Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 16 od 40
Stran 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Čvek
Nah, bolj se splača bit sodnik kot pa odvetnik. Če si odvetnik moraš še res kej delat
Js pa upravo študiram in tud še nimam pojma kje bom delala, ko dokončam, ker je cel kup opcij. Vsekakor mi je cilj odpret svoje podjetje na področju kadrov (ne, to je tako grozna beseda, kader... kot da bi bil kos lesa; človeški viri se reče - to mi je mentor rekel enkrat ), potlej na starejša leta pa na Novo Zelandijo uidt pa en luškan hotelček met.
Js pa upravo študiram in tud še nimam pojma kje bom delala, ko dokončam, ker je cel kup opcij. Vsekakor mi je cilj odpret svoje podjetje na področju kadrov (ne, to je tako grozna beseda, kader... kot da bi bil kos lesa; človeški viri se reče - to mi je mentor rekel enkrat ), potlej na starejša leta pa na Novo Zelandijo uidt pa en luškan hotelček met.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Aha zanimivo. Ma na teh dveh faksih je najbrž dosti piflarije.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Pa kar dosti je ja. Sploh v prvem letniku, potem že dobiš tiste profesorje, ki se jim zdi, da je bolje, da stvari razumeš pa da znaš poiskat pa uporabit podatke, kot pa da se na pamet naučiš. Ampak na žalost določena mera piflarije ne uide, nekaj definicij se je pač treba naučit kot pesmico do vejice natančno.
Aviva- Mojstrica
((cloveski viri so zelo dobr prikazani v matrici v obliki duracelke))
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
matrica v obliki duracelke? nope, lost me
Aviva- Mojstrica
Film Matrix. Ljudje kot baterije. --> Človeški viri (energije)
Sicer si pa kar zadela Aviva, idealno zame bi bilo če bi bil tožilec ali sodnik, ampak tud kot odvetnik bi se kar dobro znašel.
Sicer si pa kar zadela Aviva, idealno zame bi bilo če bi bil tožilec ali sodnik, ampak tud kot odvetnik bi se kar dobro znašel.
Jz sm se pa vpisala na nemščino+sociologijo. Ampak, ker se nemščina ne sliš tok fajn, so program preimenoval v nemcistiko, tako da bom nekoč diplomirana sociologinja in nacis...pardon, nemcistka.
Lyn- Novinec
- Število prispevkov : 89
thahah xD
oh oh, kemija, gemina? pljah. js sm vidu ene karkrat kku to zgleda in morm rečt da pomoje zmaga pifl na celi črti xD
kira kemija pa, točno?
oh oh, kemija, gemina? pljah. js sm vidu ene karkrat kku to zgleda in morm rečt da pomoje zmaga pifl na celi črti xD
kira kemija pa, točno?
Lyn je napisal/a:Jz sm se pa vpisala na nemščino+sociologijo. Ampak, ker se nemščina ne sliš tok fajn, so program preimenoval v nemcistiko, tako da bom nekoč diplomirana sociologinja in nacis...pardon, nemcistka.
Hahaha jaaa, ta nemcistika se čis narobe sliš! xD Nam je tud enkrat profesorca pisala mail, ki ga je naslovila "Dragi nemcisti!", jaz sem pa to pol po pomoti prebrala "dragi nacisti".
Drugač pa študiram prevajalstvo, smer angleščina-nemščina-slovenščina. Is fun.
Aja pa še to, ful fajn sm se mela dans na srečanju. Naslednjič morte še drugi prit!
Doreya- Mojstrica
- Število prispevkov : 53
Pyros je napisal/a:thahah xD
kira kemija pa, točno?
model.. kemijska šola.. sredna strojna in kemijska šola sm x) na aškrčevi hahha torej splošno kemija in no piflarija lihk ni.. zastopt morš..
jup srečanje ej blo zakon.. čeprou sm bla bl tih.. hahha tko je zmer prvič.. pr men ponavad..
