Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 10 od 40
Stran 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Čvek
V bistvu se meni sneg ne zdi tako zelo puhast. Ampak je krasen, ker je tako mrzel in mehek.
In oh, točno vem kaj misliš. Čeprav imam jaz s tem vedno takšne komplikacije, ker ne morem zaspat preden nisem popolnoma in čist natančno iz vseh strani lepo zavita. Kar je precej brutalno, ker to ponavadi kar traja. xD
In oh, točno vem kaj misliš. Čeprav imam jaz s tem vedno takšne komplikacije, ker ne morem zaspat preden nisem popolnoma in čist natančno iz vseh strani lepo zavita. Kar je precej brutalno, ker to ponavadi kar traja. xD
Naida- Mojstrica
- Število prispevkov : 112
Zakaj, ker je moker xD haha nevem nemaram ga, tko ko tui jagod ne. mislm sej so dobre uredu.. niso mi pa uno VAU fave -.-' češnje so stokat bolše.
in tudi sneg.. fuj fej.. dež je boljši, pika konc amen.
in tudi sneg.. fuj fej.. dež je boljši, pika konc amen.
Glede češenj in jagod sem popolnoma istega mnenja. Ampak ne vem, kako te lahko sneg moti zaradi mokrote, če je pa dež bolj moker na občutek.
@Naida: Ja je puhast, če je sveže zapadel
Sam sicer nisem tako blazno usekan na to da bi bil čist zadekan, ampak sem pa cel pod odejo.
@Naida: Ja je puhast, če je sveže zapadel
Sam sicer nisem tako blazno usekan na to da bi bil čist zadekan, ampak sem pa cel pod odejo.
A zdaj boš pa še ti o muffinih? Kaj ni dovolj, da se že s kolegom prepirava kdo je na vrsti, da jih speče, zdaj mi daš še idejo, da boste morali na srečanje muffine prinesti
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
No meni jih delata sestrična in boljša polovica, občasno pa sestra skupaj z mamo.
Samo kaj ko moja punca dela jagodne in ne čokoladne
Btw, "Topic change: Muffins!" je najbolj pogosto uporabljana fraza na piratskih WoW serverjih, običajno sledi opombam o prepovedi uporabe kletvic, žaljivk itd.
Samo kaj ko moja punca dela jagodne in ne čokoladne
Btw, "Topic change: Muffins!" je najbolj pogosto uporabljana fraza na piratskih WoW serverjih, običajno sledi opombam o prepovedi uporabe kletvic, žaljivk itd.
prepovedi uporabe kletvic? that's new ajd dobro, če je ravno GM online pa sitne volje, potem se že malce lepše obnašamo...
jagodne?! kriminal! ne resno. že to, da muffini niso čokoladni, je greh, ampak da so pa jagodni... KRIMINAL!
evo Gemina, jih bo Altus prinesel na srečanje, dogovorjeno
jagodne?! kriminal! ne resno. že to, da muffini niso čokoladni, je greh, ampak da so pa jagodni... KRIMINAL!
evo Gemina, jih bo Altus prinesel na srečanje, dogovorjeno
Aviva- Mojstrica
Če prinese jagodne, ga vržemo v Ljubljanico, logično
Aviva- Mojstrica
Se bojim da imamo težavo: moje sestrične ni do konca avgusta, torej so na voljo samo jagodni. In ker me ne mika plavat po neki smrdljivi zeleni brozgi ji raje sploh ne bom rekel. Ergo: no muffins
Se pa strinjam glede sestavin. Razumem, če hoče muffine brez sladkorja, ampak naj pol nadoknadi s čokolado, zaboga!
Mimogrede Aviva, večinoma teži tist folk, ki se poteguje za GMa. Ker morajo bit za zgled in to. Probaj kdaj WoWGasm (moj najljubši private server ) ali pa WoWBlaze (ima pa eno zanimivo lastnost: flying in Azeroth), tam mrgoli ljudi, ki so užaljeni če rečeš kaj v stilu "Goddamn goblin ate my loot!" (v prav tem primeru sem enkrat bral kako so potem neki katoliki začeli citirat "Thou shalls't not put the Lord's name in vain" itd.) Pač nori Američani. Jih je pa zabavno zafrkavat.
