Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 11 od 40
Stran 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Čvek
Aha, ok zdej mi je vsaj jasno. Js če že bi lahko izprosla, da me enkrat mama pele, ki vlak.. sm preveč lena XD Tko da js sm bol za uno srečanje avgusta
Prvi torek po 8.8. je 10.8. = zame super. Povejte koliko nas bo, pa lahko kupim karte preko Jokerja, ostali mi pa vrnete tistih 5 € na kraju (zločina ) samem.
Pravzaprav je več možnosti, da bodo muffini, ker je rekel, da je naslednji teden persona, ki peče čokoladne muffine odsotna, takrat bo pa mogoče že nazaj
Altus je kakšna možnost, da bi karte samo rezerviral, ne pa tudi kupil? Za vsak slučaj, če kdo na koncu ne bo mogel ali pa kaj takega.
Se vidjamo bolj potlej folk
Altus je kakšna možnost, da bi karte samo rezerviral, ne pa tudi kupil? Za vsak slučaj, če kdo na koncu ne bo mogel ali pa kaj takega.
Se vidjamo bolj potlej folk
Aviva- Mojstrica
- Število prispevkov : 372
Mogoče, bomo videli.
Lahko probam, ampak do zdaj sem samo kupoval karte z Jokerjem, rezerviral pa ne. No saj, ko bo spored za torek 10.8., mislim da 1 teden prej, lahko probam rezervirat.
Lahko probam, ampak do zdaj sem samo kupoval karte z Jokerjem, rezerviral pa ne. No saj, ko bo spored za torek 10.8., mislim da 1 teden prej, lahko probam rezervirat.
Ma z dijaško meni pride bolj poceni, kot na Jokerju. Čaki kaj v Ljubljani majo Tuš planet ne? Ker tam je ob torkih druga karta zastonj. Pa se mi zdi še, da so karte zaradi večjega obiska cenejše kot v KPju. Drugače se mi zdi, da bi bil 10.8. res super.
Ma če vam je tolko do muffinov bi jih lahk js prinesla, čokoladne. Lih zadnjič smo jih nardili tako, da so meli še orange-vodka not. Pol pa do čokolatini končali na dnu in se razlili. drugače js mam zelo rada jagode in sladice povezane z jagodami, muffinov z jagodami pa še nisem jedla tako, da je možno, da so čokoladni boljši.
Js mam pa kljub vročini poletje raje od zime, prvič ker se greš lahko kopat v morje, drugič pa ker ni šole. Sneg mi je pa vseeno všeč, nisem pa najbolj navdušena nad mrazom in mokroto. Najboljša sta pa pomlad in jesen, ko je morje še mal frišno, pa je še boljše za se it kopat.
Ma če vam je tolko do muffinov bi jih lahk js prinesla, čokoladne. Lih zadnjič smo jih nardili tako, da so meli še orange-vodka not. Pol pa do čokolatini končali na dnu in se razlili. drugače js mam zelo rada jagode in sladice povezane z jagodami, muffinov z jagodami pa še nisem jedla tako, da je možno, da so čokoladni boljši.
Js mam pa kljub vročini poletje raje od zime, prvič ker se greš lahko kopat v morje, drugič pa ker ni šole. Sneg mi je pa vseeno všeč, nisem pa najbolj navdušena nad mrazom in mokroto. Najboljša sta pa pomlad in jesen, ko je morje še mal frišno, pa je še boljše za se it kopat.
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
To glede Tuš Planeta mi je novo, je pa treba najprej vedet, če sploh igra The Last Airbender v Tuš dvorani. Saj pravim, en teden prej bo spored na spletu in se lahko takrat natančneje zmenimo.
Meni je sicer kolosej bolj všeč, ampak je res, da ob torkih dobiš eno karto zastonj na nevem kok kupljenih.
Ma poletje je ok zaradi razlogov, ki jih je že Robin naštela, poleg tega pa sm precej zmrzljiva oseba in se vćasih poznimi prav ne morem ogret, mi je pa sneg pa celo mraz čisto ok, dokler sm dovol toplo oblečena. Jesen nee.. preveč depresivno zna bit, pomlad je pa luštna, sam za plavat je najbolš poleti ko je voda lepo topla.
Js mam najraje poletne nevihte, pa tudi veter mi je precej všeč. Dež pa.. no ja, močni nalivi so mi všeč, pršenje pa mi gre včasih malo na jetra, sam je že bolše kot samo oblačnost.
Ma poletje je ok zaradi razlogov, ki jih je že Robin naštela, poleg tega pa sm precej zmrzljiva oseba in se vćasih poznimi prav ne morem ogret, mi je pa sneg pa celo mraz čisto ok, dokler sm dovol toplo oblečena. Jesen nee.. preveč depresivno zna bit, pomlad je pa luštna, sam za plavat je najbolš poleti ko je voda lepo topla.
Js mam najraje poletne nevihte, pa tudi veter mi je precej všeč. Dež pa.. no ja, močni nalivi so mi všeč, pršenje pa mi gre včasih malo na jetra, sam je že bolše kot samo oblačnost.
