Prijava
Latest topics
Pisec meseca
Tukaj se bo nahajal avatar izbranega pisca mesecaČvek
+35
Ivy
Fa
Gwyneth
Amerys
Alice
Shaylee
Aethor
Niniel
Katherine
Lyn
Loxias
Luminor
Gemina
Altus
Robin
Avian
Mia
Tronir
Sinastra
Naida
Leethina
Crystal
Ren
Elle
Nathaniel
Haewi Odayin
Elena
Nephthys
Ixchell
Esti
Damon
Doreya
Pyros
Aviva
39 posters
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 27 od 40
Stran 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Čvek
Sam res, počitnice! Se moram pozanimat če jih imamo tudi na faxu...
Pa moj najljubši praznik, ki ga nekateri poznate kot Samhain, drugi pa po bolj popularnem imenu: Helloween. O ja, pred tem je pa še Pirate Day! YARRRR!!!
Pa moj najljubši praznik, ki ga nekateri poznate kot Samhain, drugi pa po bolj popularnem imenu: Helloween. O ja, pred tem je pa še Pirate Day! YARRRR!!!
Bleee.... jst bi jih tudi...
ne vem kako je na drugih faksih sam na našem obstajajo... ampak le-te so namenjene samooooo učenju... :S
a ni na mesečnih urnikih nič napisano kdaj imaš fraj Altorius??
drugače pa se tut meni zdi da mi knjige že najedajo glavo... pa niti pogledam jih ne "/ bi pa bla rajši u srednješolskih kot pa v teh zdej... se mi zdi d so une knjige imele manj strani.... xD
edina dobra stvar je če ti predavanja odpadejo.... jeeeej
ne vem kako je na drugih faksih sam na našem obstajajo... ampak le-te so namenjene samooooo učenju... :S
a ni na mesečnih urnikih nič napisano kdaj imaš fraj Altorius??
drugače pa se tut meni zdi da mi knjige že najedajo glavo... pa niti pogledam jih ne "/ bi pa bla rajši u srednješolskih kot pa v teh zdej... se mi zdi d so une knjige imele manj strani.... xD
edina dobra stvar je če ti predavanja odpadejo.... jeeeej
Alice- Novinec
- Število prispevkov : 143
hahhaha, sigurno da se ti tko zdi.
Ma ko gledas nazaj ti ostanejo sam se dobri in zabauni spomini, na ta slabe stvari pa uglanem pozabis.^^
Ma ko gledas nazaj ti ostanejo sam se dobri in zabauni spomini, na ta slabe stvari pa uglanem pozabis.^^
Tha Pirate Day be tha day 'afore tha Helloween! Ye dress up like a pirate, ye act like a pirate, ye move like a pirate, an' most importantly: ye talk an' think like a pirate! An' ye drink gallons and gallons a' rum! YARRRR!!!
Sicer pa Alice, sem izvedel slabo novico: mi imamo počitnic vsega skupaj ZERO! (z izjemo 1.11. in mislim da tudi 2.11.). Oziroma to vsaj pravi nek znanec iz višjega letnika. Moram pa pogledat na koledar fakultete.
Pa saj nima veze. Pirate Day je v soboto, Helloween (oz. kot se tako lepo reče Samhain) pa v nedeljo, ponedeljek je pa itak praznik. Tako da party on!
Sicer pa Alice, sem izvedel slabo novico: mi imamo počitnic vsega skupaj ZERO! (z izjemo 1.11. in mislim da tudi 2.11.). Oziroma to vsaj pravi nek znanec iz višjega letnika. Moram pa pogledat na koledar fakultete.
Pa saj nima veze. Pirate Day je v soboto, Helloween (oz. kot se tako lepo reče Samhain) pa v nedeljo, ponedeljek je pa itak praznik. Tako da party on!
umm... jst mam 2.11 napisana predavanja, tko d 100% nimam frej...
drgač nimam pa nič napisano od 23.12 do 3.1.... potem mam kr use torke in ena 2 petka u januarji fraj... xD verjetno se bodo še nabasali s kakšnimi vajami... in od 1-16.2 mam tut prazno... zaenkrat... :S
uglavnm kr neki...
komi čakm next polletje (al nvem kko bi rekla) ko pridejo drugi predmeti na plano... :D
drgač nimam pa nič napisano od 23.12 do 3.1.... potem mam kr use torke in ena 2 petka u januarji fraj... xD verjetno se bodo še nabasali s kakšnimi vajami... in od 1-16.2 mam tut prazno... zaenkrat... :S
uglavnm kr neki...
komi čakm next polletje (al nvem kko bi rekla) ko pridejo drugi predmeti na plano... :D
Alice- Novinec
Januarja imaš verjetno izpitne roke, zato ni predavanj. Vsaj pri nas je nekaj časa tako.
