Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 26 od 40
Stran 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Čvek
pozdrav sz lj... prvi dan... pa še dž ne bi moglo bit bulše...
gužva na autobusih... zakon!!!
najlepše pa je da nam je popoldanski del predavanj odpadel je pa peklensko dolga vrsta za pomerjanje... :S
in drugače?? kako je potekal vaš dan??
gužva na autobusih... zakon!!!
najlepše pa je da nam je popoldanski del predavanj odpadel je pa peklensko dolga vrsta za pomerjanje... :S
in drugače?? kako je potekal vaš dan??
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
Altorius.. skor da res. hahha če so neumni. zmeri se jim podre neki. nprimer za prvi tedn nrdijo urnik. pol je nou spet. pol se menajo kaki foksi je spet nou, pol je kej z malco narobe je spet nou. blablablabla BLA <.< organizacija je u kurcu <.<
Alice.. that's lj! busi so skor zmer nabiti sploh kaka 27 haha pa 6 pa enka tut občasno >.< odvisn u kero smer greš. ni da ni. >.< in ja.. vreme je tut za lublano primerno meglasto. <.<
Alice.. that's lj! busi so skor zmer nabiti sploh kaka 27 haha pa 6 pa enka tut občasno >.< odvisn u kero smer greš. ni da ni. >.< in ja.. vreme je tut za lublano primerno meglasto. <.<
aham, misseh, pazi na svoje izrazanje.
Or else...;D
Drgac pa ja, busi u ljubljani so..nocna kobila.
Or else...;D
Drgac pa ja, busi u ljubljani so..nocna kobila.
Ja Pyros, tako smo stari da nam že lasje sivijo! (oz. v mojem primeru belijo! )
Sicer pa je bil moj prvi dan prav krasen, 6 ur predavanj, ker še ni vaj sem ob 14h končal, potem sva ša pa s sošolcem v All you can Eat kitajsko restavracijo. Awesome!
Da sploh ne omenjam tega, da sem potem celo popoldne pisal prijavo za Zoisovo in pa delal seznam katere knjige dejansko rabim kupit.
Sicer pa je bil moj prvi dan prav krasen, 6 ur predavanj, ker še ni vaj sem ob 14h končal, potem sva ša pa s sošolcem v All you can Eat kitajsko restavracijo. Awesome!
Da sploh ne omenjam tega, da sem potem celo popoldne pisal prijavo za Zoisovo in pa delal seznam katere knjige dejansko rabim kupit.
no ja naletela sem na 1 pa 8 pa še bi lahko naštevala... vsakič grem z drugim do stanovanja (oz na koncu vedno z 1)...
danes sem patotalno falila... naravnost proti bežigradu... jst pa še eno skripto gledala tako da se nisem niti zavedlala kdaj sem šla mimo postaje kjer bi se mogla presest... no potem pa kot da bi z vesolja padla gledam kje sem...
upam da bo nasledni tedn bolše...
danes sem patotalno falila... naravnost proti bežigradu... jst pa še eno skripto gledala tako da se nisem niti zavedlala kdaj sem šla mimo postaje kjer bi se mogla presest... no potem pa kot da bi z vesolja padla gledam kje sem...
upam da bo nasledni tedn bolše...
Alice- Novinec
Ah saj se boš navadila
Vsi se bomo enkrat...
P.S: Bom odpisal takoj ko bom imel čas in navdih ob istem času.
Vsi se bomo enkrat...
P.S: Bom odpisal takoj ko bom imel čas in navdih ob istem času.
al pa tud ne ni nujno da se kadarkol navadis. Pomisl, lohk da se bos za vedn zgubljala na busih a ni huda misu?
Imeti navdih in cas ob istem casu. zanimiu stavek. Pa to ni zdej kako osebno zatikanje, altus, ampak samo wondering about a silly combination of words.
Imeti navdih in cas ob istem casu. zanimiu stavek. Pa to ni zdej kako osebno zatikanje, altus, ampak samo wondering about a silly combination of words.
hh... hja bo treba se samo z enim stalnim peljat ne pa z usemi (= my style)
ma samo da je karta od busu pr men pa sje OK...
drugače pa verjetno bo sedaj boljše ker se mi zdi da po teh presedanjih postaneš čist izmučen "/
PS: kadarkoli... itaq tudi jaz nevem kako bom s posti... :S sedaj nimam še razpisanega urnika za vaje, vendar kadar bo... hja takrat pa nevem kolikokrat bom pokukala na forum...
pa še nek me zanima: kdaj bo boljše vreme?? "/ k res se mi ne da tega dežnika okoli nosit...
ma samo da je karta od busu pr men pa sje OK...
drugače pa verjetno bo sedaj boljše ker se mi zdi da po teh presedanjih postaneš čist izmučen "/
PS: kadarkoli... itaq tudi jaz nevem kako bom s posti... :S sedaj nimam še razpisanega urnika za vaje, vendar kadar bo... hja takrat pa nevem kolikokrat bom pokukala na forum...
pa še nek me zanima: kdaj bo boljše vreme?? "/ k res se mi ne da tega dežnika okoli nosit...