Altorius vidm da si meu.. še dost benza.. soriii
Ni problem, sem prispel domov v enem kosu in z dovolj hlapi v tanku, da jutri zjutraj pridem do prve črpalke.
Prosim ne se opravičevat, očitno vse črpalke zaprejo okrog 23.00, ker je bila tud tista na Viču zaprta. To pa res ni tvoja krivda. (Krivi so bencinarji! Na grmado z njimi! )
Si se mi pa res zdela nekam... plaha. No saj, mogoče naslednjič ne boš. Se pustimo presenetit.
Prosim ne se opravičevat, očitno vse črpalke zaprejo okrog 23.00, ker je bila tud tista na Viču zaprta. To pa res ni tvoja krivda. (Krivi so bencinarji! Na grmado z njimi! )
Si se mi pa res zdela nekam... plaha. No saj, mogoče naslednjič ne boš. Se pustimo presenetit.
hhaha sori.. pač.. tko je x) pr men.. več al mn treba prever teritorij x) sicer sm mela z z z doreyo hudo debato o kaligrafiji tisti par minut.. ampak ok hehhe
hej! zarad mene ti je lučka svetla x) in ja lohka pokol nad benzom nrdimo hahha
hej! zarad mene ti je lučka svetla x) in ja lohka pokol nad benzom nrdimo hahha
OK še Koprčanke čakamo, da se javijo, da so v enem kosu domov prišle
Drugače pa ja, sredi noči je treba poiskat kakšno 24ur črpalko, ampak na napakah se učimo
Anyways, kot je bilo že rečeno, srečanje je bilo fajn in naslednjič se nam lahko pridružite še ostali Verjetno ne bi bilo slabo, če s srečanjem v Kopru ne bi predolgo odlašali, v kolikor se odločimo za čofotanje po morju. Že tako je mrzlo, septembra bo pa še bolj
Drugače pa ja, sredi noči je treba poiskat kakšno 24ur črpalko, ampak na napakah se učimo
Anyways, kot je bilo že rečeno, srečanje je bilo fajn in naslednjič se nam lahko pridružite še ostali Verjetno ne bi bilo slabo, če s srečanjem v Kopru ne bi predolgo odlašali, v kolikor se odločimo za čofotanje po morju. Že tako je mrzlo, septembra bo pa še bolj
Aviva- Mojstrica
Se strinjam, čeprav pravijo da bomo imeli letos t.i. "indijansko poletje". In po pravici povedano, mraz je bilo samo tam enkrat po 23h.
Mimogrede Aviva, a veš da sem šele takrat ko smo govorili o Sonata Arctici ugotovil da je tvoj podpis iz The Last Drop Falls. (me pa precej čudi da tega nisem opazil prej, glede na to da je to zame 5. best njihov song. Na prvem mestu sta pa seveda The End of this Chapter in Gravenimage.)
Mimogrede Aviva, a veš da sem šele takrat ko smo govorili o Sonata Arctici ugotovil da je tvoj podpis iz The Last Drop Falls. (me pa precej čudi da tega nisem opazil prej, glede na to da je to zame 5. best njihov song. Na prvem mestu sta pa seveda The End of this Chapter in Gravenimage.)
Mislila sem morje, da bo mrzlo še bolj, ne ozračje.
Jap točno iz tam je podpis. Pa se mi zdi ta verz primeren za Avivo
Dans se bo po prostorih Agencije za finančno svetovanje razlegala Sonata Arctica, začenjši z The Cage in Mary Lou Zdaj pa pobiramo stave čez koliko časa mi bo v pisarno uletel direktor in se začel repenčit
Jap točno iz tam je podpis. Pa se mi zdi ta verz primeren za Avivo
Dans se bo po prostorih Agencije za finančno svetovanje razlegala Sonata Arctica, začenjši z The Cage in Mary Lou Zdaj pa pobiramo stave čez koliko časa mi bo v pisarno uletel direktor in se začel repenčit
Aviva- Mojstrica
Pomoje takrat ko boste prišli do The Power of One, ali pa enkrat okrog UnOpened.