Robin si sigurna, da se v torek, ko je že tako cenejša karta in še zastonj karta ob določeni količini, upošteva tudi dijaški popust? Ponavadi se popusti ne seštevajo.
Fuj pa zima! Zima je v redu samo, če sem doma na toplem, zavita v deko in z nečem sladkim ali pa čipsom s kislo smetano in čebulo pri roki. Če je pa treba ven, je pa zima fuj. In ker je treba ven skoraj vsak dan, je zima fuj. Pika, konec
Fuj pa zima! Zima je v redu samo, če sem doma na toplem, zavita v deko in z nečem sladkim ali pa čipsom s kislo smetano in čebulo pri roki. Če je pa treba ven, je pa zima fuj. In ker je treba ven skoraj vsak dan, je zima fuj. Pika, konec
Aviva- Mojstrica
Aviva je napisal/a:
ti si naša hahha
ma men je jesen kul.. pa pomlad xD
Jesen je kul, če je topla in suha Pa pomlad je tudi lušna, potem ko drevje dobi tiste mlade živo zelene listke
Aviva- Mojstrica
Ja se strinjam, če je topla in suha. Sam pri nas ponavadi stalno kej prši al dežuje, še posebej ko grem js vn ali pa pozabim dežnik. poleg tega jeseni šola začne.
Pomlad je zlo lepa, sam zna bit pa tudi sitna glede vremena, sam ji to spregledam.
Pomlad je zlo lepa, sam zna bit pa tudi sitna glede vremena, sam ji to spregledam.
Ma v Tušu dobiš v torek k eni karti še eno zastonj. Lahko pa unovčiš dijaški, sam nevem, če ti pol dajo še eno karto.
Meni morm reč, da ni neke velike razlike med kvaliteto v tušu pa v koloseju, čeprav se mi zdi, da je v koloseju vseeno boljša slika.
Ma ko se zdej spomnim kako je celo jesen in zimo deževalo, pol tudi pomlad, je blo tko glupo!
Meni morm reč, da ni neke velike razlike med kvaliteto v tušu pa v koloseju, čeprav se mi zdi, da je v koloseju vseeno boljša slika.
Ma ko se zdej spomnim kako je celo jesen in zimo deževalo, pol tudi pomlad, je blo tko glupo!
Robin- Novinec
- Število prispevkov : 85
Sta šla skopuh in stiskač skupaj na kavo pa reče skopuh stiskaču "imaš morda kakšen cigaret?"
"ne" mu odgovori stiskač nato pa vpraša skopuha "imaš ti morda kakšen cigaret"
"ne" mu odgovori skopuh. "očitno bova morala kaditi vsak svoje"
"ne" mu odgovori stiskač nato pa vpraša skopuha "imaš ti morda kakšen cigaret"
"ne" mu odgovori skopuh. "očitno bova morala kaditi vsak svoje"
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
Ne, popusti se ne seštevajo. V torek in za nekatere vikende ne moreš koristit dijaške. Proven fact.
Dobrodošel Loxias, dober vic, ampak sem ga žal že slišal.
Mujo prosi Hasota za pomoč, ker mora zložit drva pod streho, preden se ulije. Haso pravi: "Mujo ne morem. Imam spolno bolezen."
Mujo ga presenečen vpraša: "U jebemti, kaj ti pa je?"
Haso pa mu odvrne: "Bóli me k**** za tvoja drva!"
Dobrodošel Loxias, dober vic, ampak sem ga žal že slišal.
Mujo prosi Hasota za pomoč, ker mora zložit drva pod streho, preden se ulije. Haso pravi: "Mujo ne morem. Imam spolno bolezen."
Mujo ga presenečen vpraša: "U jebemti, kaj ti pa je?"
Haso pa mu odvrne: "Bóli me k**** za tvoja drva!"
Lep pozdrav tudi tebi Altorius. Ker poznas ze vse mojo vice ti prilagam nekaj poletnih.
Preprican sem, da jih ze poznas vendar morda koga nasmejijo.
Se opravicujem za dvometrski post nesmisla.
Preprican sem, da jih ze poznas vendar morda koga nasmejijo.
Se opravicujem za dvometrski post nesmisla.
Loxias- Novinec
- Število prispevkov : 70
Bam Bam Bam Bam Bam Bam Bam dougceit.. Cjoo a mi kdo jutr spakira robo [ oz dans ] za na morje. hvaala x)
OK, teh slikc še nisem videl. Za dol past smešno
Sicer pa ja, sem na morju, na otoku Krku, in bom tukaj do ene 8.8. (žal). Pa še nimam svojih zapiskov za knjigo, tako da imam težave s pisanjem. (Old-school analog writer in da house)
Sicer pa ja, sem na morju, na otoku Krku, in bom tukaj do ene 8.8. (žal). Pa še nimam svojih zapiskov za knjigo, tako da imam težave s pisanjem. (Old-school analog writer in da house)
Stran 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 11 od 40