Ahh poletje je še daleč, zdaj prihaja zima, eden mojih najljubših štirih letnih časov!
In kako ste kaj ostali? Dajmo malo zbrcat tiste ki jih trenutno ni, mislim da bi lahko aktivne člane preštel na prste obeh rok, če ne celo samo ene.
Ahh poletje je še daleč, zdaj prihaja zima, eden mojih najljubših štirih letnih časov!
In kako ste kaj ostali? Dajmo malo zbrcat tiste ki jih trenutno ni, mislim da bi lahko aktivne člane preštel na prste obeh rok, če ne celo samo ene.
mnja ja. kar niti ni tolko fajn. "/
je pa res, da je zdj šola, in ma folk delo. čeprow neki cajta se usejen da najdit umes.^^
meh, zima...poletje ga pwna na celi črti.<3
je pa res, da je zdj šola, in ma folk delo. čeprow neki cajta se usejen da najdit umes.^^
meh, zima...poletje ga pwna na celi črti.<3
Ah ne, zima raztura ker je mraz in veter, in ker ti potem veter razpihava lase in pa plašč in to potem izgleda blazno sexy. Če bi se takrat lahko videl, bi še sam sebe naskočil!
Ok, šalo na stran (ja, tisto prej je definitivno šala. Saj se imam rad, ampak toliko pa spet ne ), na živce mi gre, ker ima sestra počitnice jaz oa ne, in mi to vsako sekundo vrže v obraz! Why that little...
EDIT: BUMP! Kje ste vsi? Ne mi rečt da imate šolo čez vikend oz. da si niste mogli vzet 10 min časa za forum? A ste vsi taki hudi maratonci da ste pretekli 42 km, zdaj pa nimate več niti toliko energije da bi se sprehajali s prsti po tipkovnici? (ok, če bi jaz tekel 42km bi verjetno bil, ampak nisem tega mislil. )
Ok, šalo na stran (ja, tisto prej je definitivno šala. Saj se imam rad, ampak toliko pa spet ne ), na živce mi gre, ker ima sestra počitnice jaz oa ne, in mi to vsako sekundo vrže v obraz! Why that little...
EDIT: BUMP! Kje ste vsi? Ne mi rečt da imate šolo čez vikend oz. da si niste mogli vzet 10 min časa za forum? A ste vsi taki hudi maratonci da ste pretekli 42 km, zdaj pa nimate več niti toliko energije da bi se sprehajali s prsti po tipkovnici? (ok, če bi jaz tekel 42km bi verjetno bil, ampak nisem tega mislil. )
sej drugega ni... al vaje al izpiti...
drugače pa nisi edini... tut meni mi bratco vsake toliko vrže v fris da je frej jst pa ne.. -_-
drugače pa sem si mislila da se bom kaj učila med vikendom, pa ni blo nč s tega... u sob sem pekla kot zmešana, in potem šla na "žurko" u kočo... še signala ni blo, tko d me je mtka drugi dan narjovela, da zakaj ji nisem odpisala kdaj pridm... xD
u nedeljo pa je bil najpej krst, tko d smo bli potem pri sorodnikih do 3, potlej sm pa mogla jt na koncert... in nakonc u lj...
tko d really nesm mela časa za pist...
In drugače? Kaj kej dogaja?? Men ta dež že preseda, pa sm komaj u lj 1 dan - kaj šele bo.... :S
drugače pa nisi edini... tut meni mi bratco vsake toliko vrže v fris da je frej jst pa ne.. -_-
drugače pa sem si mislila da se bom kaj učila med vikendom, pa ni blo nč s tega... u sob sem pekla kot zmešana, in potem šla na "žurko" u kočo... še signala ni blo, tko d me je mtka drugi dan narjovela, da zakaj ji nisem odpisala kdaj pridm... xD
u nedeljo pa je bil najpej krst, tko d smo bli potem pri sorodnikih do 3, potlej sm pa mogla jt na koncert... in nakonc u lj...
tko d really nesm mela časa za pist...
In drugače? Kaj kej dogaja?? Men ta dež že preseda, pa sm komaj u lj 1 dan - kaj šele bo.... :S
Alice- Novinec
zima raztura ni druge
aha nej že pada sneg koga briga dž
aha nej že pada sneg koga briga dž
Tronir- Začetnik
- Število prispevkov : 555
aha, zima ga raztura na fuŁ, ane?
Sploh u usnjenih rokavicah in smučarski bundi na kapučinotu.x)
Sploh u usnjenih rokavicah in smučarski bundi na kapučinotu.x)
Not sure whether or not that was sarcasm...
Ja zima je kul! Let it snow, let it snow, let it snow!
