Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 32 od 40
Stran 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Čvek
A bi moral? Saj nisem nikjer napisal da bom
Kar uporabi možgančke in domišljijo, za to jih pa imaš
Kar uporabi možgančke in domišljijo, za to jih pa imaš
No, napisal si, da si en primer že napisal toda ga nisi. Na to sem te samo opomnil nisem pa nikjer omenil, da ne vem teh stvari.
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Pridm na forum in 3x pregledam km sm se upisala
drgač ša ful dobru napisana zgodba...
torej če jaz prou razumem... tisti ki želijo biti isti ku prejšni liki (torej starejši za prb 50 let) si kr kopirajo opise??
tisti pa ki želijo nobe like pa napišejo nove??
drgač ša ful dobru napisana zgodba...
torej če jaz prou razumem... tisti ki želijo biti isti ku prejšni liki (torej starejši za prb 50 let) si kr kopirajo opise??
tisti pa ki želijo nobe like pa napišejo nove??
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Ne Alice, če hočeš imeti isti lik, potem je le-ta star(a) dodatnih 70 let. Opis si lahko kopiraš, ampak moraš spremenit starost, je pa zaželeno da tudi napišeš kaj je (v tvojem primeru) Alice počela teh 70 let.
Tako da bo jasno dam svoj lik za primer: Altorius ostane, nadomesti Avivo (ker je pač padla v boju), in je trenutno star 89 let. "Ko sem bil jaz mlad, mularija!"
(točen opis je še v delu, ampak najprej moram obnovit mesto)
Tako da bo jasno dam svoj lik za primer: Altorius ostane, nadomesti Avivo (ker je pač padla v boju), in je trenutno star 89 let. "Ko sem bil jaz mlad, mularija!"
(točen opis je še v delu, ampak najprej moram obnovit mesto)
pa kaj bomo sami starčki al kuga? pol potrebujemo še dom za upokojence xD
Tronir- Začetnik
Ja to tudi mene zanima, ne obstaja nobena opcija, da obdržiš pač lik kakršen je bil, glede na to, da je meni dokaj všeč kako se je Nephthys začela razvijat. Čene bom pač igrala kakšno potomko.. ampak je še kakšna druga možnost ne da si nenadoma v telesu ostarelega občana?
Drugače lahko kako pomagam?
Drugače lahko kako pomagam?
V bistvu glede na to, da si bila vodja teme, bi tebe načeloma najprej natepli
Jaz bi na tvojem mestu obdržala Nephthys, enako staro in jo še naprej razvijala tako kot si si zamislila. S tem, da je Nehpthys v mestu prišla nekje ob koncu vojne, prej je pa ni bilo, ni obstajala etc.
Jaz bi na tvojem mestu obdržala Nephthys, enako staro in jo še naprej razvijala tako kot si si zamislila. S tem, da je Nehpthys v mestu prišla nekje ob koncu vojne, prej je pa ni bilo, ni obstajala etc.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Hja, po pravici se mi sicer zdi ideja malo za lase privlečena, ampak zakaj pa ne. Vsaj dokler ne postane preveč pogosta praksa. Problem je to spravit v nek smiseln kontekst, ker pač tvoj lik ni vilinka in je zato dovzetna za staranje...
Nephthy, mogoče bi lahko zadevo izpeljali tako, da tudi tvoj lik umre, le da jo obudijo enkrat po koncu vojne, npr. 5-10 let pred trenutnim dogajanjem (tako da ni čisto istih let, da malo razširi mrežo svojega vpliva...)? Ali pa te daje tipična ženska nečimrnost in se bojiš za vsak mesec preveč?
A si mislila bit bad-guy ali ostat v mestu? Glede na tvoje zadnje poste bi rekel da prej prvo
Vivy, tole z ne-obstajanjem mi boš morala pa malo razložit...
Nephthy, mogoče bi lahko zadevo izpeljali tako, da tudi tvoj lik umre, le da jo obudijo enkrat po koncu vojne, npr. 5-10 let pred trenutnim dogajanjem (tako da ni čisto istih let, da malo razširi mrežo svojega vpliva...)? Ali pa te daje tipična ženska nečimrnost in se bojiš za vsak mesec preveč?
A si mislila bit bad-guy ali ostat v mestu? Glede na tvoje zadnje poste bi rekel da prej prvo
Vivy, tole z ne-obstajanjem mi boš morala pa malo razložit...
Mah saj je preprosto no. Obdrži isto ime in isti opis, lik pa se smatra za "nov" lik.
