Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 34 od 40
Stran 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Čvek
Tronir: Tebi bo odgovoril Altus.
Naphty: Zdravilcev je neomejeno.
Nathaniel: Lahko.
Vsem, ki obvladujete Temo: tokrat bo tole obvladovanje izgledalo malo drugače kot je prej, tako da prosim, da počakate največ do večera, ko bo opisano kako izgleda in do takrat ne izvajate nekih silnih vragolij.
Naphty: Zdravilcev je neomejeno.
Nathaniel: Lahko.
Vsem, ki obvladujete Temo: tokrat bo tole obvladovanje izgledalo malo drugače kot je prej, tako da prosim, da počakate največ do večera, ko bo opisano kako izgleda in do takrat ne izvajate nekih silnih vragolij.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
No, barake so končane. Rekruti za Vohune in Bojevnike bodo bivali tam, potem ko bodo napredovali pa dobijo svojo sobo, ki si jo delijo še z enim do tremi kolegi. Seveda bodo lahko imeli svoja domovanja, ampak dokler traja njihovo urjenje bodo pač živeli v barakah, da bo bolj militarističen občutek
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Aha fajn pole.
Mah tole z bojevniki je tudi zanimivo.
Ampak zsdej sm že neki začela packat tko da žal odpade.
Mah tole z bojevniki je tudi zanimivo.
Ampak zsdej sm že neki začela packat tko da žal odpade.
Se že veselim tvojega opisa
Astarion- Mojster
Potlej nam ni treba pacati domovanja? jej x)
aja pa še to -> sedaj še zmeraj velja pravilo pisanja na večih mestih? ali si lahko naenkrat samo na enem? drugo se mi zdi namreč, da bi vse napravilo še bolj realno kolikor je rpg pač lahko normaln
aja pa še to -> sedaj še zmeraj velja pravilo pisanja na večih mestih? ali si lahko naenkrat samo na enem? drugo se mi zdi namreč, da bi vse napravilo še bolj realno kolikor je rpg pač lahko normaln
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Heh ne veseli se preveč glede na to da delam nekakšno krpanje iz večih življenjepisov ki jim dodajam nove dele tako da je dolgo in še polno zatipkanin najbrž.
Ja Tronir, to pomeni da ti ni treba pacati domovanja. Lahko ga, ampak zares uporabljal ga boš šele po napredovanju. Pa tudi potem si lahko izbereš da pač ne boš imel svojega domovanja in bivaš v eni od sob za Bojevnike in Vohune.
Še vedno velja pravilo da ste lahko na več mestih hkrati. Načeloma se poskušajte držati na 3 ali manj, stroge omejitve pa ni. Edino pravilo tukaj je, da morate biti na vseh mestih enako aktivni, tako da bodo bolj aktivni člani pač lahko na več mestih. V vsakem primeru pa ni zaželeno da si naložite več kot zmorete.
Še vedno velja pravilo da ste lahko na več mestih hkrati. Načeloma se poskušajte držati na 3 ali manj, stroge omejitve pa ni. Edino pravilo tukaj je, da morate biti na vseh mestih enako aktivni, tako da bodo bolj aktivni člani pač lahko na več mestih. V vsakem primeru pa ni zaželeno da si naložite več kot zmorete.
No moj opis je tlele ta-da!
Sm pa seveda preveč lena da bi ga preverla x) tko da velik sreče.
Sm pa seveda preveč lena da bi ga preverla x) tko da velik sreče.
Hja, ker nisi prej preverila boš pa pač zdaj popravljala.
Kaj počnete ljudje? Ste že poskusili kakšnega od starih članov zbrcat nazaj na forum?
Kaj počnete ljudje? Ste že poskusili kakšnega od starih članov zbrcat nazaj na forum?
Astarion- Mojster
Nekaj me še zanima... Ali sta lahko dva zdravilca, pa še to, ali potem tudi zdravilci do potankosti obvladajo svoj element, pač da lahko "letijo" - z zrakom in te fore...?
Nathaniel- Začetnik
- Število prispevkov : 37
Ja je Aviva že prej rekla da je lahko kot želiš zdravilcev čeprav je po moje bolje da na se na vsaki strani malo razporedijo, da ne bo 5 zdravilcev teme in nič drugega.
Mah ja veš kaj ko sm use uno spacala skupaj se mi ni več dalo popravljat, na wordu pa itak napiše samo če je beseda napačna/neznana drugega pa ne. Mislim sej vem da je zmeda pa velik napak ampak resno se mi danes ne da še enkrat skozi to zmedo. Pa sm hotla čim prej oddat da mi ne bi drugi zasedli pač vse kar sm hotla bit.
Mah ja veš kaj ko sm use uno spacala skupaj se mi ni več dalo popravljat, na wordu pa itak napiše samo če je beseda napačna/neznana drugega pa ne. Mislim sej vem da je zmeda pa velik napak ampak resno se mi danes ne da še enkrat skozi to zmedo. Pa sm hotla čim prej oddat da mi ne bi drugi zasedli pač vse kar sm hotla bit.
Ni problema, stvar je sprejeta.
Točen opis obvladovanja elementov je zdaj objavljen TUKAJ. Prosim če si vsi preberete ta post, ker bo od zdaj naprej veljalo kot pravilo.
Če je kaj nejasno, pa imamo za to temo Vprašanja, lahko pa tudi Čvek (če ste preveč leni ).
Nathaniel, odgovor na tvoje vprašanje se nahaja v zgornji povezavi. Letijo lahko vsi zračni elementalisti, vendar pa lahko le Bojevniki, Generali, Mojstri in pa nekateri Svečeniki in Vohuni uporabljajo strele.
