje 10min sem poskušal odposlat moj odgovor v Sladkem grehu, pa je predolg in me vrže ven...
Sicer pa ja, signal je zanič, zadnje 10min sem poskušal odposlat moj odgovor v Sladkem grehu, pa je predolg in me vrže ven...
To pa je nenavadno... No saj boš videl kaj je bilo in vložil pritožbo, če bo treba.
Ah ne sekiraj se, dobro vem kako so ti wireless signali. Boš že postal, ko boš lahko
Ah ne sekiraj se, dobro vem kako so ti wireless signali. Boš že postal, ko boš lahko
Aviva- Mojstrica
Heej, ljudje. Vroče je in cele dneve skrbim za moja nečaka, če se je kdo spraševal kaj počnem.^^ Ampak hvala bogu za dež. Resno, zdaj so se temperature spravile pod trideset stopinj in to je že napredek.
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
hah hah kaj pa jst.. pršla z grčije :p ou yeaa xD btw se opravičujem če je prekmau za pisat.. nekje majo omejen s temi ptevilimi posti blabla
dežek je pasu jaja se strinjam ^^
dežek je pasu jaja se strinjam ^^
Ja ja se strinjam. Še sploh pri nas na morju, kjer smo meli tudi po 38 stopinj. Upam samo, da ne bo ravno novi vročinski val ko grem js v Toscano.
Stran 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 8 od 40