Alice- Novinec
No Pyros da ti odgovorim na opombo: (oziroma skušam pojasnit vzrok za njen nastanek) meni se velikokrat zgodi, da dobim navdih ko nimam časa. Na primer med predavanji, ali pa na busu, kko si nimam kam zapisat itd. In obratno se mi kdaj zgodi da se usedem za računalnik, hočem začet pisat in sem brez idej (na srečo se to ne dogaja pretirano pogosto, ampak vseeno). Zato sem pač napisal, da bom odpisal ko bom imel tako čas kot navdih hkrati. Kot naprimer zdajle.
Yo-ho, yo-ho, off to writing we go!
Yo-ho, yo-ho, off to writing we go!
ha, vem kaj misliš s tem, da nimaš idej ko prideš pred comp. Pri meni je always tko...
No končno je prišel vikend... Gremo žurat da odmislimo šolo!!
No končno je prišel vikend... Gremo žurat da odmislimo šolo!!
Alice- Novinec
No super... mah težko je dobiti kašn forum ki dejansko lavfa
Fa- Novinec
- Število prispevkov : 2
ja po moje kadar se začne šola res use potihne...
usaj zase vem da ponavadi tudi zanemarjam forum...
usaj zase vem da ponavadi tudi zanemarjam forum...
Alice- Novinec
No sej ni tko težko. Jst vem za nekaj forumov, ki so čisto živi kljub temu da se je začelo šolsko leto.
mnogotere, mnogotere
Pa sej so njihove reklamce u oglasevanju ;D pejdi si mal pogledat ce te zanima.
Pa sej so njihove reklamce u oglasevanju ;D pejdi si mal pogledat ce te zanima.
Pyros, "to bust your bubble," kot se reče, na forumih ki čez celo leto tečejo normalno je večinoma ogromno ljudi, le-te pa sestavljajo predvsem osnovnošolci in dijaki, sem pa tja pa kakšen študent. To je pa zato, ker slednjim pač ob šoli zmanjka časa, če resno delaš. In pa zaradi zanič urnikov (kje so časi ko smo bili vsak dan po 14h prosti!)
Sam sem zdaj resno začel in sem v dveh dneh preštudiral snov za samo 2 predmeta, kar jo je bilo do zdaj in še malo za naprej (ja, pri nas zahtevajo da si že prej preberemo temo predavanj) in pa malo ponovil latinščino, pa mi je ostalo bore malo časa, moja muza pa kot običajno v nekem baru pije pivo namesto da bi me blagovoljila navdihniti.
Ampak saj, ne se mi pustit pokvarit vzdušja; uživajte na gimnaziji dokler še lahko!
Sam sem zdaj resno začel in sem v dveh dneh preštudiral snov za samo 2 predmeta, kar jo je bilo do zdaj in še malo za naprej (ja, pri nas zahtevajo da si že prej preberemo temo predavanj) in pa malo ponovil latinščino, pa mi je ostalo bore malo časa, moja muza pa kot običajno v nekem baru pije pivo namesto da bi me blagovoljila navdihniti.
Ampak saj, ne se mi pustit pokvarit vzdušja; uživajte na gimnaziji dokler še lahko!
Živjo!!
Po dooooolgem času se again javljam... Moram reči, da sem mislila, da bo med študijem več časa kot ga je :S:S
In kako ste drugače?? Vsi v knjigah??
Po dooooolgem času se again javljam... Moram reči, da sem mislila, da bo med študijem več časa kot ga je :S:S
In kako ste drugače?? Vsi v knjigah??
Alice- Novinec
Še premalo, pa imam občutek da preveč. Imam pač profesorje, ki zahtevajo da snov pred predavanjem vsaj enkrat prebereš. Tako da v bistvu lahko celih 5 let študija samo študiram in sem pa tja hodim na žure, sicer pa časa res ni dosti. Ampak mi pa vseeno uspeva cca. 1x na dan na forum prit, tako da vsaj zaenkrat ostajam še kolikor toliko aktiven.
Upam samo da se Aviva pojavi v kratkem, tako da bom imel kaj za pisat na karnevalu. Alice, ti odpišem takoj ko bom imel kakšno idejo.
Upam samo da se Aviva pojavi v kratkem, tako da bom imel kaj za pisat na karnevalu. Alice, ti odpišem takoj ko bom imel kakšno idejo.
mah ja. U svetem pismu, pa u ene 4 ucbenikih...tko to gre.
Pa sej bo.^^ neki cajta se ze najde tm pa tm.
Vazn da so zdej pocitnce.
Pa sej bo.^^ neki cajta se ze najde tm pa tm.
Vazn da so zdej pocitnce.
Stran 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 26 od 40