To z "nekateri Svečeniki in Vohuni" pomeni da ti v osnovi te moči nimajo, lahko pa se je naučijo v posebnem treningu ali dogodivščini znotraj rpg-ja.
Točen opis obvladovanja elementov je zdaj objavljen TUKAJ. Prosim če si vsi preberete ta post, ker bo od zdaj naprej veljalo kot pravilo.
Če je kaj nejasno, pa imamo za to temo Vprašanja, lahko pa tudi Čvek (če ste preveč leni ).
Nathaniel, odgovor na tvoje vprašanje se nahaja v zgornji povezavi. Letijo lahko vsi zračni elementalisti, vendar pa lahko le Bojevniki, Generali, Mojstri in pa nekateri Svečeniki in Vohuni uporabljajo strele.
To z "nekateri Svečeniki in Vohuni" pomeni da ti v osnovi te moči nimajo, lahko pa se je naučijo v posebnem treningu ali dogodivščini znotraj rpg-ja.
Astarion- Mojster
Kaj zdaj folk, bo kakšna zabava, ko se vsi opišete in navadite na prenovljen forum?
Da se vsi napokamo v vasico in se mirno gledamo, ni ravno logično, tako da bi imela vsaka stran svoj žur, če so člani za. What say you?
Da se vsi napokamo v vasico in se mirno gledamo, ni ravno logično, tako da bi imela vsaka stran svoj žur, če so člani za. What say you?
Aviva- Mojstrica
AYE!!!
Sicer pa mislim da smo tako ali tako poudarili da razen Vohunov (ali v posebnih razmerah) nihče nima kaj hodit k drugi strani. Vasica pa... pomojem ne bi dolgo stala če bi se vsi spravili tja
Sicer pa mislim da smo tako ali tako poudarili da razen Vohunov (ali v posebnih razmerah) nihče nima kaj hodit k drugi strani. Vasica pa... pomojem ne bi dolgo stala če bi se vsi spravili tja
Astarion- Mojster
Jap žurke so vedno fajne Pe še možnost za spoznavanje novih ljudi dajo
No ampak kako bomo potem prišli v stik s tistimi z druge strani razen med raznimi bitkami itd?
No ampak kako bomo potem prišli v stik s tistimi z druge strani razen med raznimi bitkami itd?
Ok torej meščani zažurajte v mestu, odpadniki bomo pa v gorah.
V stik z drugo stranjo lahko pridete na nevtralnem ozemlju v smislu naključnega srečanja. Ampak mislim, da vaš šefe ni preveč navdušen nad tem, da sami zapuščate mesto
V stik z drugo stranjo lahko pridete na nevtralnem ozemlju v smislu naključnega srečanja. Ampak mislim, da vaš šefe ni preveč navdušen nad tem, da sami zapuščate mesto
Aviva- Mojstrica
kako daleč pa lahko gremo pri žuriranju? obvladovanja tekočine ... pira ...
Tronir- Začetnik
Pivo lahko obvladuješ, zdaj če bi ga pa kar iz nič pričaral, to bi se bilo pa treba zmenit. Da vidimo kaj mislita šefa o tem
Aviva- Mojstrica
Mislim da Vodo lahko razširimo do te mere, da lahko manipulira s tekočinami, ampak iz nič lahko ustvari pa samo vodo.
Sicer pa "šef mesta" pravi, da prebivalci lahko zapuščajo mesto, vendar izven obzidja ne more zagotavljati njihove varnosti
Sicer pa "šef mesta" pravi, da prebivalci lahko zapuščajo mesto, vendar izven obzidja ne more zagotavljati njihove varnosti
Astarion- Mojster
To si pa tako rekel, kot da znotraj obzidja jo pa lahko
ah me ish only teasing yous
ah me ish only teasing yous
Aviva- Mojstrica
Načeloma jo lahko. Izjeme so razni manični morilci ali pa vohuni z nasprotne strani, ampak do sedaj smo vse ujeli in usmrtili
Mimogrede, bomo začeli z žurko v mestu. Beli trg everyone!
Mimogrede, bomo začeli z žurko v mestu. Beli trg everyone!
kaj boste pa praznovali, če ni skrivnost?
Aviva- Mojstrica
Altorius je napisal/a:ampak do sedaj smo vse ujeli in usmrtili
Med nami ni več morilcev ... danes smo umorili zadnjega. xD
No saj ni tudi tekočina iz nič ustvarjena ... vedno so primerni delci v zraku samo zbrati jih je potrebno skupaj. Drugače pa ... lahko bom kradu pir ... nekak ... jej xD
Tronir- Začetnik
Nekako tako, ja
Hja, samo mislim da sta hmeljarstvo in pivovarstvo malenkost bolj zahtevni zadevi kot mešanje par sestavin iz zraka. Sploh pa vodni elementalisti lahko iz zraka potegnejo samo vlago in nič drugega.
Vivy: preberi moj post pa ti bo jasno. Z očmi poišči tisti velik napis, ki je sumljivo podoben naslovu
Hja, samo mislim da sta hmeljarstvo in pivovarstvo malenkost bolj zahtevni zadevi kot mešanje par sestavin iz zraka. Sploh pa vodni elementalisti lahko iz zraka potegnejo samo vlago in nič drugega.
Vivy: preberi moj post pa ti bo jasno. Z očmi poišči tisti velik napis, ki je sumljivo podoben naslovu
No, saj tam sem mislil vodne delce ter ne sestavine za alkoholne pijače.
Tronir- Začetnik
Stran 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 34 od 40