Glede slovenskega morja pa ne bi vedel, vzhodno od Istre je morje cca. 20-24°C
Glede slovenskega morja pa ne bi vedel, vzhodno od Istre je morje cca. 20-24°C
njah! morje je čist kul x) men clo paše daj mrzu njahaha ampak okej ne premrzu.. u grčiji k smo bli na sidariju je res zebl.. u morju hahah usaj mene x) res pa je da smo zjutri bli..
Ma glejte morje je ko scavnica popoldne. Če se bojite, da bo mrzlo, pol se mormo zment enkrat ko prejšnji dan ni padal dež.
Sicer bi se blo najbolj praktično zmenit na Mestnem kopališču Koper aka Mokra mačka, sam to res ni neka najlepša plaža na svetu in, če ne greš zjutraj al zvečer je taka gužva, da ti rata slabo, pa še sonce te opeče.
Bele skale pa na splošno divje plaže so lepe, sam je pa mal težje prit do njih.
Drugače mi tri smo se mele včeraj res ful fajn.
Sicer bi se blo najbolj praktično zmenit na Mestnem kopališču Koper aka Mokra mačka, sam to res ni neka najlepša plaža na svetu in, če ne greš zjutraj al zvečer je taka gužva, da ti rata slabo, pa še sonce te opeče.
Bele skale pa na splošno divje plaže so lepe, sam je pa mal težje prit do njih.
Drugače mi tri smo se mele včeraj res ful fajn.
Robin- Novinec
Govori zase Ne sej smo se mele fajn. Zanimivo vas je blo srečat, pa fajn ljudje in z zanimivimi stvarmi se ukvarjate.
Jah sicer če pridete k nam bi blo pa res fajn da se zglasite še pred koncem poletja xD v nasprotnem primeru bo Aviva res nesrečna.
Jah sicer če pridete k nam bi blo pa res fajn da se zglasite še pred koncem poletja xD v nasprotnem primeru bo Aviva res nesrečna.
Ne saj meni sploh ni do čofotanja po morju, ker sem že včeraj povedala, da ne maram vode Tisti del o nori gužvi in pomankanju sence je pa že malček močno nevšečen
Kot kaže, bo najboljše, da poiščete vsaj približno dostopno divjo plažo ali pa da se odpovemo plaži in se zmenimo za kaj drugega. Na primer posedanje v udobnih stolih nekega lokala, v senčki, s prijetnim rahlim vetrom. Ali pa privlečemo dol par hladilnih torb in imamo lepo piknik. Možnosti je cel kup
Pri Sonati se je zataknilo pa šele pri komadu I want out
Kot kaže, bo najboljše, da poiščete vsaj približno dostopno divjo plažo ali pa da se odpovemo plaži in se zmenimo za kaj drugega. Na primer posedanje v udobnih stolih nekega lokala, v senčki, s prijetnim rahlim vetrom. Ali pa privlečemo dol par hladilnih torb in imamo lepo piknik. Možnosti je cel kup
Pri Sonati se je zataknilo pa šele pri komadu I want out
Aviva- Mojstrica
Ja se bomo že kej zmenli. Sej Strunjan je tudi v redu, sam je treba parkirišče plačat. Ma sej je dosti plaž. Debeli rtič bi bil fajn, pa bi lahko tud piknik meli. Bele skale pa tudi niso tko nedostopne, sam so kr priljubljene tudi te divje plaže, pa je kej gužve, sam če greš bolj pozno popoldne se mal sprazne. Je pa tam res tako lepo morje.
Robin- Novinec
Ja kr izvoli in pol se ti režijo kakšni frajerčki iz gliserjev pa jadrnic, ki jih zraven zasidrajo.
Ma ja dosti plaž je, samo tiste ki so lepo dostopne so ponavadi tudi precej polne..
Ma ja dosti plaž je, samo tiste ki so lepo dostopne so ponavadi tudi precej polne..
Stran 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 16 od 40