Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 25 od 40
Stran 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Čvek
Sem, vse popravila. Zanima me samo, ko hočem napisati nov post in kliknem Quote se mi polje kjer pišem, prestavi kar nekam doli in zelo težko pišem.. Zanima me samo kaj je to narobe, ali pa če se lahko popravi?
Gwyneth- Novinec
- Število prispevkov : 11
ja, hvala, altus, ampak mislm, da bo zmozna sama opazit zs, res ne rabis tega povsod razglasat. Sploh pa nisi admin, tako da te dobrohotno naprosam, da admin zadeve prepuscas nam.
Drgaci pa, gwyn, ne vem zakaj odgovarjas preko 'quote' gumba, ko pa imas na koncu strani quick reply okence. Glede prestavljanja okna, katerega omenjas, pa ne morem pomagati, saj jaz tega problema nimam, torej ne vem, kaj je narobe.
Ce pa se je to zgodlo se komu drugmu, nej hitro javi tlele, da probam zrihtatt.
Drgaci pa, gwyn, ne vem zakaj odgovarjas preko 'quote' gumba, ko pa imas na koncu strani quick reply okence. Glede prestavljanja okna, katerega omenjas, pa ne morem pomagati, saj jaz tega problema nimam, torej ne vem, kaj je narobe.
Ce pa se je to zgodlo se komu drugmu, nej hitro javi tlele, da probam zrihtatt.
/shrug
se vedno umiram od smeha
ne vem o kaksen oknu je govora
se vedno umiram od smeha
ne vem o kaksen oknu je govora
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
@Pyros: ok, imaš prav da je bil tisti post odveč. In ja, nisem admin. Sem pa v.d., kar pomeni da sem zadolžen za odobravanje (in zavračanje) opisov karakterjev Zraka, pomagam in svetujem pa menda lahko vsem, ane? Sploh če me prej kontaktirajo po p.m. ju
@Gwyneth: uporabljaj Quick Reply (okence na dnu zaslona), ali pa PostReply (gump pod tem okencem, zraven je puščica ki kaže desno dol). "Quote" pomeni "citiraj" in če klikneš ta gumb bo avtomatično citiralo sporočilo na katerem si pritisnila na Quote.
@Loxias: Don't worry, it will come to you someday
@Gwyneth: uporabljaj Quick Reply (okence na dnu zaslona), ali pa PostReply (gump pod tem okencem, zraven je puščica ki kaže desno dol). "Quote" pomeni "citiraj" in če klikneš ta gumb bo avtomatično citiralo sporočilo na katerem si pritisnila na Quote.
@Loxias: Don't worry, it will come to you someday
dej pazi na svoje zdravlje no lox, komi smo te zvlekl u admin kolektiu xD
Ce nm krepns bomo spet rabli novga gospodarja sikat.
Ma ko prtisne quote se ji reply window nekam dol zguzi. Al tko sm usaj jst razumeu. *shrug*
@altus
V. D. Si kadar avive ni, ona pa ni napovedala odsotnosti in niti ni omenla komurkoli od nas ostalih, da je nekaj casa ne bo, torej nimas kej.
Drugic, gwynin opis ne spada v zrak, torej je izven tvojih pristojnosti.
Tretjic, mislm da je povsem dovolj, ce ji to pove eden od naju, ne rabi dvakrat prebirat istega nasveta.
Ce nm krepns bomo spet rabli novga gospodarja sikat.
Ma ko prtisne quote se ji reply window nekam dol zguzi. Al tko sm usaj jst razumeu. *shrug*
@altus
V. D. Si kadar avive ni, ona pa ni napovedala odsotnosti in niti ni omenla komurkoli od nas ostalih, da je nekaj casa ne bo, torej nimas kej.
Drugic, gwynin opis ne spada v zrak, torej je izven tvojih pristojnosti.
Tretjic, mislm da je povsem dovolj, ce ji to pove eden od naju, ne rabi dvakrat prebirat istega nasveta.
