Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 33 od 40
Stran 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Čvek
Aha ok. No zmenjeno potlej
Zdejle sm ravno neki brskala po arhivu a prišla na tisti polnočni pogovor ob jezeru. Msilim res škoda da ga nisva uspela končat Altorius.
Mislim zdej sem pa zmedena, ki je tolko nekih novih imen pa vsega. Al so to samo preimenovani stari člani?
Zdejle sm ravno neki brskala po arhivu a prišla na tisti polnočni pogovor ob jezeru. Msilim res škoda da ga nisva uspela končat Altorius.
Mislim zdej sem pa zmedena, ki je tolko nekih novih imen pa vsega. Al so to samo preimenovani stari člani?
Ja, je res škoda da tega nisva končala. Zdaj pa imaš lekcijo za naslednjič, da boš vedela kaj se pravi kar takole odit za nedoločen čas
Ah ne, saj se hecam.
Mislim da ti lahko povem da je Mathis Pyrosov novi lik, ker po Avivini smrti Pyros izgine neznano kam. Če se bo spet pojavil ali ne, pa ve samo on.
Astarion pa je moj novi lik, ker sem hotel obdržati Altusa, hkrati pa začeti na novo z nekom ki ni nek častitljiv očak. Na srečo sta mi Vivy in Pyros pustila, tako da je zdaj vsaj za moj primer volk sit in koza cela.
Ah ne, saj se hecam.
Mislim da ti lahko povem da je Mathis Pyrosov novi lik, ker po Avivini smrti Pyros izgine neznano kam. Če se bo spet pojavil ali ne, pa ve samo on.
Astarion pa je moj novi lik, ker sem hotel obdržati Altusa, hkrati pa začeti na novo z nekom ki ni nek častitljiv očak. Na srečo sta mi Vivy in Pyros pustila, tako da je zdaj vsaj za moj primer volk sit in koza cela.
Aha no hvala za razlago To vsekakor pomaga moji zmedeni osebi.
Mah ja sej bi se vrnila ampak sm bla to zimo res stalno bolana. Mislim da je blo vsega skupi kr za en mesec in takrat ko pa nism bla bolana sm pa mela komaj kej časa za druge stvari.
Mah ja sej bi se vrnila ampak sm bla to zimo res stalno bolana. Mislim da je blo vsega skupi kr za en mesec in takrat ko pa nism bla bolana sm pa mela komaj kej časa za druge stvari.
Žalostna resnica Morda, morda nikdar ne moremo reči. Morda bosta najina potomca še dobra znanca, če bi rekla prijatelja bi bila že preveč optimistična glede na karakterne značilnosti mojih likov. x)
A bojevnik je še zmer samo opcija za nadgrajene uporabnike?
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
Kolikor je meni jasno je zdaj bojevnik lahko kdorkoli, vendar mora začeti kot rekrut in trening za bojevnika traja dlje in zahteva bolj kvalitetno pisanje kot trening za večino drugih poklicev.
Res pa je da bi v tvojem primeru lahko naredili izjemo, glede na to da je Trončica že izkušen. Ampak po mojem mnenju je prestar za bojevnika. Predstavljaj si, da imaš 90 letnika, po možnosti s sprehajalno palico (ali celo hojco? ) med najboljšimi borci v mestu! Nekako mi ne gre skupaj, čeprav lahko pa da sem edini.
Po mojem bi bilo vseeno bolje da narediš nov lik, pa naj bo Tronirjev direktni potomec če hočeš. Potem si lahko rekrut za Bojevnika brez komplikacij.
Res pa je da bi v tvojem primeru lahko naredili izjemo, glede na to da je Trončica že izkušen. Ampak po mojem mnenju je prestar za bojevnika. Predstavljaj si, da imaš 90 letnika, po možnosti s sprehajalno palico (ali celo hojco? ) med najboljšimi borci v mestu! Nekako mi ne gre skupaj, čeprav lahko pa da sem edini.
Po mojem bi bilo vseeno bolje da narediš nov lik, pa naj bo Tronirjev direktni potomec če hočeš. Potem si lahko rekrut za Bojevnika brez komplikacij.
No ja saj lahko je tako zelo dober v obvladovanju svojega elementa, da je zato odličen v boju.
Drugače pa sem prišel na neko (čudno) idejo, ki si jo že dolgo želim izvesti na enem izmed forumov, za katero morem še kontaktirati šefico.
Drugače pa sem prišel na neko (čudno) idejo, ki si jo že dolgo želim izvesti na enem izmed forumov, za katero morem še kontaktirati šefico.
Tronir- Začetnik
Hja, ni nemogoče, samo zelo malo verjetno. Boš moral imet zelo dobro argumentiran in realističen opis da bi sprejeli kaj takega. Je pa mogoče
Sicer pa lahko glede na to da sem sedaj tudi sam eden od adminov tudi meni pošlješ z.s. če trenutno Avive ali Pyrosa ne dobiš. Your call.
Sicer pa lahko glede na to da sem sedaj tudi sam eden od adminov tudi meni pošlješ z.s. če trenutno Avive ali Pyrosa ne dobiš. Your call.
