Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 9 od 40
Stran 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Čvek
Gemina, tukaj nas ne omejujejo posti. Edino, kar šteje, je kvaliteta pisanja, ki pa jo človek po svoji sposobnosti izboljšuje in jo deli z ostalimi. Dobrodošla na forumu, sicer!
Nephty, dvomim, da bo spet tako dolg vročinski val, če pa bo, pa te lahko samo po Murphyju dobi ravno, ko boš na počitnicah.
Nephty, dvomim, da bo spet tako dolg vročinski val, če pa bo, pa te lahko samo po Murphyju dobi ravno, ko boš na počitnicah.
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
Jah in človek kot jaz ima tega starega veseljaka za stalnega sopotnika verjemi.
Mislim Toscana je že sama po sebi vroča, mi bomo pa še pohajkovali po notranjosti brez morja. Šele zdej ugotavljam kako razvajena sem, ko imam do morja samo par minut.
Mislim Toscana je že sama po sebi vroča, mi bomo pa še pohajkovali po notranjosti brez morja. Šele zdej ugotavljam kako razvajena sem, ko imam do morja samo par minut.
Hej pozdravljeni!
Jst sm tut nova tukej (:
ampak ja, nikol nam ni vredu, ko je vročina je prevroče, ko je dež je preveč mrzlo in zamorjeno...
Jst sm tut nova tukej (:
ampak ja, nikol nam ni vredu, ko je vročina je prevroče, ko je dež je preveč mrzlo in zamorjeno...
Luminor- Novinec
- Število prispevkov : 4
Dobrodošla, Luminor =)
Vreme je hecna stvar in vsako leto postaja bolj hecna. Letos je sploh takole na psu, da sploh ne ve, ali bo naslednji dan toča, noro sonce ali pa snežna nevihta....
Vreme je hecna stvar in vsako leto postaja bolj hecna. Letos je sploh takole na psu, da sploh ne ve, ali bo naslednji dan toča, noro sonce ali pa snežna nevihta....
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
hvala hvala
amam ma nvm pr ns u grčiji.. ok že res da je blo vroče.. sploh na soncu x) sam itak smo skoz neki delal, al densal.. al bli u vod.. [ kjer te je pole sonce ožgau ma useen ] ampak si se dou u senco.. je mau zapihljal in je blo kul ^^ če ne si se pa poliu hahha
btw men dž čist ugaja
amam ma nvm pr ns u grčiji.. ok že res da je blo vroče.. sploh na soncu x) sam itak smo skoz neki delal, al densal.. al bli u vod.. [ kjer te je pole sonce ožgau ma useen ] ampak si se dou u senco.. je mau zapihljal in je blo kul ^^ če ne si se pa poliu hahha
btw men dž čist ugaja
Jah agree Ampak sej to ni tko slabo, vsaj za primorce ne, ki tako dobimo še malo snega XD
Ma ja sej itak da se zamotiš, sam vseeno mi ne bomo meli niti morja.
Ma ja sej itak da se zamotiš, sam vseeno mi ne bomo meli niti morja.
No ko že govorimo o dežju, zame je eden največjih užitkov stat na rahlem dežju medtem ko pihlja nežen vetrič. And nothing beats kissing in the rain!
Ma pri nas ni bil sam dež, prava tramontana. Se je pa res malo shladilo. Drugače pa 38 stopinj se mi zdi, da lih ni blo Neph, bolj 36.
Ful slabo me informiraš, nisem vedla, da greš v Toscano. Kaj greš občudovat lepote gričevnatega dela al mesta? Pejdi v Piso na Piazza dei miracoli, ki to je res neki najlepšega.
Ful slabo me informiraš, nisem vedla, da greš v Toscano. Kaj greš občudovat lepote gričevnatega dela al mesta? Pejdi v Piso na Piazza dei miracoli, ki to je res neki najlepšega.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Ma meni pa Firenze niso ble tko zelo všeč. Siena in Luca sta me bolj očarali.
Robin- Novinec
Mah mislim da bolj v naravo čeprav bomo seveda šli tudi po mestih. No v Firence ne gremo, ker so preveč turistične, sej Pisa je tudi ampak je pa še nism vidla tako da obstaja možnost da jo bomo obiskali.
Mah Rob, sm misnla da veš Poleg tega je blo pa 38 vrjemi, mogoče tudi več. Smo zmerli, ki na s je zanimalo kako vroče je blo.
Mah Rob, sm misnla da veš Poleg tega je blo pa 38 vrjemi, mogoče tudi več. Smo zmerli, ki na s je zanimalo kako vroče je blo.
Mimogrede, Nephtys, iz katere pesmi je že verz v tvojem podpisu? Zdi se mi znan in tud spomnim se prav kako jih pevka zapoje (oziroma skoraj zagrowla), ampak ne spomnim se pa katera pesem je oz. ostalega texta.