Ja zima je kul! Let it snow, let it snow, let it snow!
well, lemme enlighten you then.
IT WAS.;D
hehe,
Jingle bells, jingle bells,
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride in the slayer's open sleigh!
Gushing through the snow,
Kill is all we know,
Murder and destruction coming with us as we go!
Cut off heads, cut off heads,
Drip blood all the way,
Leave your trail in white white snow,
To show the way back home!
heheh, metalska verzija.
IT WAS.;D
hehe,
Jingle bells, jingle bells,
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride in the slayer's open sleigh!
Gushing through the snow,
Kill is all we know,
Murder and destruction coming with us as we go!
Cut off heads, cut off heads,
Drip blood all the way,
Leave your trail in white white snow,
To show the way back home!
heheh, metalska verzija.
Zima raztura zato, kr sm jz pozim rojenaxD in to se močno pozna
Vročine ne morm prenašat, polet sm itak večinoma notr al pa v bazenu, ker na soncu ne zdržim:D senca ga zmaga. Zima pa z njo, ker ni vroče in obožujem hlad
Vročine ne morm prenašat, polet sm itak večinoma notr al pa v bazenu, ker na soncu ne zdržim:D senca ga zmaga. Zima pa z njo, ker ni vroče in obožujem hlad
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
Evelyn, you speak my language (čeprav sem jaz tehnično gledano rojen že v pomladi)
Mimogrede Pyros, tisto ni metalska ampak manično-psihopatska verzija.
(nismo vsi metalci manijaki!)
Mimogrede Pyros, tisto ni metalska ampak manično-psihopatska verzija.
(nismo vsi metalci manijaki!)
heh pyros sam si proti trem
čeprou sm jz rojen v jesenskem obdobju (novembra) je bla takrt že zima k sm se rodiu tko, da se štejem med tiste, ki so se rodil pozimi
in niso ble usnjene rokavice! xP
čeprou sm jz rojen v jesenskem obdobju (novembra) je bla takrt že zima k sm se rodiu tko, da se štejem med tiste, ki so se rodil pozimi
in niso ble usnjene rokavice! xP
Tronir- Začetnik
Potem si se rodil približno takrt kot moja sestricaxD no, sestra, kr je starejšaxD
Altus: Ma ja, vidm da nism edina, končno (veliko osebkov zato misli, da nism normalna, kr ne maram ravno sonca preveč) Jz sm pa 22.2. rojena, sredi zime. Baje da mam zato velikokrat ledeno-mrzlo kožo:D
Altus: Ma ja, vidm da nism edina, končno (veliko osebkov zato misli, da nism normalna, kr ne maram ravno sonca preveč) Jz sm pa 22.2. rojena, sredi zime. Baje da mam zato velikokrat ledeno-mrzlo kožo:D
Amerys- Začetnica
- Število prispevkov : 107
uau in potem so meni govorili, da sem čuden ker imam rad zimo xD i am the only one as i can see now
Tronir- Začetnik
a da niso ble? XD
Kaj so pa pole ble?
Poletje ga zmaga.;D ne prepirite se sz mano, kr mam pač prou.^^
Kaj so pa pole ble?
Poletje ga zmaga.;D ne prepirite se sz mano, kr mam pač prou.^^
brrr... ne maram zime, če ni zares zima...
nej bo mraz in sneg.. ne pa tko kot danes... sonce! pridš vn z busa... kot da bi te z ledeno mrzlo vodo nekdo polil... brrrr :S
nej bo mraz in sneg.. ne pa tko kot danes... sonce! pridš vn z busa... kot da bi te z ledeno mrzlo vodo nekdo polil... brrrr :S
Alice- Novinec
Sonce je čisto všečno, ampak ne sme biti prevroče in pa mora malo veter pihat.
Mimogrede Pyros, a ni smiselno da če že mainstream ne dela razlik, da jih moramo pa ravno zato mi še toliko bolj? Ker če se prav spomnim mainstream tudi ne loči med npr. gothic in death metalom. Če bo pa meni nekdo rekel da so Nightwish death metal bo dobil pa pest skozi zobe.
Mimogrede Pyros, a ni smiselno da če že mainstream ne dela razlik, da jih moramo pa ravno zato mi še toliko bolj? Ker če se prav spomnim mainstream tudi ne loči med npr. gothic in death metalom. Če bo pa meni nekdo rekel da so Nightwish death metal bo dobil pa pest skozi zobe.
Nightwish so death metal
Tronir- Začetnik
Edward Elric je napisal/a:I told you: a fist in your face
To počneš samo zato da bi me razjezil, ane?
Stran 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Elementalis :: Klepetalnica :: Klepet
Stran 27 od 40