Se pa strinjam glede sestavin. Razumem, če hoče muffine brez sladkorja, ampak naj pol nadoknadi s čokolado, zaboga!
Mimogrede Aviva, večinoma teži tist folk, ki se poteguje za GMa. Ker morajo bit za zgled in to. Probaj kdaj WoWGasm (moj najljubši private server ) ali pa WoWBlaze (ima pa eno zanimivo lastnost: flying in Azeroth), tam mrgoli ljudi, ki so užaljeni če rečeš kaj v stilu "Goddamn goblin ate my loot!" (v prav tem primeru sem enkrat bral kako so potem neki katoliki začeli citirat "Thou shalls't not put the Lord's name in vain" itd.) Pač nori Američani. Jih je pa zabavno zafrkavat.
ja to pol uno.. ni zanimiv xD haha
aja povej mi btw a pišem zdj kr u moj stanovanje al še tm pa pol tm al kr use al kr..
aja povej mi btw a pišem zdj kr u moj stanovanje al še tm pa pol tm al kr use al kr..
Lahko že kar v tvojem stanovanju. mislim, da sva itak povedala že več ali manj vse, kar se dogaja v parku.
Jaz se ne spomnim več na katerem privat serverju sem igrala, samo je bil tudi precej v redu. Razen kakšne ne čisto delujoče zadeve that is. Če je kdo, ki ni bil GM skušal kaj avtoritete zganjat je bil hitro zatrt Na officialu je pa drugačna zgodba, ker je vedno kak GM online. Še 'Za Trst in domovino' se ne moreš dret
ok očitno bo treba najti drugo rešitev za muffine tablice z imeni pa niso potrebne, ker mene ne moreš zgrešit
ok očitno bo treba najti drugo rešitev za muffine tablice z imeni pa niso potrebne, ker mene ne moreš zgrešit
Aviva- Mojstrica
Ha, na WoWGasmu sem enkrat enemi tipu ki je mel nick JaTeZdravim napisal da de maram Hrvatov, potem se je pa še pol ure drl "SRBIJA!" (Dokler ga GM ni kickal zaradi spammanja )
No bomo videli če te lahko zdrešim ali ne. Btw, that's my line!
No bomo videli če te lahko zdrešim ali ne. Btw, that's my line!
Hello! ^^, Sorry, ker me tolk časa ni blo, sam sm mal preveč zaposlena z vsem. xD Tko da, se že vnaprej opravičujem, če bom (še) kdaj kar naenkrat zginla za nekaj dni.
Kako ste kaj drgač? O čem teče debata? :-D (Hm, ja, pač ne da se mi brat vseh postov za nazaj -- that's me. xDD)
Kako ste kaj drgač? O čem teče debata? :-D (Hm, ja, pač ne da se mi brat vseh postov za nazaj -- that's me. xDD)
Elle- Novinec
- Število prispevkov : 20
Malo čvekamo o WoW, malo več pa o muffinih (čokolada vs. jagode) in o srečanju naslednji teden
Aviva- Mojstrica
Kaj zdej naslednji teden ali po 8memu? 8 osebno še ne vem..če bi lahko prišla, kr se lih tisti dan vrnemo iz Toscane..Cela razočarana.. Zdej po novem gremo sam za 7 dni, kr so se neko sorodniki lih odločli da bojo prišli vse iz Srbije k nam in je zdej vse propadlo
Ne ne, 8. sigurno ne bomo šli. Takrat je premiera in bi morali že prej karte rezervirati. Po 8. enkrat, recimo prvi torek po 8. avgustu.
Za naslednji teden pa zdaj povejte a ja na pijačo/sadno kupo ali ne.
Za naslednji teden pa zdaj povejte a ja na pijačo/sadno kupo ali ne.
Aviva- Mojstrica
od kdja je zdj sadna kupa u planu? hhaha jst nč nevem xD
film je pa kul.. no.. mislm naslou in slikca hhahah
film je pa kul.. no.. mislm naslou in slikca hhahah
Že ves čas je govora o dveh srečanjih. Enem naslednji teden in ogledu filma v avgustu. Ali boš pila kavo ali pa jedla sadno kupo, je pa tvoja stvar.
Aviva- Mojstrica
Stran 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 10 od 40