Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 31 od 40
Stran 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Čvek
Uradno formalno forumsko itd. bo veljala preprosta prepoved pisanja po "ta drugem" delu z izjemo dveh poklicev oziroma rankov - tudi to se bo malo spremenilo. Če se prepoved ne bo upoštevala, bomo morali pa pač nastaviti dovoljenja in bo že sam forum onemogočal pisanje tistim, ki do tega nimajo pravice.
Če gledamo iz stališča RPG-ja, bo pa pač treba postaviti kakšne straže, biti nezaupljiv do tujcev, vzpostavit kakšna skrivna znamenja in podobno Koliko bo "paranoična" in kakšen sistem varnosti bo imela skupnost kot sama, bo odvisno od voditeljev, kako (ne)zaupljivi bodo pa ljudje, je pa seveda odvisno od vsakega posameznika.
Če gledamo iz stališča RPG-ja, bo pa pač treba postaviti kakšne straže, biti nezaupljiv do tujcev, vzpostavit kakšna skrivna znamenja in podobno Koliko bo "paranoična" in kakšen sistem varnosti bo imela skupnost kot sama, bo odvisno od voditeljev, kako (ne)zaupljivi bodo pa ljudje, je pa seveda odvisno od vsakega posameznika.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Torej bodo tudi novi poklici? :O Me happy
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Zasnova mi je všeč, me veseli da sta s Pyrosom vzela stvari v svoje roke med mojo odsotnostjo. Če potrebujete pomoč, mi samo stisnite z.s. ali pa se slišimo na msn-ju.
Me veseli da se začenja resna reforma!
Me veseli da se začenja resna reforma!
Ja no, kar naenkrat je bilo preveč časa, česar sem se že čisto odvadila, in sledil je dolgčas
Seveda dobiš ZS. Menda nisi mislil, da se boš temu izognil
Seveda dobiš ZS. Menda nisi mislil, da se boš temu izognil
Aviva- Mojstrica
slabo nadomeščanje ure v šoli z matematiko pa še moja najdražja je bolana :/
Tronir- Začetnik
Jaz sem super! Lepo da ste se odločili obudit tale forumčič! No, pa ste mi dan polepšal...
Jaz pa se odločam, kakšno bo moje novo ime. Tokrat bom bl evil, zato, pazite se!
Jaz pa se odločam, kakšno bo moje novo ime. Tokrat bom bl evil, zato, pazite se!
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
hehe poznam način, kako bit zloben ampak vendarle na strani svetlostrancev torej v mestu ^^
mate že kej snega? al samo voda v tekoči obliki pada z neba?
mate že kej snega? al samo voda v tekoči obliki pada z neba?
Tronir- Začetnik
Hja, ampak če boš 'dvojni agent' in v resnici sodeloval z odpadniki, boš kaj hitro letel iz mestnega ugodja tja pod gore
Mamo že sneg, velike bele snežinke letijo dol. Mater jim
Mamo že sneg, velike bele snežinke letijo dol. Mater jim
Aviva- Mojstrica
ne, ne bom sodeloval z jamskim folkom sej v bistvu je stvar čisto logična (z mojega stališča)
pa sneg je fajn :O
pa sneg je fajn :O
Tronir- Začetnik
mah sneg ni fajn, bwoo.x((
Pol bo pa plundra pa bo spet določen folk tko hodu do bomo usi mokri.xD
Eh ja, altus, ni ti spasa.
Pol bo pa plundra pa bo spet določen folk tko hodu do bomo usi mokri.xD
Eh ja, altus, ni ti spasa.
ja jih pa nazaj zmočš ane
Tronir- Začetnik
Sneg je bil, ampak samo toliko da je malo pokril svet z belo. To je bilo še fino, ampak potem je pa freakin' dež pokvaril vse skupaj in naredil plundro še isti dan!
Če je sneg, naj bo "orenk" sneg!
Če je sneg, naj bo "orenk" sneg!
Se podpišem pod to izjavo, da naj bo potlej sneg zares.
Drugače pa ... že nestrpno pričakujete vikend?
Drugače pa ... že nestrpno pričakujete vikend?