Aviva- Mojstrica
Hmm, ampak kaj pa spomini in védenje? Sicer me ta predlog ne moti, ampak meni je Nepthysin lik postal bistveno bolj zanimiv šele po bitki za tempelj zraka. Brez tega spomina mi nekako ne deluje ista.
Ne spominov na dogajanje pred in med vojno pa valda ni. Edino, če ima vizije in sanjske privide in ne vem kaj svoje babice, ki je bila živa v tistem času.
Aviva- Mojstrica
Hja, no saj potem gre v bistvu za potomko, le da ima minimalno spremenjen opis. A se nismo že v osnovi strinjali da to sprejemamo?
Ja tukaj gre za potomko, ker pač hočeš, da ima spomine na dogajanje pred/med vojno.
Če pa se odrečeš spominom, gre pa za isti lik kot prej, ki je uradno nov.
Kaj zdaj kompliciraš no?
Če pa se odrečeš spominom, gre pa za isti lik kot prej, ki je uradno nov.
Kaj zdaj kompliciraš no?
Aviva- Mojstrica
jao skor smešn vaju je že brat xD
Tronir- Začetnik
Vem ja, ker oba misliva da drugi avtomatično ve za kaj se gre. Samo da jaz raje 3x vprašam in izpadem idiot, kot pa da bi mislil da razumem, potem bi bile pa težave
ah neda se mi predstaulat zdej ... prezaklompiciran x)
Tronir- Začetnik
Še malo pa bo forum spet odprt Ta čas pa vsi prebrat zasnovo in poklice
Aviva- Mojstrica
No ja lepo. Potem bom pa najverjetneje res neko potomko igrala. In ja se strinjam Altus, moj lik je postal najbolj zanimiv po bitki.
Sicer pa ja hvala za razlago ampak res hmm je bla tale vajina debata smešna.
Sicer pa ja hvala za razlago ampak res hmm je bla tale vajina debata smešna.
uf navdušen sem nad novimi poklici ... preveč navdušen zdaj me pa daje dilema ali naj se držim prvotnega načrta ali naj posežem po nečem drugem xP
Kako je pa z starimi liki ter statusi rekruta? Mičkn čudno je namreč, da se (za primer) tamkaj en starček, ki ga noge še komaj držijo pokonci, uri za bojevnika x)
Kako je pa z starimi liki ter statusi rekruta? Mičkn čudno je namreč, da se (za primer) tamkaj en starček, ki ga noge še komaj držijo pokonci, uri za bojevnika x)
Tronir- Začetnik
Tisti, ki bodo obdržali svoje prvotne like in posledično dosegli že častitljivo starost, ne bodo rekruti, ampak že izurjeni v svojem poklicu. Če bo pa kdo tak zanič pisal, ga bomo pa demotali a ne
Aviva- Mojstrica
Jah zanimivi so tile poklici. Fajna zasnova. Ampak me pa zanima če veljajo vsi poklici za obe strani ali si lahko kot odpadnik pač samo odpadnik?
Drugače pa mislim da bom zadevo rešila tako da bo moj nov lik pač Nephthyjina vnukinja, ki bo živela s svojo babico in dan za dnem poslušala dobrih starih časih in tem kako čednega stasa je bila njena babica ko je bila mlada, in imela potem pač sprane možgane x) Če je tko ok.
In kaj pa zdej se že lahko prijavimo na novo al še ne?
Drugače pa mislim da bom zadevo rešila tako da bo moj nov lik pač Nephthyjina vnukinja, ki bo živela s svojo babico in dan za dnem poslušala dobrih starih časih in tem kako čednega stasa je bila njena babica ko je bila mlada, in imela potem pač sprane možgane x) Če je tko ok.
In kaj pa zdej se že lahko prijavimo na novo al še ne?
Edino poklic odpadnik/meščan je odvisen od strani - nekdo, ki je pri meščanih po poklicu pač ne more biti odpadnik vsi ostali pa so enaki za obe strani.
Je ok, bring on the grandma Še Mathis se opiše pri odpadnikih, potem se bodo pa opisi odklenili in štartamo na polno
Je ok, bring on the grandma Še Mathis se opiše pri odpadnikih, potem se bodo pa opisi odklenili in štartamo na polno
Aviva- Mojstrica
Seveda Nephty, pomojem je to še najbolj elegantna rešitev. Najbolje da si že kar pripraviš opis, pa ga samo prilepiš takoj ko Mathis opravi svoje. To velja tudi za ostale ki imate dovolj časa.
Stran 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 32 od 40