Ja, Aviva res ni napovedala odsotnosti, kar je popolnoma nedopustno, ampak tale odsotnost res ni bila predvidena. If all goes well I should be getting my life back tomorrow.
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Bomo tole rešili preko p.m.jev.
Topic change: MUFFINS! I *like* Muffins! I just ate two for supper. Big chocolate ones!
Topic change: MUFFINS! I *like* Muffins! I just ate two for supper. Big chocolate ones!
i'm outta here... see you next week muffinboy
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
Ooo, škoda. A te je moje govorjenje o muffinih zlakotnilo, ane? Si si jih še sam zaželel, pa si hitro stekel v najbližjo kavarno, ki je odprta ob 11h zvečer, kaj?
O ja, točno tako. Ko ravno misliš da si se odvadil pride skozi vrata sestrična in prinese pladenj sveže pečenih, vročih, dišečih in kadečih se muffinov, in takrat ugotoviš, da si se zmotil.
hhahahaha ne to so pa tople žemlce dobre Ooo k prideš u pekarno in vidš k jih je lihk vn dala Wiiii >.<
Ja meni se to tut dogaja, če grem pač kej popravljat, ma itak ponavadi pišem tle na spodnji strani.
Vem, da bi se mogla spravit kej pisat, sam mam od te šole dobesedno sprane možgane.
Hmmm muffinov pol že kr neki časa nism jedla. Bi pa jih spet. In spet.
Vem, da bi se mogla spravit kej pisat, sam mam od te šole dobesedno sprane možgane.
Hmmm muffinov pol že kr neki časa nism jedla. Bi pa jih spet. In spet.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Men so tud obljubljeni neki čokoladni muffini pa jih kar ni pa ni...
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
hah XD Vse se tukaj konča pri muffinih kaj? No sej ne rečem da so slabi. Ubistvu tudi sama morda trpim za blažjo obliko zasvojenosti z njimi ampak vseeno xD
Sicer pa kaj je zdej to a ne bomo dočakali nobenga prauga fajta? Dejte no. To je blo sam ogrevanje no xD Hah se člouk zabava brat Pyros-Altorius poste
Sicer pa kaj je zdej to a ne bomo dočakali nobenga prauga fajta? Dejte no. To je blo sam ogrevanje no xD Hah se člouk zabava brat Pyros-Altorius poste
Ma meni osebno so zelooooo dobri (še preveč!!) kadar so na mizi... ni šans da se jim uprem...
čeprav sedaj sem se jih že mejčkn naveličala... sem pa poskusila nekaj novega in se mi zelo dopade -> Čokoladno - mascarponejeve kocke
uh uh... zdej sm pa za akcijo da bi jih šla speč xD
čeprav sedaj sem se jih že mejčkn naveličala... sem pa poskusila nekaj novega in se mi zelo dopade -> Čokoladno - mascarponejeve kocke
uh uh... zdej sm pa za akcijo da bi jih šla speč xD
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Ah daj no Nephty, jaz sem samo obrazložil svoja dejanja, kaj moram če Pyros to razume kot napad na svojo avtoriteto
Verjamem, da bi lahko nastal kar zanimiv besedni dvoboj, ampak najbolje da pustimo stat.
Kar se pa muffinov tiče so pa, poleg tega da so izjemno dobri če so pravilno pripravljeni, tudi odličen način kako zamenjat temo na nekaj, česar se (vsaj jaz in mogoče še par ljudi) nikoli ne naveličamo.
Verjamem, da bi lahko nastal kar zanimiv besedni dvoboj, ampak najbolje da pustimo stat.
Kar se pa muffinov tiče so pa, poleg tega da so izjemno dobri če so pravilno pripravljeni, tudi odličen način kako zamenjat temo na nekaj, česar se (vsaj jaz in mogoče še par ljudi) nikoli ne naveličamo.
Poleg tega pa je ta tema tudi dovolj nedolžna. Čeprav glede na vaše navdušenje nad muffini nism prepričana če ni prav nobene možnosti za kakšen zabaven prepir. No sej se sam hecam ampak vam pa vseeno zamerim take debate o hrani, še sploh takrat ko čakam da bo čas za malco xD
mhm, seveda, usi ostali narobe razumemo, ti si pa zrtev okoliscin.