Tronir- Začetnik
A bolana je tvoja draga? No pozdravi jo
Drugače pa sem dobila od Pyrosa poziv, naj se prikažem. Zanimiva se mi zdi ta nova zasnova, ampak kaj pa tisti, ki bi radi obdržali lik pa se ne želimo naenkrat postarat za 20, 30 let?
Drugače pa sem dobila od Pyrosa poziv, naj se prikažem. Zanimiva se mi zdi ta nova zasnova, ampak kaj pa tisti, ki bi radi obdržali lik pa se ne želimo naenkrat postarat za 20, 30 let?
Ah pojma nimate o snegu. Snega mora bit slabega pol metra pa mora bit tak suh in kompakten. Poleg tega mora biti sončno in v povprečju 20 stopinj. Dokler ni take kombinacije, me sneg ne zanima
20, 30 let ni dovolj, bo treba kar 70 dodat Če hočeš obdržati isti lik in mladost, je edina opcija, da je ta lik kvazi nov, kar pomeni, da je to prvič, da je v mestu/gorah. Je to v bistvu nov lik, med vojno ta oseba ni obstajala.
Makes any sence?
20, 30 let ni dovolj, bo treba kar 70 dodat Če hočeš obdržati isti lik in mladost, je edina opcija, da je ta lik kvazi nov, kar pomeni, da je to prvič, da je v mestu/gorah. Je to v bistvu nov lik, med vojno ta oseba ni obstajala.
Makes any sence?
Aviva- Mojstrica
Tronko, še z moje strani zaželi svoji najdražji naj se čimprej pozdravi.
Ne 20, niti 30, temveč 70. Vojna traja pol stoletja, torej 50 let, dogajanje pa je 20 let po vojni, torej skupaj 70. Tako da bo res problem če hočeš obdržati isti lik in se ne postarati. Lahko pa igraš Nephthysino potomko ali sorodnico, če hočeš.
Ne 20, niti 30, temveč 70. Vojna traja pol stoletja, torej 50 let, dogajanje pa je 20 let po vojni, torej skupaj 70. Tako da bo res problem če hočeš obdržati isti lik in se ne postarati. Lahko pa igraš Nephthysino potomko ali sorodnico, če hočeš.
Zdaj pa nima več druge kakor, da se pozdravi
"ajej moj križ ... k sm biu jz mld veš ..." bom lahko pisu tuki
"ajej moj križ ... k sm biu jz mld veš ..." bom lahko pisu tuki
Tronir- Začetnik
haha lol no pa še jst želim tvoji dragi nej se pozdravi.;P čeprau če gre ju3 na šišo more bit še kar vredi...
Hah, jst se pa podpišem pod avivo.xD mene na zimi moti mra zin plundra...kar se mene tiče je lahko snega kokr česte, sam da je lepo sončkano in toplo.^^
Hah, jst se pa podpišem pod avivo.xD mene na zimi moti mra zin plundra...kar se mene tiče je lahko snega kokr česte, sam da je lepo sončkano in toplo.^^
sej to so vitamini mislš, da majo z okusom ananasa? xD
pa ne gre to skp toplo pa zima ... pr zimi je najbolš rauno to, da (mi) ni vroče
pa ne gre to skp toplo pa zima ... pr zimi je najbolš rauno to, da (mi) ni vroče
Tronir- Začetnik
hah kdo bi vedeu.x)) ma dvomim da imajo vitamini sami po sebi lih kak okus, veš?
Bwah. Poletje pwna zimo forevah.^^
Bwah. Poletje pwna zimo forevah.^^
Odvisno od situacije ^^
Meni je še vedno boljše it iz hladnega na toplo in se pogret ob čaju z rumom, kot pa se kuhat 24/7. Je pa res da poletje nudi določene aktivnosti ki se jih pozimi ne da početi
Meni je še vedno boljše it iz hladnega na toplo in se pogret ob čaju z rumom, kot pa se kuhat 24/7. Je pa res da poletje nudi določene aktivnosti ki se jih pozimi ne da početi
Primera aktivnosti, česa se pozimi ne da delati in poleti da, še nisi napisal.
Tronir- Začetnik
Stran 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 31 od 40