Ja refleksi in sama gibčnost so pri tej starosti že malo vprašljivi. Tudi vid ni več tako oster kot je bil etc.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Ok... zdej glede starega lika razumem
pa še eno stupid asking... če čmo nov lik igrat si naredimo samo nov opis? ni treba profial na novo narediti...
pa za popestritev tisti ki imate radi violine en linkec
https://www.youtube.com/watch?v=MCNHhrv_qzc&feature=related
pa še eno stupid asking... če čmo nov lik igrat si naredimo samo nov opis? ni treba profial na novo narediti...
pa za popestritev tisti ki imate radi violine en linkec
https://www.youtube.com/watch?v=MCNHhrv_qzc&feature=related
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Ja Alice, ni ti treba spreminjat profila.
Če nimaš navdiha lahko celo prekopiraš stari opis in ga minimalno urediš tako da ustreza novemu liku
Če je še kaj nejasno, kar na dan z vprašanji, bolje da zdaj kot pa potem
Če nimaš navdiha lahko celo prekopiraš stari opis in ga minimalno urediš tako da ustreza novemu liku
Če je še kaj nejasno, kar na dan z vprašanji, bolje da zdaj kot pa potem
Meni ni jasno samo to, ali naj za opis odpremo novo temo?
Ne bi rada že na začetku česa naredila narobe.
Ne bi rada že na začetku česa naredila narobe.
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
Ne ne, kar v temo z opisi se nalepi nov opis. Temi sta še zaklenjeni, ker čakamo, da se opiše šefe odpadnikov
Aviva- Mojstrica
Hvala, imam na novo napisan opis, tako da je še boljše da imam čas da ga še malo dopolnim. Mimogrede, bodo v gorah tudi svetišča za posamezne elemente? Da bomo imeli svečeniki kaj za delati.
Venyx- Začetnica
- Število prispevkov : 138
V gorah bo samo eno svetišče. Skupno svetišče za vse elemente, posvečeno moči. Se bo odprla tudi ta tema, samo da se dokončno zmenimo kje bo svetišče
Aviva- Mojstrica
Tudi če izberemo nov lik lahko obdržimo staro ime?
Tronir- Začetnik
Ja, tudi če izberete nov lik, lahko obdržite staro ime.
Ne vem kaj zdaj tako komplicirate namesto, da bi na veliko opise limali
Ne vem kaj zdaj tako komplicirate namesto, da bi na veliko opise limali
Aviva- Mojstrica
Ma sem si zaradi novih poklicev premislu in bom raje imel nov lik torej se je treba sedaj prilagodit in vse napisat še
Tronir- Začetnik
Mimogrede, kot ste verjetno opazili sem se odločil da zaradi preglednosti komentarje o opisih po popravkih brišem, svoj odgovor pa po potrebi edit-am, tako da se izognemo spamu.
Sem pa pustil popravke v spoilerju, ker nimajo več neposredne teže, lahko pa služijo kot primer za druge. (da ne bodo ponavljali istih napak)
Me pa veseli da ste takole navalili na opise, v prihodnosti upam da bo še več članov sledilo temu zgledu
Kako ste kaj ostali?
Sem pa pustil popravke v spoilerju, ker nimajo več neposredne teže, lahko pa služijo kot primer za druge. (da ne bodo ponavljali istih napak)
Me pa veseli da ste takole navalili na opise, v prihodnosti upam da bo še več članov sledilo temu zgledu
Kako ste kaj ostali?
dobro
sem opazil, da ni nikjer (vsaj v mestu) nobene zgradbe, ki bi se dotikala vojske - možno je tudi, da sem spregledal
sem opazil, da ni nikjer (vsaj v mestu) nobene zgradbe, ki bi se dotikala vojske - možno je tudi, da sem spregledal
Tronir- Začetnik
Je Orožarna, ki služi tudi kot barake. Pač skladišče za orožje in vojsko hkrati. Prostore za trening pa sem, kot si nedvomno opazil, premaknil na obronke mesta.
Mimogrede, pri Svečenikih/-cah in Zdravilcih/-kah sem spremenil "rekrut/-inja" v "pripravnik/-ca". Nekako se mi ni zdelo smiselno da bi učence in učenke za svečenike ali zdravilce naslavljali z rekruti, ker njihovo delo ni neposredno povezano z vojsko.
Mimogrede, pri Svečenikih/-cah in Zdravilcih/-kah sem spremenil "rekrut/-inja" v "pripravnik/-ca". Nekako se mi ni zdelo smiselno da bi učence in učenke za svečenike ali zdravilce naslavljali z rekruti, ker njihovo delo ni neposredno povezano z vojsko.
Astarion- Mojster
- Število prispevkov : 316
Kraj : V resnici sem s Sonca, ampak ne povej nikomur ;)
Kaj pa domovanje za bojevnike v barakah, ki si ga omenil v opisih meščanov? Vseeno naredimo temo pod domovanja meščanov?
Tronir- Začetnik
Mene pa zanima če si lahko jaz opis kr prekopiram pa prilepim??? Pač prejšnjega, ker me ni blo nekaj na RPG-ju...
Nathaniel- Začetnik
- Število prispevkov : 37
Stran 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 33 od 40