Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 15 od 40
Stran 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Čvek
*CHOCOLATE* COOKIES!
No saj, jaz si zmeraj v Koloseju vzamem marcipančke, bom pa vzel ene pol kile, pa se lahko dve podkupljivki usedeta zraven mene.
No saj, jaz si zmeraj v Koloseju vzamem marcipančke, bom pa vzel ene pol kile, pa se lahko dve podkupljivki usedeta zraven mene.
Ja, tak pač je svet. Marcipan in roza barva poznata (OK, pa verjetno še nekaj stvari) le ekstreme: bodisi ti je blazno všeč, bodisi jih niti gledat ne moreš.
V mojem primeru velja prvo za marcipan, za roza barvo pa drugo (razen izjemoma če jo ima na sebi kakšna ljubka punca in je v dobri kombinaciji s kakšno drugo barvo).
V mojem primeru velja prvo za marcipan, za roza barvo pa drugo (razen izjemoma če jo ima na sebi kakšna ljubka punca in je v dobri kombinaciji s kakšno drugo barvo).
Meni je marcipan všeč, pa se bova js in Nephty k tebi prištulle, ker je njej tudi. Roza pa mi je ful všeč, ker mi je tako smešna barva, je pa res, da z njo kvarim svoj metalski imidž. D bistvu me niti ne briga, sploh še zdej, ki bo meu Metalcamp 2011 nekam sumljive rožne odtenke.
Ma ne js pa res nism podkupljiva. Odvisno za kaj.
Drugače smo neki govorili, da bomo rekli Altoriusu naj mu jih punca, sestrična al kdorkoli že speče, pa sm js neki govorila, da bi jih lahko js nardila, pa očitno ne bo nič, ker nimam časa.
Ma ne js pa res nism podkupljiva. Odvisno za kaj.
Drugače smo neki govorili, da bomo rekli Altoriusu naj mu jih punca, sestrična al kdorkoli že speče, pa sm js neki govorila, da bi jih lahko js nardila, pa očitno ne bo nič, ker nimam časa.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
ahaha ja ma prou omg. marcipan je presladk zame.. ok mogoče kje kot primešano nek u čokolad karkol to že preživim..
roza? omg?! xD roza roza.. okej preveč punčkasta
roza? omg?! xD roza roza.. okej preveč punčkasta
Ja sej je, sam meni je tko funny barva. Sej oblačim se lih ne v roza, sam na kakšnem msnju mam vedno roza pisavo. Pinky!
Ja Mozartove kugle so tko dobre.
Ja Mozartove kugle so tko dobre.
Robin- Novinec
No jaz sem od danes 2.00 doma, tako da žal z muffini ne bo nič, ker sem danes prezaposlen. Prijateljica ima rojstni dan, s punco se po dveh tednih vidim, moram se it slikat za študentsko itd.
Se vidmo jutri tam. Mimogrede, mene ne morete zgrešit: srednje dolgi črni lasje z blond (včasih je bil bel pa se sonce ni strinjalo) pramenom na levi.
Se vidmo jutri tam. Mimogrede, mene ne morete zgrešit: srednje dolgi črni lasje z blond (včasih je bil bel pa se sonce ni strinjalo) pramenom na levi.
Js nism na fbju.
Ne ne grem, ki se ne navdušujem za tako glasbo.
Ne ne grem, ki se ne navdušujem za tako glasbo.
Robin- Novinec
Oo še en ljubitelj marcipana, sej to s technom se strinjam, sam sm se hotla enkrat zadržat in ne bit žaljiva. Vsakemu je všeč svoje.
Robin- Novinec
sej nocem bit zaljiv ampak kdo si uzame ***** *** ce je ful kao za metal?
marcipan je pa itak dobr sam za lubadarje.
**** ftw rofl
marcipan je pa itak dobr sam za lubadarje.
**** ftw rofl
Nazadnje urejal/a Loxias Pon Avg 09, 2010 3:35 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
Loxias, nočem biti žaljiv, ampak a ti veš, iz česa je imel Edward Scissorhands roke?
Poleg tega si svojih slik ne izbiramo zato, ker bi odražale našo osebnost, ampak zato, ker pašejo našemu liku po videzu.
Poleg tega si svojih slik ne izbiramo zato, ker bi odražale našo osebnost, ampak zato, ker pašejo našemu liku po videzu.
Damon- Mojster
- Število prispevkov : 139
look who's back... evo post sm editov da ne bo se koga zmotu
sploh pa lahko bi odkorakou stran in mir ampak ne si mogu zmagat ane? ampak ja ziher ne ves od kaj je na glavi nosu žan hlod vandal v filmu dvojcka
sploh pa lahko bi odkorakou stran in mir ampak ne si mogu zmagat ane? ampak ja ziher ne ves od kaj je na glavi nosu žan hlod vandal v filmu dvojcka
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
Ok za stresanje slabe volje mamo temo, ki se ji reče Katarza, tako da mi ne sitnobe zganjat nad uporabniki pa v postih. In to velja za vse.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
lol problemi? haha dej loxias sprost se ap jutr prid u kino x) da te bom dregala med rebra >.< have fun!
Nazadnje urejal/a Gemina Tor Avg 10, 2010 11:50 pm; skupaj popravljeno 1 krat
OK, tole je napol smešno napol absurdno. Saj ne rečem, 96% vseh pesmi ki mi je všeč je gothic ali pa symphonic metal, ampak nehajmo s fanaticizmom, pa naj bo pro- ali anti-metalski.
Oh ja, Facebook. Hvala da ste me spomnil, do konca poletja ga mislim zbrisat.
Oh ja, Facebook. Hvala da ste me spomnil, do konca poletja ga mislim zbrisat.
O čem pol naj govorimo. Zdej bom pa depresivna, js najraje govorim o stvareh, ki so mi všeč.
Ne sej se hecam, torej me zanima na kakšno šolo, faks hodite? Neki dosti vas je študentov se mi zdi.
Ne sej se hecam, torej me zanima na kakšno šolo, faks hodite? Neki dosti vas je študentov se mi zdi.
Robin- Novinec
No jaz sem novopečeni študent prava, danes zjutraj sem se šel vpisat. Komaj čakam brucovanje!
Ja najboljše je brucovanje, a?
In kaj pol si želiš biti odvetnik al kej druzga?
In kaj pol si želiš biti odvetnik al kej druzga?
Robin- Novinec
Stran 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 15 od 40