But as said, we leave the matter alone. for now. XD
Wiuu, muffinz.^^ so dobri ja
But as said, we leave the matter alone. for now. XD
Wiuu, muffinz.^^ so dobri ja
No ljudje imam "krasne" novice: pravkar sem našel svoj urnik za zimski semester, in izgleda da imam vse dni v tednu predavanja od 8.00 do 20.00 (razen petka ko je do 14.00), kar pomeni da bom čez teden veliko manj gor kot do sedaj. In ker na mobitelu nimam interneta (ja, saj vem da je to za v kameno dobo ) ne morem gor med luknjami.
Bi pa moral najti čas da pridem vsaj enkrat dnevno na forum, tako da ostajam (kolikor toliko) aktiven.
Bi pa moral najti čas da pridem vsaj enkrat dnevno na forum, tako da ostajam (kolikor toliko) aktiven.
Očitno sem res edina, ki imam že cel mesec urnik...
Sicer so pa vsi urniki na vseh fakultetah isti: luknjasti in dolgi. Prej ko se sprijazniš, bolš je
Tudi mene bo zdaj verjetno manj na forumu, AMPAK... stanujem 20 minut stran od faxa, tako da med večjimi luknjami lahko skočim domov, kar je super
Sicer so pa vsi urniki na vseh fakultetah isti: luknjasti in dolgi. Prej ko se sprijazniš, bolš je
Tudi mene bo zdaj verjetno manj na forumu, AMPAK... stanujem 20 minut stran od faxa, tako da med večjimi luknjami lahko skočim domov, kar je super
Lyn- Novinec
- Število prispevkov : 89
Lyn je napisal/a:AMPAK... stanujem 20 minut stran od faxa, tako da med večjimi luknjami lahko skočim domov, kar je super
Srečnica, I wish I were in your shoes! Jaz imam do faksa kakšne 30-40min, odvisno od prometa v centru.
Moj urnik na faksu, pa bo potem kar dober, glede na to, kar si napisal Altorius.
Samo v ponedeljek in četrtek sem skoraj cel dan na faksu, v torek, sredo in petek pa je vse samo dopoldan. Pa na srečo imam še stanovanje tako blizu, da mi ne vzame več ko 15 minut hoje.
Samo v ponedeljek in četrtek sem skoraj cel dan na faksu, v torek, sredo in petek pa je vse samo dopoldan. Pa na srečo imam še stanovanje tako blizu, da mi ne vzame več ko 15 minut hoje.
Niniel- Novinec
- Število prispevkov : 32
Jupi celo uspelo priti na comp :D
No ja moj urnik tudi ni nevem kako dober :S
V ponedeljek imam od 8 do 7 zvečer, z luknjami... Vendar se mi ne splača iti do stanovanja, ker preden pridem v eno smer moram iti že nazaj... :S
Potem čez teden izgleda urnik soliden, čeprav nimam še razporeda za vaje...
Kaj vi imate urnik sam za ta teden ali za cel mesec??
Ha, tu bo kraaaasnu... xD Jst sm dns že čist zmešana od vseh informacij Najbulše pa je bilo, ko sem šla z busom v napačno smer... "/ pa je šlo 30 min mimo... xD
No ja moj urnik tudi ni nevem kako dober :S
V ponedeljek imam od 8 do 7 zvečer, z luknjami... Vendar se mi ne splača iti do stanovanja, ker preden pridem v eno smer moram iti že nazaj... :S
Potem čez teden izgleda urnik soliden, čeprav nimam še razporeda za vaje...
Kaj vi imate urnik sam za ta teden ali za cel mesec??
Ha, tu bo kraaaasnu... xD Jst sm dns že čist zmešana od vseh informacij Najbulše pa je bilo, ko sem šla z busom v napačno smer... "/ pa je šlo 30 min mimo... xD
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Stran 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 25 od 40