Sej ne zagrowla. To je Emilie Autumn - Misery loves company
Se mi je zdelo da kr paše mojemu liku
Se mi je zdelo da kr paše mojemu liku
Saj res, čist pozabil! Kot sem rekel, *skoraj* zagrowla, težko je reči če ja ali ne, ker je pač bolj zabrisana meja med blagim growlanjem in z jezo nabitim glasom .
Kar se ima tvojega lika pa ne morem reči, ker pač ne vem dovolj o njej.
Če bi jaz igral zdravilca/-ko teme, bi si dal za moto kaj v stilu. "Life is a disease. I'm the cure!"
Kar se ima tvojega lika pa ne morem reči, ker pač ne vem dovolj o njej.
Če bi jaz igral zdravilca/-ko teme, bi si dal za moto kaj v stilu. "Life is a disease. I'm the cure!"
Ti jo kar ukradi, saj ni moja
To sm sicer prvič slišal/prebral v Flintlocke VS Tha Horde, to je bil moto undead shadow-priesta in njegov stalni odgovor na vprašanje: "Aren't you supposed to stay back and heal the party instead of killing everyone by yourself? You know, being a priest and all..."
To sm sicer prvič slišal/prebral v Flintlocke VS Tha Horde, to je bil moto undead shadow-priesta in njegov stalni odgovor na vprašanje: "Aren't you supposed to stay back and heal the party instead of killing everyone by yourself? You know, being a priest and all..."
Ma kakšna knjiga je to?
Sej res ne zagrowla, bol, da se neki dere, ma niti to ne, sam tko ful preskakuje z enega intervala na drugega.
Sej res ne zagrowla, bol, da se neki dere, ma niti to ne, sam tko ful preskakuje z enega intervala na drugega.
Robin- Novinec
To ni knjiga, Flintlocke je online comic, najboljša parodija na World of Warcraft ever.
Link: http://pc.gamespy.com/articles/578/578734p1.html
Link: http://pc.gamespy.com/articles/578/578734p1.html
Še vseeno pa zmaga Goblins, Life through Their Eyes
Upam, da bodo pri Blizzardu še dolgo počakali s Cataclismo, ker mi drugače ubijejo izgovor, da ne igram.
Pa ja, vem, lahko bi se spravila tud kaj odpisat pa končno začet temenčkom živce kravžljat. And I shall! Samo, da neham letat naokrog kot sneta sekirica
Upam, da bodo pri Blizzardu še dolgo počakali s Cataclismo, ker mi drugače ubijejo izgovor, da ne igram.
Pa ja, vem, lahko bi se spravila tud kaj odpisat pa končno začet temenčkom živce kravžljat. And I shall! Samo, da neham letat naokrog kot sneta sekirica
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
No tega z goblini še nisem bral/slišal.
Sicer pa sam nisem nikoli kupil WOW-a, sem ga sicer igral na piratskih serverjih, ampak sem pred kakšnim letom nehal. Zdaj bom pa verjetno spet začel, ker ga igra moja punca
Sicer pa sam nisem nikoli kupil WOW-a, sem ga sicer igral na piratskih serverjih, ampak sem pred kakšnim letom nehal. Zdaj bom pa verjetno spet začel, ker ga igra moja punca
Altorius je napisal/a:No ko že govorimo o dežju, zame je eden največjih užitkov stat na rahlem dežju medtem ko pihlja nežen vetrič. And nothing beats kissing in the rain!
he is so romantic ^^
fletno drugač..
in dans je blu spet vroče.. damn.. prou raj mam dž.. da me zjutri zebe..
Osebno imam bistveno raje da me malo zebe, kot da mi je malo vroče, kaj šele da je taka vročina kot zadnje dni.
Hvala za kompliment (se mi zdi? ) Gemina, mogoče bi lahko dodal le, da je tudi poljubljanje v snegu izjemno lepo doživetje.
Kje ste kaj vsi ostali, moj karakter malce sameva!
Hvala za kompliment (se mi zdi? ) Gemina, mogoče bi lahko dodal le, da je tudi poljubljanje v snegu izjemno lepo doživetje.
Kje ste kaj vsi ostali, moj karakter malce sameva!
Sneg je zakon! Wow, komaj čakam na zimo, mraz in sneg.^^
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
Gemina, kako ne maraš snega?
Če je pa tak lep, bel, puhast in prijetno hladen...
No ja, vsakemu svoje. Men je sicer bolj kot zjutraj všeč če je zvečer mrzlo. Da se zadekaš v odejo ko kakšen medvedek, medtem ku zunaj divja nevihta...
Ok bom raje nehal, če ne bom še po mačje predel
Če je pa tak lep, bel, puhast in prijetno hladen...
No ja, vsakemu svoje. Men je sicer bolj kot zjutraj všeč če je zvečer mrzlo. Da se zadekaš v odejo ko kakšen medvedek, medtem ku zunaj divja nevihta...
Ok bom raje nehal, če ne bom še po mačje predel
Stran 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 9 od 40